Setari Cookie-uri

Advertorial Evodia Rutaecarpa, secretul tenului perlat

Te privești în oglindă și observi primele riduri în jurul ochilor. Privirea se oprește apoi mai atent asupra feței și vezi cum și alte semne fine par să se ivească, iar tenul parcă și-a mai pierdut din luminozitate și elasticitate. Nu e musai vârsta de vină, ești abia trecută de 30 de ani, însă știi că stresul din ultima vreme, insomniile, programul haotic, soarele despre care se spune că e tot mai novic încep să își pună amprenta asupra tenului tău.

Ce poți face?

  • Nu uita că un loc deosebit de important în ritualul tău zilnic de îngrijire îl ocupă curățarea tenului, atât seară, cât și dimineață.
  • Ai grijă să te odihnești pentru că un somn defectuos își lasă amprenta asupra tenului tău.
  • Nu sta excesiv de mult la soare și folosește cremă cu protecție solară. Radiațiile ultraviolete distrug colagenul și provoacă acumulări de elastină. Astfel apar ridurile.
  • Fumatul este unul dintre factorii care îți afectează tenul pentru că reduce aportul de oxigen din piele, care va deveni lipsită de vitalitate.

Completează ritualul de îngrijire cu o infuzie de frumusețe

Aplică seara de două ori pe săptămână Crema mască ANTI-AGE HA a Laboratoarelor Fiterman. Aceasta acționează rapid asupra semnelor vizibile de îmbătrânire și rejuvenează ridurile de expresie. Mai mult decât o cremă de noapte și mai mult decât o simplă mască, Crema mască ANTI-AGE HA este un tratament facial profesional care poate fi utilizat acasă. Are o textura bogată în componente lipidice similare celor din piele, ce sunt rapid asimilate, fără a lăsa pielea grasă după aplicare. Redă fermitatea și elasticitatea, ceea ce conferă un efect de lifting vizibil. Acționează rapid asupra semnelor vizibile de îmbătrânire și rejuvenează ridurile de expresie.

Extractul de Evodia Rutaecarpa este secretul tenului perlat în medicina tradițională chineză. Acesta stimulează producția de colagen, microcirculația, are acțiune antiinflamatoare, reduce ridurile fine și redă elasticitatea pielii.

Crema mască Anti-Age HA conține două tipuri de acid hialuronic ultrapur: molecule de superacid hialuronic, care oferă o hidratare îndelungată, și molecule de nanoacid hialuronic, care umplu ridurile din interior.

Crema mască Anti-Age HA:

  • Nu necesită clătire
  • Are toleranță cutanată excelentă
  • Este non-comedogenică
  • Nu irită tenul
  • Nu conține parabeni

Pe lângă Crema mască, portofoliul gamei Anti-Age HA a Laboratoarelor Fiterman conține și crema de zi, crema de noapte, loțiunea demachiantă și crema contur ochi, antidotul suprem al tenului cu riduri, asigurând astfel ritualul complet de îngrijire a pielii.

Și nu uita, ești frumoasă la vârsta ta!


Kudika
12 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.