Setari Cookie-uri

Păstrează-ți sănătatea părului cu cele mai eficiente tratamente

Un păr frumos și sănătos nu se va demoda niciodată!

comunicat de presa

tratament pentru par

Fiecare femeie iși dorește ca podoaba ei capilară să radieze de vitalitate și strălucire, însă nu întotdeauna părul se menține la fel de minunat pe parcursul timpului. De aceea, este necesar să-i acordăm o atenție deosebită în permanență, nu numai în sezonul rece sau când sesizăm o înrăutățire a structurii firului de păr. Prevenirea anumitor probleme precum căderea părului, uscarea sau despicarea firelor este cel mai important pas în menținerea unei podoabe capilare sănătoase și frumoase.

De aceea, The Fam. Home of Beauty vine în ajutorul tuturor femeilor cu tratamente revoluționare, eficiente în diverse probleme des întâlnite ale părului.

Tratamentul Joico în patru pași

Pentru un păr în permanență frumos, sănătos și ușor de coafat, echipa The Fam. Home of Beauty recomandă tratamentul Joico rejuverant în 4 pasi. Acesta conține un amestec de antioxidanți, acizi grași esențiali și agenți de hidratare botanici care revitalizează, reconstruiește și fortifică părul deteriorat, slabit și stresat. Tratamentul contine 4 produse esențiale îngrijirii corecte a podoabei capilare: Clarifying Shampoo – un șampon delicat care hrănește părul, curăță intens și îl protejează de apa dură sau produsele chimice, Cuticle Sealer – un produs profesional ce inchide cuticula și restabilește PH-ul natural al scalpului, Deep penetrating reconstructor – un tratament inovator cu keratina și Q-Complex care atinge straturile cele mai profunde ale firului de par și Tratamentul pentru hidratare – un produs excelent pentru recapătarea elasticității părului.

Citește și:

„În urma coafării zilnice, dar și a factorilor externi, părul se va degrada dreptat. De aceea, este foarte important să apelăm periodic la tratamente speciale care să impiedice distrugerea și sensibilizarea firelor de păr”, explică Adi Banciu, hairstylist The Fam Home of Beauty.

Tratamentul Olaplex

Olaplex și-a câștigat un loc binemeritat printre cele mai populare tratamente ale momentului. De ce? Pentru că face adevărate minuni asupra oricărui tip de păr. Este un sistem complex de ingrediente care permite repararea firelor de păr de la rădăcină, reducând vizibil orice urmă de deteriorare. Specialiștii recomandă acest tip de tratament mai ales în timpul vopsirii pentru a păstra strălucirea firului de păr în procesul de colorare. Astfel, se poate combina cu orice tip de vopsea, balayage sau pudră decolorantă, iar rezultatul va fi cu siguranță pe măsură.

Citește și:

„Secretul unui păr frumos constă în atenția pe care i-o acordăm. Este foarte important să știi ce fel de tratament ți se potrivește pentru a avea un rezultat cât mai bun. Fiecare femeie care ne trece pragul pleacă cu zâmbetul pe buze și cu un păr sănătos și frumos coafat.”, explică Eugenia, haistylist The Fam Home of Beauty.

Indiferent dacă te confrunți cu problema unui păr degradat, subțire, firav sau din contră, cu un păr rigid, fără pic de strălucire cel mai important pas în rezolvarea acesteia reprezintă consultarea cu un specialist în haristyle. El este singurul în măsură să-ți recomande tratamentul de care tu ai nevoie.

Salonul The Fam. Home of Beauty – Lt. Aviator Andreescu Marcel 48 – întrunește unii dintre cei mai buni hairstyliști din București, fiind mereu pregătiți să îți ofere cele mai bune sfaturi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.