Setari Cookie-uri

Ghid de ingrijire pentru parul deteriorat si uscat

Afla care sunt cele mai bune produse cosmetice destinate parului deteriorat pentru a te bucura din nou de o podoaba capilara sanatoasa!

comunicat de presa:

Parul uscat este mai dificil de ingrijit si de coafat. Daca nu este spalat cu produsele adecvate, atunci creste riscul degradarii firelor, dar si a caderii. in plus, acesta trebuie hidratrat eficient cu ajutorul unor ingrediente care ii refac bariera naturala protectoare. Afla care sunt cele mai bune produse cosmetice destinate parului deteriorat pentru a te bucura din nou de o podoaba capilara sanatoasa!

Samponul fortifiant – solutia salvatoare pentru parul vulnerabil

Par electrizat, lipsit de stralucire si fire deteriorate? Ai nevoie de cele mai bune produse pentru a-i reda vitalitatea. Primul pas?

Daca te confrunti cu un par vulnerabil este indicat sa folosesti doar produse din aceeasi gama deoarece contin substante similare. Cand vine vorba de alegerea samponului, opteaza pentru cele care contin ingredientente intens reparatoare - care au rolul de a mentine parul hidratat si de a-i oferi stralucire. ” recomanda Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist.

Citește și:

Samponul trebuie sa aiba o consistenta cremoasa ce curata delicat parul, lasandu-l mai puternic si mai elastic.

Uita-te pe eticheta dupa ingrediente precum:

Creatina – ofera parului volum natural, fortificandu-l si stabilizandu-l din interior

Phytokeratina – un amestec de proteine hidrolizate din cereale ce au rolul de a mentine parul hidratat si de a-i oferi stralucire.

Panthenolul - hidrateaza si intareste parul. Ajuta la retinerea si sigilarea umiditatii in firul de par, prevenind uscarea acestuia.

Mastile – hidratare eficienta si un boost de vitalitate

Daca firul de par se rupe repede, chiar si la pieptanat, incearca sa introduci in rutina ta de ingrijire o masca puternic hidratanta. Recomandarea specialistilor?

Daca ai parul tratat chimic, cu siguranta este si destul de uscat. O masca de par poate face diferenta. Este produsul ideal pentru parul deshidratat, degradat sau tratat chimic deoarece hraneste intens firul si il protejeaza de agresiunile zilnice.” mai explica Lucian Busuioc.

Citește și:

Dupa aplicarea unei masti, parul este mai rezistent, are un aspect mai hidratat si mai luminos!

Pret recomandat sampon Wella Care Fusion Intense Repair: 49 lei

Pret recomandat Masca de par Wella Oil Reflections Luminous Mask: 70 lei

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.