Setari Cookie-uri

Sărbătorim frumusețea împreună

Frumusețea adevărată vine din interior: din iubirea de sine, din încrederea pe care ți-o acorzi, din grija față de propria persoană. Dove, primul brand care a redefinit feminitatea și a dat valoare frumuseții naturale, își continuă misiunea de a inspira femeile să își recunoască și să își aprecieze frumusețea la adevărata valoare, prin campania , "Sărbătorim frumusețea împreună".

Comunicat de presă

Luna martie este mai mult decât luna femeii, este momentul ideal de a sărbători frumusețea în toate formele ei și de a ne arăta recunoștința față de femeile din viața noastră, fie că sunt mame, prietene, colege sau mentori.

Campanie Dove

Sărbătorește frumusețea cu Dove: ¼ cremă hidratantă ¾ încrederea de a fi tu însăți

Campania Dove desfășurată în perioada 22 februarie–27 martie te invită să spui ,,DA” zâmbetelor, clipelor de răsfăț, încrederii de a fi tu însăți.

Conform celui mai recent studiu Dove* 8 din 10 femei sunt de acord că, pentru a se simți frumoase, este important să se simtă bine în pielea lor și nu să încerce să copieze pe altcineva. Frumusețea adevărată se vede atunci când simți că ești cea mai bună versiune a ta. Autentică. Naturală. Unică.

Citește și:

Sărbătorește frumusețea alături de Dove: intră pe pagina de Facebook Dove și folosește pentru fotografia de profil rama foto ,,Sărbătoresc frumusețea”. Arată-ți susținerea pentru frumusețea adevărată și fii o sursă de inspirație și pentru alte femei. Premii de răsfăț te așteaptă și în magazine, alături de gama completă de produse Dove, iar seturile cadou Dove pot fi cadoul ideal pentru tine sau femeile dragi din viața ta.

Mai mult decât un dar, e un "mulțumesc"

De multe ori, momentele de răsfăț ocupă ultimele locuri pe lista de priorități atunci când avem un program încărcat. Deși acestea ne pot ajuta să reducem nivelul de stres, să ne reconectăm cu noi înșine și, astfel să obținem o stare de bine. Îngrijirea de sine este cel mai bun cadou pe care ni-l putem oferi și pe care îl putem dărui și femeilor dragi din viața noastră. Ea reflectă iubirea față de propria persoană și este acel ,,mulțumesc” pe care îl merităm în fiecare zi.

Citește și:

Formulele cu ¼ cremă hidratantă și agenți de curățare delicați ale produselor din gama Dove Original sunt special concepute pentru a-ți oferi momentul de răsfăț și îngrijire completă de care ai nevoie.

Fie că alegi gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing cu formula delicată cu Nutrium MoistureTM, laptele de corp Dove Essential Nourishment cu formula DeepCare Complex, săpunul-cremă sau săpunul cremă lichid Dove Original, antiperspirantul spray care oferă protecție eficientă timp de 48 de ore sau șamponul Dove Intensive Repair special creat pentru părul degradat, produsele Dove Original te ajută să ai o piele și un păr mai fine, mai catifelate şi cu un aspect mai sănătos.

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.