Setari Cookie-uri

Foreo anunta sfarsitul epidemiei mastilor pentru fata

Inconjurat de secret si in pragul tranformarii trendurilor de beauty asa cum le stim in 2017, FOREO va dezvalui cel mai inovativ si smart device pe 9 Ianuarie 2018.

comunicat de presa:

FOREO, gigantul beauty si castigatorul multor premii de beauty anunta lansarea unui produs top secret revolutionar pentru a marca noul an si care posibil va declansa cea mai mare revolutie in domeniul beauty.

Inconjurat de secret si in pragul tranformarii trendurilor de beauty asa cum le stim in 2017, FOREO va dezvalui cel mai inovativ si smart device pe 9 Ianuarie 2018.

Echipa misterioasa de cercetatori de la FOREO a lucrat la noul produs de mai bine de patru ani si promite sa inapoieze femeilor cel putin 5 zile pe an, timpul pe care il pierd asteptand cu masca pe fata efecte miraculoase.

FOREO a inceput deja sa anunte lansarea noului produs si ofera 50% discount celor care se inregistreaza pe site-ul urmator www.foreo.com/topsecret.

Este sfarsitul zilelor in care trebuie sa stai nemiscata sub o masca sub forma unei foi reci si umede de hartie, totul pentru promisiunea unui ten mai stralucitor si mai hidratat.

Citește și:

CEO FOREO, Paul Peros declara: “Intr-o lume super dinamica si activa, trebuie sa avem un stil de viata mai bun si a sta paralizat pentru 30 de minute zilnic sub o foaie umeda de hartie pe post de masca faciala, chiar nu e o solutie. Aceste zile au trecut, este o noua era.“

Pentru mai multe informatii si sansa de a descoperi produsul in exclusivitate intrati pe www.foreo.com/topsecret.

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.