Setari Cookie-uri

Accesorii de coafat utile pentru cea mai classy coafura: cocul

Uneori tot ce imi doresc este sa imi prind parul intr-un coc si sa nu mai pierd o ora arzandu-mi parul cu placa. Pentru ca asta reprezinta cocul - solutia salvatoare in zilele in care timpul nu este prietenul nostru.

Cocul este acea coafura pe care o indragesti si o respingi in acelasi timp. Am ramas cu ideea ca esti de moda veche daca la nunta, mireasa fiind, alegi sa iti prinzi parul in coc, fara sa ne mai gandim ca un coc pune in valoarea trasaturile fetei si adevarata frumusete.

Ca si in cazul coafurii "coada de cal", cocul este o coafura care denota senzualitate si incredere de sine. Cocul este seducator, pentru ca lasa la vedere una dintre cele mai erotice parti ale trupului - gatul. Asa ca... ce motive ai ca sa il eviti? Profita de farmecul lui!

Accesorii pentru realizarea cocului

Ca sa realizezi un coc perfect in doar cinci minute ai nevoie de putina indemanare si cateva accesorii. Spre exemplu, pentru un coc simplu, dar foarte elegant, ai nevoie de un burete special. Leaga-ti parul intr-o coada la spate, baga coada prin burete si rasuceste de la varfuri spre radăcina. Fixeaza apoi cu agrafe si fixativ pentru a rezista intreaga zi.

Citește și:

Pentru cocul lejer/neglijent ai nevoie de buretele cilindric. In procesul de creare a unui coc neglijent nu este neaparat nevoie sa strangi tot parul. Lasa cateva suvite, drepte sau ondulate, care sa inrameze natural forma fetei. Daca ai breton, esti o norocoasa. Pastreaza la indemana si clemele tip fluture care-ti pot fi de ajutor tot in cazul cocurilor lejere.

Accesorii pentru coc

Burete cilindric pentru coc Cleme fluture mari Accesoriu pentru coc

Agrafe si alte accesorii pentru coc

Cocurile pot fi decorate cu tot felul de accesorii de par: pieptene si elastice cu strasuri, flori artificiale, panglici, fundite, agrafe si ace, benzi in stil grecesc, bentite, diademe etc.

Inainte de a trece la crearea cocului, trebuie sa testezi daca este o coafura care ti se potriveste. De retinut: doamnelor si domnisoarelor cu gat lung li se potriveste cocul in varful capului, pe cand celor cu gatul scurt, cocul la ceafa. Femeilor inalte li se potrivesc cocurile laterale, iar celor scunde, cocuri de dimensiuni mici in varful capului.

Citește și:

Accesorii pentru coc

Ac deosebit pentru coc Ace de coc Pieptene decorativ pentru coc

Cocurile sunt potrivite atat pentru parul lung, cat si pentru parul mediu, dar si pentru orice forma a fetei. Incearca mai multe tipuri de coc si vezi care ti se potriveste. Intr-un final va deveni floare la ureche realizarea lui si in acelasi timp coafura ta preferata si salvatoare.

Cocul a incetat sa fie doar o coafura pentru mirese. Este coafura preferata a fashionistelor.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By studioloco

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.