Setari Cookie-uri

Cadouri de Valentine's Day pe care sa ti le oferi tie

Indiferent care iti este statutul, singura sau cu partener, anul asta de Valentine's Day fa-ti singura cadouri. Posibil ca partenerul tau sa nu se priceapa la cumparat lenjerie intima, asa ca alege tu ce ti se potriveste si bucurati-va impreuna!

Nu toate sarbatorim Valentine's Day, insa cand vine vorba de cadouri, nu strica sa luam in calcul si aceasta sarbatoare americana. Si nici macar nu trebuie sa avem un partener care sa ne rasfete si pe care sa il rasfatam, ne avem pe noi insine si este suficient.

Pentru ca femeia anului 2018 este genul de femeie care isi face singura cadouri si nu asteapta dupa unul sau altul. Ea stie ce vrea si obtine ce vrea. Prin urmare, iata ce sugestii de cadouri am pentru tine:

Cadouri de Valentine's Day pentru zile de rasfat

Ziua mea de rasfat incepe cu o cafea aromata bauta in pat. De regula, mai lenevesc in pat o ora, chiar doua, dupa ce m-am trezit, timp in care rasfoiesc Instagramul, Pinterestul si citesc cu voce tare cateva pagini dintr-o carte. Urmeaza dusul revigorant, hidratarea intregului corp cu lotiune (le prefer pe cele fara parfum, pentru ca obisnuiesc sa ma dau cu parfumul preferat si cand stau acasa, asa ca evit sa amestec mirosurile) si statul o zi intreaga in halat.

Citește și:

Cand se lasa seara imi aprind instalatia cu leduri albe si cateva lumanari parfumate, pentru ca ma relaxeaza lumina ambientala creata de acestea. Ma asez confortabil in pat si imi pun sa ruleze cateva episoade dintr-un serial. Este un ritual pe care il respect indiferent daca sunt singura acasa sau este si iubitul meu prezent.

Te provoc sa beneficiezi de o astfel de zi de rasfat pe data de 14 februarie, de Valentine's Day. Fa-ti cadou un set super sexy de lenjerie intima in care sa il astepti pe el, dar nu ii arata totul din prima. Pune peste lenjeria intima un halat de baie care sa pastreze doza de mister.

Cadouri Valentine's Day

Halat de baie cu dantela Set lumanari parfumate Set lenjerie intima

Cadouri de Valentine's Day: produse de ingrijire si infrumusetare

Femeia anului 2018 este o femeie independenta. Ea nu asteapta sa i se faca cadouri, nu cere atunci cand tanjeste dupa un lucru material, ci depoziteaza bani in cont pentru a-si achizitiona singura tot ce are nevoie. Asa si tu.

Citește și:

Pe lista cadourilor de Valentine's Day pe care sa ti le oferi tie se numara si urmatoarele: parfum, trusa de machiaj, set de produse pentru ingrijire personala de la Victoria's Secret. Acestea sunt trei dintre lucrurile esentiale de care o femeie are nevoie ca sa se simta si mai bine in pielea ei. Atentie, am zis "si mai bine", pentru ca femeia anului 2018, pe langa faptul ca este independenta, are incredere in ea si se simte bine in pielea ei, e constienta de calitatile cu care a fost inzestrata.

Fa-ti curat in trusa de machiaj si in cea cu lotiuni si creme de corp, scapa de cele pe care nu le-ai mai folosit in ultimul an (sunt sigura ca ai, si eu am) sau care au expirat deja, si fa-le loc unora noi. Doar e inceput de an si e nevoie de o reimprospatare.

Cadouri Valentine's Day

Parfum Versace Crystal Noir Trusa de farduri Set produse Victoria's Secret

Citește și:

Acestea fiind prezentate, mai spun doar ca trebuie sa te pui pe tine intotdeauna pe primul loc, sa faci in asa fel incat sa te simti bine in pielea ta in orice moment al zilei si ca trebuie sa te respecti si sa te iubesti pe tine ca sa primesti din partea celorlalti iubire si respect.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Bohbeh

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.