Setari Cookie-uri

O nouă echipă de artiști, o nouă serie de lucrări, o nouă colecție de parfumuri AVON

Frumusețea și arta au fost aduse din nou împreună la cea de-a cincea ediție a vernisajului Inspiration Challenge by AVON, care a avut loc miercuri, 7 februarie, la Galeria The Hub Iorga 5.

Anul acesta, opt artiști – fotografi și ilustratori – au acceptat provocarea de a se lăsa inspirați de cea mai nouă colecție de parfumuri AVON și de parfumurile iconice din portofoliul brandului.

Cea de-a cincea ediție Inspiration Challenge a avut tema HER MANY FACES, care vorbește despre multilateralitatea femeilor și despre nenumăratele stări, sentimente și roluri pe care acestea le pot îmbrățișa. Tema a fost inspirată de colecția EVE Discovery, care cuprinde parfumuri potrivite unor momente, stări de spirit sau sentimente:

Eve Confidence este un parfum potrivit femeilor încrezătoare, extrovertite, care inspiră determinare în fiecare clipă. Confidence este o aromă proaspătă, care combină notele florale cu cele lemnoase.

Eve Alluring este aroma ideală pentru femeile seducătoare, pasionale și fascinante, un amestec de note exotice și lemnoase, întregite de mosc fermecător.

Citește și:

Ambele parfumuri sunt lansate oficial chiar astăzi în Broșura AVON și pe avon.ro, urmând ca în cursul primăverii să li se alăture Eve Elegance, o aromă care transmite rafinament prin fiecare notă.

„Cu Eva Mendes ca imagine și două arome contrastante - Eve Confidence, dinamică și efervescentă și Eve Alluring, cu note romantice și senzuale -, colecția Eve Discovery este o nouă expresie a complexității noastre. Ea ne-a servit ca inspirație în momentul alegerii temei evenimentului, Her Many Faces, și provocării pentru artiști. În lucrările expuse, puteți admira laturi, stări și expresii feminine care formează împreună tipul de frumusețe completă pe care suntem mândri să îl atribuim femeii AVON” ne-a povestit în cursul serii Andreea Moldovan, noul General Manager AVON România, Moldova, Bulgaria, Albania și Macedonia.

Citește și:

Astfel, implicarea artiștilor a depășit realizarea lucrărilor pornind de la parfumurile care le-au servit drept inspirație în cadrul Inspiration Challenge, aceștia fiind provocați, totodată, să ilustreze - prin lucrările lor - multilateralitatea femeilor și nenumăratele stări și sentimente pe care acestea le pot îmbrățișa.

Artiștii care au spus DA provocării Inspiration Challenge în acest an sunt:

Fotografie:

Adi Bulboacă, inspirat de Eve Alluring

Andrei Runcanu, inspirat de Premiere Luxe

Marta Popescu, inspirată de Eve Confidence

Nico Grigore, inspirată de Viva la Vita

Ilustrație:

Adriana Gheorghe, inspirată de colecția Rare (Pearls și Gold)

Alexandru Nimurad, inspirat de colecția Today, Tomorrow, Forever

Amina Burloiu, inspirată de colecția LUCK (For Her și La Vie)

Citește și:

Ana Ban Ana, inspirată de Little Black Dress

„Ca în fiecare an, povestea Inspiration Challenge by AVON continuă, așa că lucrările expuse la eveniment vor fi licitate în scop caritabil, urmând ca fondurile să fie alocate în totalitate Asociației M.A.M.E., pentru susținerea programelor de terapie emoțională de care copiii diagnosticați cu cancer au atâta nevoie” a declarat Stela Toderașcu, Senior Manager Commercial Marketing AVON România și Moldova.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By tovovan

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.