Setari Cookie-uri

Parul degradat: cum recunosti gradul de deteriorare si cum alegi tratamentul potrivit!

Cum recunosti gradul de deteriorare al parului tau? Cu ajutorul caracteristicilor impartasite de expertii System Professional

comunicat de presa:

Deteriorarea parului incepe atunci cand stratul lipidic protector din interiorul cuticulei este expus zilnic influentelor externe. Pentru a sti ce fel de tratament trebuie sa aplici pentru par deteriorat, este bine sa stii cat de degradat este firul acestuia!

3 Cauze pentru care ti se deterioreaza parul, potrivit expertilor System Professional:

Caldura agresiva a instrumentelor de coafat – este una dintre principalele cauze ale degradarii parului. Obiectele de styling calde iti ard treptat parul si iti lasa suvitele despicate.

Tratamentele chimice agresive – vopsitul, decolorarea sau nuantarea inadecvata iti vor afecta structura naturala a parului.

Pieptenii si periile agresive – la fel ca si in cazul produselor chimice, si pieptenii agresiv iti deterioreaza firele de par.

Citește și:

Cum recunosti gradul de deteriorare al parului tau? Cu ajutorul caracteristicilor impartasite de expertii System Professional.

Par normal, netratat – par care nu a suferit tratamente chimice, moale la atingere si usor de descurcat.

Par putin uscat si sensibil – cuticula usor deschisa, tratata chimic, expusa factorilor de mediu. Poate sa fie cu trei nivele de culoare mai deschisa decat culoarea naturala.

Par deteriorat sensibil si fragil – cuticula deschisa moderat, tratata chimic si expusa in mod regulat la caldura. Poate sa fie cu cinci nivele mai deschisa decat culoare naturala. Are nevoie de tratament cu balsam / conditionaer pentru a fi descurcat, atunci cand este ud.

Par deteriorat si fragil – cuticula excesiv ridicata, expusa la tratamente chimice si la factori mecanici de caldura. Tendinta de electrizare, cu elasticitate scazuta, poate sa fie cu pana la 7 nivele de culoare mai deschisa decat culoarea naturala.

Citește și:

Par extrem de deteriorat – cuticula rupta si cu tendinte de incalcire cand parul este ud. Poate sa fie cu pana la 8 nivele de culoare mai deschisa decat culoarea naturala.

Cum tratezi parul degradat? Cu ajutorul gamei Repair de la System Professional

Balsam Repair Caonditioner, System Professional, 200 ml, pret – 129 lei

Repair Mask, System Professional, pret – 177 lei

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.