Setari Cookie-uri

Sărbătorește frumusețea naturală cu cosmeticele Andalou Naturals

Martie este luna în care feminitatea este recunoscută mai mult decât în oricare altă perioadă a anului. Primim flori, Mărțișoare, complimente, iar această confirmare din exterior ne trezește dorința de a ne manifesta frumusețea. Nu întâmplător în martie simțim mai des nevoia să purtăm rochii și accesorii care să reflecte personalitatea și vibrația noastră feminină.

Comunicat de presă

Andalou Naturals, brandul de cosmetice naturale din Statele Unite ale Americii, care a repoziționat standardele privind îngrijirea, prin produse cu ingrediente naturale, precum celulele stem din plante și fructe, te încurajează să îți îmbrățișezi frumusețea naturală!

Credo-ul Andalou este că frumusețea este rezultatul acțiunilor și alegerilor pe care le facem zilnic. Pornind de la sloganul „Beauty is YOU”, Andalou Naturals a pus astfel natura în slujba științei, oferind produse naturale prietenoase cu pielea, ideale pentru rutina noastră zilnică de îngrijire.

Seul de călătorie Andalou Naturals

Produsele Andalou sunt nemodificate genetic (Non-GMO), formulele au ingrediente certificate organic, sunt Cruelty free (nu sunt testate pe animale), nu conțin gluten, nu conțin parabeni, sunt Eco-Friendly, provin din comerțul echitabil (Fair Trade), sunt Vegetariene & Vegane și, datorită formulelor naturale, pot fi folosite inclusiv de femeile însărcinate sau care alăptează.

Citește și:

Oferă-ți cel mai important cadou în acest martie și bucură-te de frumusețea ta naturală cu pachetele cadou de la Andalou Naturals pentru ten, păr și corp.

Pachete din Gama Age Defying pentru ten matur și uscat:

Pachetul Age Defying cu cremă de zi, cremă de noapte și portfard cadou

Pachetul Age Defying cu cremă de noapte și mască pentru fermitate

Produsele pentru îngrijirea tenului din Gama Age Defying, pentru tenul matur și uscat, conțin extracte din fructe de pădure, resveratrol, celule stem din fructe, coenzima Q10, care îmbunătățesc textura tenului și oferă un control mai bun al procesului de îmbătrânire pentru un ten catifelat, plin de vitalitate și fără riduri.

Pachetul Age Defying cu gel de duș și loțiune de corp, cu miros de levănțică și efect revigorant

Citește și:

Pachetul cu șampon și balsam Age Defying pentru volum și perie de păr cadou. Produsele conțin biotină - proteină esențială ce ajută la întărirea foliculilor de păr - și levănțică, pentru un păr mătăsos, strălucitor și plin de volum.

Pachete Gama Age Defying pentru ten matur și uscat

Pachete cadou din Gama 1000 Roses® pentru ten sensibil

Pachetul 1000 Roses® cu cremă de zi și mască de față intensiv hidratantă

Pachetul 1000 Roses® cu gel de duș și loțiune de corp, cu miros delicat de trandafiri și efect calmant

Produsele din Gama 1000 Roses®, pentru tenul sensibil, conțin celule stem din trandafir alpin (Rhododendron ferrugineum) și alte substanțe cu efect antioxidant și nutritiv din plante.

Pachete cadou Gama 1000 Roses pentru ten sensibil

Pachetul cadou cu gel de dus și loțiune de corp din Gama Brightening, pentru ten normal și mixt. Produsele din Gama Brightening conțin celule stem din citrice, Vitamina C, extract de morcov, miere de Manuka și dovleac și au miros de clementine și efect vitalizant.

Citește și:

Produse Gama Brightening pentru ten normal și mixt

Seul de călătorie Andalou Naturals cu portfard cadou și 4 produse în variantă mini: gel de dus cu extract de citrice, o loțiune de corp cu miros de trandafiri și un set de îngrijire a părului din Gama Age Defying, constând într-un șampon și un balsam pentru părul subțire, cu ulei de argan și extracte din celulele stem din fructe.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.