Setari Cookie-uri

Cele mai bune vopsele de păr pentru vopsit acasă

Sunt unele momente când ne dorim să fim altcineva. Fie și pentru o zi. Dar nu trebuie să ne schimbăm decât puțin atitudinea și deja o să ne vedem altfel, cât să ne simțim extraordinar de bine cu noi însene.

Însă, dacă vrei o schimbare radicală - fie ceva spontan, fie ceva planificat - poți alege să îți vopsești părul acasă, poate cea mai la îndemână soluție. Dacă nu vrei să investești prea mult timp și bani în programările la saloanele de înfrumusețare, să știi că nici nu trebuie. Obții în liniștea locuinței tale o culoare diferită a părului.

Sunt atât de mult produse de calitate, vopsele de păr pe care le poți cumpăra și folosi singură, cu aceleași rezultate ca cele ale stiliștilor. Nu spunem să ne crezi pe cuvânt - deși știm că până acum ne-am împrietenit - dar am ținut cont și de părerile celor care deja le-au utilizat, cât pentru a-ți vorbi despre câteva dintre cele mai bune branduri de vopsea de păr pentru acasă.

Citește și:

Oh, înainte de a te grăbi cu vopsitul părului acasă, învață să îți cunoști părul. Testează scalpul pentru eventual alergii și ia totul cu pași mărunți pentru un efect wow. Rămâi în note realiste și nu te aștepta ca prima încercare să fie spectaculoasă: cu cât mai pronunțată vrei să fie culoarea, cu atât mai dezamăgită s-ar putea să fii. Așadar:

Vopsea de păr COLOR EXPERT

Cu o textură cremoasă care se recomandă tuturor tipurilor de păr, vopseaua de păr Color Expert este disponibilă în mai multe nuanțe.

Pe lângă faptul că acoperă perfect firele albe, dispune de o tehnologie avansată care îngrijește firul de păr și evită ruperea acestuia fortificându-l în trei pași. Se mai promit, printre altele, și beneficii precum calitate îmbunătățită a părului și durata mare pentru culoare intensă.

Citește și:

Vopsea de păr COLOR EXPERT

Vezi preț vopsea de păr COLOR EXPERT

Vopsea de păr L'Oreal Casting Creme Gloss

O vopsea de păr fără amoniac și cu o formulă care asigură până la patru ori mai multă strălucire a culorii.

Vopseaua de păr L'Oreal Casting Creme Gloss se recomandă mai ales pentru o primă vopsire, când nu vrei să îți asumi prea multe riscuri. Cu nuanțe și reflexii care cuceresc, lasă părului un look natural, schimbând culoarea cu maxim două tonuri. Durata este de până la 28 de spălări, grație formulei îmbogățite cu lăptișor de matcă.

Vopsea de păr L'Oreal Casting Creme Gloss

Vezi pret vopsea de păr L'Oreal Casting Creme Gloss

Vopsea de păr Garnier Olia

Vopseaua de păr permanenta Garnier Olia este fără amoniac și una bazată pe uleiuri: fixează culoarea pe firul de păr, în același timp protejându-l.

Citește și:

Printre performanțele care recomandă acest produs, ar fi intensitatea culorii și calitatea îmbunătățită a culorii părului. Se folosește extrem de ușor, mai ales că are un parfum deloc puternic, asigurând totodată și îngrijire delicată pentru pielea capului. Experiența vopsitului acasă va fi una incredibilă: se aplică ușor, miroase fantastic și are o textură deloc fluidă, cremoasă.

Vopsea de păr Garnier Olia

Vezi preț vopsea de păr Garnier Olia

Vopsea de păr Syoss Gloss Sensation

Semipermanentă, vopseaua de păr Syoss Gloss Sensation este una fără amoniac.

Ne place această vopsea și pentru că propune câteva nuanțe vibrante, extrem de intense. Plus că o poți folosi și la prima vopsire sau la reîmprospătarea unui ton deja existent. Iar apariția ta va deveni una tres chic! Are și o loțiune fixatoare care conferă un aspect delicat părului tău, astfel că se reduc cu până la 50% vârfurile despicate. Iar asta credem că o face una dintre cele mai bune vopsele de păr pentru acasă.

Citește și:

Vopsea de par Syoss Gloss Sensation

Vezi preț vopsea de păr Syoss Gloss Sensation

Vopsea de păr L'Oreal Paris Excellence Creme

Dacă vrei să scapi de aspectul firelor albe de păr, vopseaua de păr L'Oreal Paris Excellence Creme acoperă uniform și în profunzime.

Cu triplă protecție avansată - pro-keratinca, ceramide şi Ionene G pentru înainte, în timpul și după colorare, vopseaua Excellence Creme este disponbibilă într-o formulă inovatoare și are o durabilitate îndelungată. Și nu îți ia mai mult de o jumătate de oră să te vopsești acasă, ba chiar părul tău va deveni mai mătăsos.

Vopsea de par L'Oreal Paris Excellence Creme 

Vezi preț vopsea de păr L'Oreal Paris Excellence Creme

Vopsea de păr de folosit acasă care te face să arăți grozav

Știi cine a fost Norma Jeane Mortenson? Dar Marilyn Monroe? Sunt una și aceeași persoană, iar dacă Marilyn nu s-ar fi vopsit, ar fi rămas pentru totdeauna Norma, o persoană de care poate nu ai fi auzit niciodată. Un ton de blond a scos-o din anonimat și a făcut-o o figură iconică pe scena lumii.

Citește și:

Îndrăznește! Mai ales când este atât de ușor să te vopsești acasă și dispui de produse de calitate.

sursa foto Front Main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.