Sunt unii bărbați care preferă să simtă parfumul natural al unei femei, însă rămân cu gândul la ea atunci când mireasma parfumului le-a rămas impregnată pe piele sau pe cămașă. Așa că, dacă vrei să îl recucerești de fiecare dată când vă vedeți, nu uita să te dai cu parfum la fiecare întâlnire cu el.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Posibil să fii mai sensibilă la parfum și să nu suporți să îl simți de dimineața până seara, dar știi când nu are voie să îți lipsească parfumul? Seara. Seara este dedicată parfumului, la fel și evenimentele la care ești invitată.

Parfumuri de seară de lux

Descrierea parfumului ne dezvăluie că Lancôme La Nuit Trésor (lansat în 2015) este un parfum de lux și că a fost inspirat de o noapte pasională trăită de doi îndrăgostiți sub cerul înstelat. Lancôme La Nuit Trésor pune în valoare seducția, fiind ideal pentru întâlnirile romantice, când îți dorești să atragi, să provoci și să frângi inimi. Note de vârf: trandafir negru, note de mijloc: vanilie și orhidee, note de bază: papyrus, praline, litchy chinensis și tămâie.

Lancôme La Nuit Trésor

Parfumurile lui David Jourquin sunt elegante, prețioase, sofisticate și lasă în urma lor un puternic impact emoțional.

Cuir Altesse are ca note de vârf: portocală, cardamom și piper roz, note de mijloc: chimion, patchouli, iasomie, trandafir și cuișoare, și note de bază: piele, benzoin, tonka, mușchi de stejar și vanilie.

Parfum Cuir Altesse David Jourquin

Noir Pour Femme - Tom Ford - este un parfum floral-oriental, extravagant, dar senzual. Notele de vârf sunt mandarina, portocala amara, bergamota și ghimbirul, notele de mijloc: kulfi, flori de portocal, iasomie și trandafir, iar notele de bază sunt lemnul de santal, cihlimbarul și vanilia. Acest parfum celebrează frumusețea și personalitatea puternică a celei care o poartă.

Parfum Tom Ford

Parfumuri cu note de cafea și tămâie

Black Opium Nuit Blanche este o reinterpretare seducătoare a deja celebrului Black Opium - Yves Saint Laurent.

În compoziția parfumului intră următoarele arome: cafea, vanilie, caramel, flori albe, aldehide și mosc alb. Poartă-l când te îmbraci în alb, poartă-l când vrei ca noaptea să fie a ta, poartă-l atunci când vrei să vorbească în numele tău.

Black Opium Nuit Blanche

Ești a good girl, dar una plină de mister și extrem de seducătoare, căreia îi place să se joace și să riște? Atunci parfumul tău de seară vine de la Carolina Herrera - Good Girl.

Note de vârf: migdale și cafea, note de mijloc: tuberoză, iasomie sambac, note de bază: cacao și tonka.

Carolina Herrera

Chanel Allure Sensuelle este un parfum de seară pentru femeile învăluite în mister, senzualitate și delicatețe. Inspirat de imaginea actriței franceze Anna Mouglalis, în compoziția parfumului intră notele de vârf - iris, iasomie, trandafir, mandarină, citrice și bergamotă, notele de mijloc - cihlimbar, patchouli și vanilie, iar notele de bază sunt tămâia, vetiver și piper roz.

Chanel Allure Sensuelle

Când te dai cu parfum, ține minte următoarele: parfumul se pulverizează pe zonele de puls: gât, încheieturi, spatele genunchilor, decolteu, ceafă și în locul de flexiune al mâinii; pulverizează de la 12-15 centimetri departare de corp, o singură dată; nu amesteca esențele de parfum cu gelul de duș și loțiunea de corp.

Sursa Foto Front Page: Pixabay

Top 7 parfumuri ideale pentru vara
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: