Setari Cookie-uri

Think Pink cu noile servetele micelare si demachiantul bifazic NIVEA Pink Flamingo

Pentru ca tu sa inchei ziua cu zambetul pe buze, NIVEA a pregatit pentru tine editia limitata cu design unic Pink Flamingo care indeparteaza rapid chiar si machiajul rezistent la apa.

comunicat de presa:

Încă de când erai mică, tot ce iubeai s-a păstrat în amintiri roz. Rochița preferată? A fost roz. Ursulețul de pluș preferat? La fel. Iar când ai mai crescut, ai înțeles că fiecare moment are nuanțe. Dar ai știut că cele pline de fericire sunt roz. Roz e mereu o idee bună! Mai ales când te ajută să îndepărtezi chiar și machiajul rezistent la apă.

Pentru ca tu să închei ziua cu zâmbetul pe buze, NIVEA a pregătit pentru tine ediția limitată cu design unic Pink Flamingo care îndepărtează rapid chiar și machiajul rezistent la apă. Astfel, demachiantul bifazic delicat pentru ochi și șervețelele micelare 3 în 1 îți oferă îngrijirea delicată de care ai nevoie, inspirată de finețea păsărilor Flamingo.

Citește și:

Demachiantul bifazic delicat pentru ochi NIVEA Pink Flamingo îndepărtează chiar și cel mai rezistent machiaj, totul dintr-o singură mișcare, fără să freci puternic discheta pe piele. Asftel, formula este pe cât de puternică și eficientă, pe atât de delicată cu zona sensibilă a ochilor.

Șervețelele micelare 3 în 1 NIVEA Pink Flamingo îți curăță tenul în profunzime, îndepărtând chiar și machiajul rezistent la apă. Astfel, pielea ta rămâne curată și catifelată, chiar și atunci când le folosești zilnic.

Think pink și ai grijă de tenul tău cu NIVEA Pink Flamingo în fiecare zi!

Preț maxim recomandat:

Demachiant bifazic NIVEA Pink Flamingo – 14 RON/buc.
Șervețele micelare 3 în 1 NIVEA Pink Flamingo - 12 RON/buc.

Citește și:

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook si Instagram ale NIVEA România.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.