Setari Cookie-uri

Pentru sarbatorile de iarna, Farmec vine cu noi oferte speciale romanesti

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, lanseaza in acest sezon o gama generoasa de seturi speciale de sarbatori.

comunicat de presa

Farmec Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, lanseaza in acest sezon o gama generoasa de seturi speciale de sarbatori, formate din cele mai cunoscute, dar si cele mai recente produse din portofoliul companiei. Pachetele cadou sunt disponibile sub forma a 7 tipuri de borsete si 5 tipuri de casete, ce includ produse de ingrijire din gamele brandurilor Gerovital, Farmec si Doina.

Cele 12 pachete cadou au avut in vedere cele mai iubite produse de catre consumatori, iar producatorul clujean estimeaza ca acestea vor sustine semnificativ vanzarile din aceasta perioada a anului.

“Lansarea seturilor speciale de sarbatori a devenit deja o traditie frumoasa in cadrul Farmec, in ton cu specificul si cu necesitatile consumatorilor din aceasta perioada. Sarbatorile de iarna isi lasa amprenta si asupra strategiilor de marketing, ale caror scop final este consolidarea relatiei brand – consumator si atragerea noilor segmente de public. Astfel, avem grija ca in fiecare an sa lansam noi pachete cadou, care cuprind solutii de ingrijire eficiente si de incredere si care sa reprezinte optiunea ideala de cadouri pentru cei dragi, a declarat Ioana Borza, Director Marketing al Farmec.

Citește și:

Seturile pentru sarbatori sunt destinate ingrijirii tenului, parului si corpului si aduc consumatorilor discount-uri promotionale de 20% sau produse si accesorii oferite cadou.

Astfel, Borseta Gerovital H3 Evolution este formata din crema antirid cu acid hialuronic, Apa micelara si Deodorantul Pearl si include borseta cadou. Un alt pachet de pe segmentul antiage este Caseta Gerovital H3 Evolution, care cuprinde Crema intesiv hidratanta si Deodorantul Diamond oferit cadou.

Ca urmare a obiectivului companiei de a-si consolida pozitia pe piata de produse pentru barbati, dar si al interesului in crestere pentru aceasta categorie, Farmec a lansat doua Borsete Gerovital H3 Men, la achizitia carora clientii primesc borseta cadou si doua Casete Gerovital H3 Men ce ofera un discount de 20%. Aceste pachete speciale includ produse de ingrijire a tenului, parului si corpului si raspund nevoilor specifice ale barbatilor.

Citește și:

De asemenea, pachetele cadou din 2017 includ si multe dintre solutiile lansate in acest an. Printre acestea se numara Casete Gerovital Plant cu 20% discount, Caseta Farmec care are in aceasta perioada 15% reducere si cele doua Borsete Gerovital H3 Derma+ Premium Care, care contin produse din prima linie de dermatocosmetice de pe segmentul premium a companiei.

Caseta Doina include Laptele vitaminizant si Crema nutritiva vitaminizanta, oferita cu un disount de 50% din pretul cremei.

Toate seturile cadou pot fi achizitionate din comertul traditional (supermarketuri, hipermarketuri si magazinele de profil din tara), reteaua de magazine de brand Farmec si Gerovital, precum si din magazinul online www.farmec.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.