Setari Cookie-uri

Bijuterii cu pietre ca smaraldul, pe care ti le vei dori instant!

Despre smarald se spune ca este o piatra a dragostei si a succesului. Este bun pentru meditatie si concentrare, aduce o mai buna intelegere a dorintelor, a nevoilor si a punctelor de vedere asupra vietii. Smaraldul promoveaza dragostea, frumusetea, echilibrul, aromonia, onestitatea, sensibilitatea si rabdarea.

Esti femeie, nu mai evita sa porti bijuterii! Bijuteriile sunt un simbol al elegantei si al feminitatii care aduc un plus farmecului tau. Nu trebuie sa porti bijuterii din cap pana in picioare, alege sa porti in fiecare zi altceva. Sunt convinsa ca si tu ai o cutie cu bijuterii care abia asteapta sa iti infrumuseteze tinutele. Da-le sansa asta. Da o sansa bijuteriilor cu pietre ca smaraldul, pentru ca starea de bine pe care o vei avea tu, nu o va mai avea nimeni.

Bijuterii de lux cu pietre verzi ca smaraldul

Negru si verde - astea sunt cele doua culori pe care accept sa le port pe post de bijuterii in orice moment din noapte si din zi. Daca pietrele negre ma fac sa ma simt puternica si misterioasa, invincibila chiar, pietrele verzi ca smaraldul ma linistesc si imi dau o stare de bine pe tot parcursul zilei.

Imi plac in mod special cerceii cu pietricele verzi si inelele cu pietre masive verzi. Mi se pare de o eleganta deosebita, de un farmec naucitor si nu ii pot vedea ca accesorii pentru tinute banale. Cine poarta cercei si inele cu pietre verzi ca smaraldul inseamna ca are un simt estetic extrem de dezvoltat.

Citește și:

Bijuterii cu pietre verzi

Cercei cu cristale Inel din argint cu piatra verde Cercei placati cu aur verde smarald

Bijuterii cu pietre masive ca smaraldul

Anul asta trebuie sa fii deschisa in fata provocarilor. Anul asta trebuie sa incerci tot ce ti-ai dorit in anii trecuti, dar nu ai avut curaj. Iesi din cochilia ta si indrazneste sa fii excentrica.

Poti incepe prin a purta bijuterii cu pietre masive. Poarta coliere statement cu pietre peste rochii simple, peste pulovere cu guler inalt si peste camasa oversize. Nu evita sa porti seturi de bijuteri, asa cum se obisnuia pe vremea parintilor nostri. Se vede frumos cand porti colier, cercei si bratara sau inel din acelasi set. Bijuterii cu pietre ca smaraldul

Colier statement pietre verzi Bratara argint cu radacina smarald Set pietre naturale verde smarald

Pe o scara a valorilor privind pietrele pretioase, smaraldul ar fi, alaturi de safir, pe locul doi, dupa briliant. Putem recunoaste un smarald dupa culoare: este o piatră diafana, de culoare verde-cristalin, verde-albastrui sau verde inchis.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By XONIX

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.