Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Comunicat de presă

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Pentru a lupta cu succes împotriva efectelor neplăcute ale acestei afecțiuni, A-DERMA a dezvoltat tehnologia Bio-Vect (inovație 2017), ce are acțiune directă asupra micro-inflamațiilor, aceasta fiind cheia în îngrijirea pielii cu dermatită atopică.

Cu o formulă mai eficientă, Exomega își schimbă numele și devine Exomega CONTROL. Aceasta oferă soluția completă pentru pielea atopică și foarte uscată, cu produse destinate tuturor grupelor de vârstă, chiar din prima zi de viață a nou-născutului.

Gama Exomega

Noile formule Clean&Green Exomega CONTROL sunt naturale, fără conservanți și se găsesc sub forma a 3 texturi active personalizate, ușor de aplicat:

lapte – textură bogată

cremă – textură bogată+

balsam – textură bogată++

Datorită inovației clinice, pentru îngrijirea pielii atopice este necesară o singură aplicare pe zi a oricăruia dintre produsele de îngrijire Exomega CONTROL.

Având la bază ingredientul activ brevetat, unic - Ovăzul Rhealba®, ce are proprietăți antiiritante și calmante, Exomega CONTROL asigură eficiență, calitate și siguranță, cu formule care nu conțin parfum sau ingrediente controversate (BHT, EDTA, silicați etc.) sau petrochimice.

Produsele Exomega CONTROL se pot găsi în farmacii.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Inara Prusakova

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: