Setari Cookie-uri

Părul balayage în tendințe de coafură și beauty

Se poarta parul balayage in continuare! Am documentat bine cele mai cool tendinte in coafura si stiu cum arata parul balayage in tendinte pentru sezonul ce vine! Descopera si tu cele mai chic trenduri in beauty si vezi ce coafuri se poarta in 2018!

Cand a aparut parul balayage a facut furori. Si daca la inceput parul balayage in tendinte era rezervat culorii blonde, in 2018 se poarta acest gen de degrade si pe parul inchis la culoare – de la saten, la brunet, castaniu ori roscat.

Si pentru ca in continuare se poarta parul balayage, am “tras cu coada ochiului” la prezentarile marilor designeri, sa vad ce coafuri se poarta in 2018. Printre cele mai des intalnite trenduri in beauty, se numara si ombre balayage!

Cu ce coafura se potriveste parul balayage in tendinte pentru sezonul cald

Sunt multe trenduri in beauty in acest sezon. Toate care mai de care mai spectaculoase, fara a le lipsi naturaletea. Iar parul balayage in tendinte din vara ce vine le aduna pe amandoua.

Prin coloristica se apropie de degradeurile suvitelor naturale de par si prin hair-style sunt de-a dreptul spectaculoase, avand volum si textura. Ce coafuri se poarta in 2018 la par ombre? Se poarta mult pe parul lung, adesea ondulat usor, cu volum si cu un vibe retro-pretios. Inspira-te de la Dolce & Gabbana!

Citește și:

Vopsea profesionala pentru păr vopsit balayage acasă

Se poarta parul balayage pe coafura cu aspect umed

Printre tendinte in coafura ce merita experimentate in vara ce vine este si aceasta: ombre balayage pe par cu aspect umed. Va fi un look sexy, mai sexy decat bed hair, crede-ma! Inspira-te din stilul lui Heidi Klum la Grammy.

😘❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Tendinte in coafura: parul balayage arata impecabil cu bucle lejere

Probabil una dintre cele mai chic si usor de obtinut tendinte in coafura: buclele lejere, usor ondulate, suave, ce creeaza un look natural. Insa, pentru un plus de textura poti incerca si parul cret. Efectul de degrade, de “valuri” se vede si mai surprinzator pe parul spiralat. De altfel, asta e frumusetea cand vorbim despre parul balayage in tendinte: “merge” indiferent de felul de par.

Citește și:

Ce coafuri se poarta in 2018: parul ombre balayage arata atat de sexy pe parul inchis la culoare

Am stabilit ca se poarta parul balayage. Si am stabilit ca se poarta mult pe par blond, saten, deschis la culoare. Insa surpriza, sau efectul maxim este pe parul inchis la culoare. Ce coafuri se poarta in 2018? Cele pline de efect, as zice! Si balayage pe par inchis la culoare este atat de spectaculos, incat ma gandesc sa-l incerc si eu!

Ai vazut un exemplu mai sus, la Heidi Klum, care poarta parul balayage in tendinte, in valuri fine, cu degradeuri ombre, pe par brunet si castaniu. O alta propunere este Beyonce, care iti arata si o varianta de par creponat. Pentru ca parul balayage se poarta si creponat in acest sezon. Si cu cat parul e mai lung, cu atat poti face degradeuri mai spectaculoase de la radacini catre varfuri. Poti porni de ciocolatiu si poti ajunge la par auriu la varfuri, daca vrei sa respecti cele mai wow trenduri in beauty!

Citește și:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Pana la urma, indiferent ce tendinte in coafura te decizi sa incerci in primavara-vara, acum stii sigur ce coafuri se poarta in 2018. Si daca tot se poarta parul balayage (si are deja cateva sezoane) zic sa-l incerci inainte sa devina un faux-pas, ca asa e moda: capricioasa!

Afla si ce vopsele de par sunt cele mai potrivite pentru a-ti vopsi parul acasa ca la carte!

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.