Setari Cookie-uri

Solutii de machiaj la tine acasa: cum ascunzi asimetriile fetei

Un chip simetric, perfect simetric nu exista. Insa, exista solutii de machiaj la tine acasa care te vor ajuta sa ascunzi asimetriile fetei si sa maschezi imperfectiunile fetei. Descopera ce machiaj pentru defectele fetei sa alegi, fie ca esti in cautarea unui make-up pentru ochi inegali, fie ca vrei sa realizezi un machiaj pentru buze inegale.

Este important sa stii care este machiajul pentru tipologia fetei tale. Si este important sa alegi un machiaj pentru defectele fetei, pentru a le masca. Mai important decat sa ai un make-up in trend, as zice.

Make-up pentru ochi inegali: adauga iluminator la coltul interior al ochilor daca ai ochii apropiati

Ca sa ascunzi asimetriile fetei este important sa stii care este machiajul pentru toplogia fetei tale. Asadar, daca ai ochii inegali, poti sa maschezi imperfectiunile fetei.

Daca ai ochii apropiati, alege sa punctezi interiorul ochilor (coltul interior) cu iluminator. Daca ai ochii indepartati, incearca sa trasezi o linie tip cat eye cu un liner sau creion dermatograf, de la coada ochilor pana la interiorul ochilor.

F​rom Moscow to St. Petersburg. Ready to make more memories. See you at 4:30pm @letoile_official Galeria with @sjpbeauty in hand. X, Sj

Citește și:

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Machiaj pentru buze inegale: Contureaza buzele cu un creion rezistent asa incat sa creezi impresia de simetrie

Am vorbit despre sfaturile pentru un make-up pentru ochi inegali, asa ca vom vorbi despre o alta trasatura dominanta si observata imediat la fata. Un machiaj pentru buze inegale inseamna conturarea gurii, asa incat sa obtii o linie cat mai simetrica. Atentie, insa, sa nu exagerezi!

Daca diferentele sunt majore, poti miza si pe mici accente de lumina (fond de ten mai deschis) pe zona ce trebuie marita (vizual) de exemplu. Poti miza si pe accente de textura pe buze, ca sa adaugi volum (gloss sau luciu).

Wow what a night ! Congratulations to all the winners! Thank you Tiffany..for the bling 💎

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Citește și:
  • O vară fără pete solare
  • De la încredere la frumuseţe!
  • K-Beauty: Cosmeticele coreene revoluționează industria frumuseții

Ca sa ascunzi asimetriile fetei, pentru contouring alege fonduri de ten in nuante diferite

Ca sa ascunzi asimetriile fetei poti folosi fondul de ten pentur a “sculpta” trasaturile, asa cum ti-ai dori. Tehnica contouring este buna ca sa maschezi imperfectiunile fetei.

Un machiaj pentru defectele fetei presupune umbre si lumini. De exemplu, lumina pe pometi sau arcade sau umbre pe obraji, catre maxilare. Micile tuse de lumina nu fac altceva decat sa accentueze zona respectiva. De exemplu lumina intensa deasupra buzei superioare va crea impresia unei guri mai pline.

🌿🌼 ES magazine 🌻🍃 📸 @camillaarmbrust

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

Vrei sa maschezi imperfectiunile fetei? Echilibreaza si cu o coafura bine fixata

Ca sa maschezi imperfectiunile fetei te poti baza atat pe make-up, cat si pe hair-style. Poti alege un machiaj pentru fata asimetrica sau poti opta pentru o coafura ce echilibreaza trasaturile chipului, mai ales daca sunt asimetrii mai mari.

Citește și:

Blast From the Past: they call me Klum, Heidi Klum

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Alege machiajul pentru tipologia fetei tale: fii atenta la toate asimetriile si echilibreaza-le

Ca sa ascunzi asimetriile fetei cu ajutorul cosmeticelor si machiajului, este esential sa stii mai intai defectele pe care le ascunzi. Poti sa maschezi imperfectiunile fetei cu ajutorul unor mici trucuri:

Daca vrei sa adaugi volum buzelor, pune “lumina” (iluminator sau gloss) pe buze. Daca vrei sa ascunzi faptul ca ai un ochi mai mic si unul mai mare, poti crea un contur fals. Iluminator langa gene si contur cu eyeliner putin mai departe de baza genelor, pentru ochiul mai mic face miracole. De asemenea, poti sa maschezi imperfectiunile fetei la nivelul ochilor si cu lumina de intensitate diferita pe arcade, de exemplu.

Citește și:

Un machiaj pentru fata asimetrica este smokey eyes, pentru ca permite un make-up inegal, ca forma sau ca intensitate. Poti folosi si un make-up cat eye aplicand sfaturile de mai sus!

Ce machiaj pentru defectele fetei alegi? Machiajul cat mai natural nu atrage atentia!

Un machiaj pentru fata asimetrica si ca sa ascunzi asimetriile fetei este intotdeauna make-up-ul natural, cat mai aproape de nude, de “curat”. Un machiaj pentru defectele fetei cat mai aproape de natural nu atrage atentia. Asadar, daca nu te simti curajoasa sa experimentezi contouring sau daca nu ai inca incredere sa realizezi grade diferite de intensitate a luminilor sau a umbrelor, incearca un make-up natural.

Citește și:

Un machiaj natural, cu putina mascara, cu putin balsam sau gloss, sprancene usor conturate este usor de realizat si te ajuta sa ascunzi asimetriile fetei.

🍑

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

Dupa ce ai descoperit machiajul pentru tipologia fetei, ce ti se potriveste, alege cele cateva cosmetice propuse mai sus, intrucat cu ajutorul lor poti oricand deriva make-up adecvat ca sa maschezi imperfectiunile fetei. Fie ca vorbim despre un make-up pentru ochi inegali, fie ca vorbim despre un machiaj pentru buze inegale.

Urmareste si top 10 magazine online de cosmetice si produse de machiaj la preturi bune!

Sursa foto front page – Saskia Fairfull/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.