Galeria increderii: Vernisajul caravanei LONCOLOR, la tine acasa

Galeria increderii:  Vernisajul caravanei LONCOLOR, la tine acasa

LONCOLOR, marca romaneasca de vopsea cu cea mai indelungata traditie, le-a provocat pe consumatoarele sale si impreuna au dat startul caravanei increderii si a prieteniei.

comunicat de presa

LONCOLORIn perioada 27.09.2017 – 29.10.2017, consumatoarele LONCOLOR si nu numai, au avut posibilitatea sa intre in caravana „LONCOLOR, la tine acasa” si sa povesteasca ce inseamna pentru ele sa ai incredere in tine. Alaturi de cele zece consumatoare castigatoare, LONCOLOR a sarbatorit increderea pe care o au femeile atunci cand se simt bine cu felul in care arata si le-a oferit, chiar la ele acasa, momente frumoase alaturi de cateva clipe de distractie, intr-o atmosfera relaxata si vesela.

LONCOLORAstfel, caravana „LONCOLOR, la tine acasa” a insemnat 10 petreceri la 10 castigatoare, 10 experiente pline de culoare si incredere. Alaturi de echipa de stilisti LONCOLOR, cele 10 castigatoare au avut parte de un salon de infrumusetare chiar la ele acasa, iar participantele au putut afla de la specialistii LONCOLOR sfaturi despre cum sa te vopsesti acasa si cum este cel mai bine sa aplici vopseaua pe par sau sa iti alegi nuanta de vopsea potrivita parului tau.

“Cu fiecare experienta noua adresata consumatoarelor LONCOLOR, ne dorim ca acestea sa aiba parte de momente frumoase si pline de incredere. Acest proiect a pornit din dorinta de a le cunoaste mai bine pe acele femei care ne dau noua incredere sa venim cu noi provocari, dar si sa le oferim un mic mesaj de multumire pentru faptul ca ne sunt alaturi de fiecare data. Intalnirile cu cele zece consumatoare au insemna si pentru noi cateva clipe de relaxare si distractie, au fost acele momente in care ne-am putut da seama ca ele sunt cele care contureaza brandul LONCOLOR”, declara Catalina Serafini, Marketing Manager LONCOLOR.

LONCOLORSurprizele nu s-au terminat aici, la finalul fiecarei petrecere, cele 10 castigatoare au participat si la o sesiune foto, pentru a surprinde increderea pe care o au in ele. Sesiunea foto s-a transformat in 10 portrete realizate de catre fotograful Cristian Sutu. Zece portrete ce formeaza Galeria increderii - LONCOLOR, un vernisaj ce pune in valoare cel mai important atu pe care il au femeile atunci cand se simt bine cu ele, increderea.

LONCOLOR

Loncolor. Culoarea increderii.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri