Setari Cookie-uri

Farmec planifică să dezvolte categoria de produse prezentate sub formă de fiole – în topul tendințelor de consum

Farmec planifică să dezvolte categoria de produse prezentate sub formă de fiole – în topul tendințelor de consum ale industriei cosmetice.

Comunicat de presă

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, este prima companie locală care a lansat pe piață produse prezentate sub formă de fiole și le-a comercializat la scara largă, acestea fiind disponibile în toate canalele de vânzare. Fiolele reprezintă o formă de ambalare eficientă și superioară, din punct de vedere al menținerii proprietăților și calităților ingredientelor folosite.

În portofoliul producătorului clujean se regăsesc în prezent cinci game care însumează mai multe produse cosmetice pentru îngrijirea tenului în acest format - Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C, Aslavital Mineralactiv și Gerovital H3 Equilibrium.

Georovital

Ne bucurăm că am adus pe piața din România această metodă inovatoare și eficientă de ambalare, care se află acum în topul tendințelor de consum ale industriei cosmetice, fiind preluată și de alți producători. Fiolele și-au demonstrat eficiența atât în industria farmaceutică, cât și în cea cosmetică, datorită avantajului de a păstra intacte proprietățile și calitățile produselor, mai ales că ingredientele folosite în producția Farmec se găsesc într-o formă pură, concentrată, iar ambalajul perfect etanș păstrează concentrația ridicată a formulelor, asigurând o îngrijire intensivă a tenului. Datorită acestor beneficii, produsele comercializate în fiole au devenit extrem de apreciate și căutate de consumatori, iar Farmec își asumă cu responsabilitate rolul de producător care setează tendințele în această categorie. Astfel, specialiștii noștri sunt implicați în procesul de dezvoltare a câtorva game noi, inclusiv pe segmentul produselor dedicate saloanelor cosmetice, unde se înregistrează o cerere ridicată pentru produse în formă concentrată și în doze unice”, a declarat Răzvan Alistar, PR Manager Farmec.

Citește și:

În afară de durabilitatea și păstrarea intactă a atributelor produselor cosmetice, concentrația sporită a fiolelor asigură rezultate vizibile și de durată asupra pielii. Astfel, fiolele pot fi utilizate atât ca tratament rapid, în cazul unei aplicări singulare, dar și în cadrul unui program de durată, cu efecte pe termen lung.

Primele produse comercializate în acest format, Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution, au fost lansate în anul 2012, ajungând rapid lider de piață pe

segmentul produselor antirid și menținându-se până în prezent în topul vânzărilor Farmec. Gerovital H3 Evolution rămâne gama cu cea mai mare concentrație de acid hialuronic – de 5% în Fiolele cu Acid Hialuronic, și de 6% în Serul concentrat, disponibilă în toate canalele de vânzare.

Citește și:

Fiolele cu Colagen Aslavital Mineralactiv au completat în 2013 portofoliul de produse din această categorie al companiei Farmec. Conținutul complex de colagen, acid ferulic și ingrediente naturale, precum uleiul de orez, argila naturală și extractul organic de goji, are efecte puternice de regenerare și tonifiere a pielii, dar și de protecție a tenului împotriva stresului oxidativ.

Altă gamă care întrunește produse din această categorie este Gerovital H3 Equilibrium, linia dedicată exclusiv saloanelor de înfrumusețare, formată din produse cu o concentrație mărită de ingrediente active. Printre acestea se numără Fiolele cu acid hialuronic, concentrație de 10% – un ser bogat în superoxid dismutazǎ şi acid hialuronic pur şi lipozomal, Fiolele cu colagen și elastină cu concentrație de 12%, Fiolele cu retinol, Fiolele cu multivitamine, ce au în compoziție vitaminele E, A şi C în forme stabile, asociate cu acidul lipoic și Fiolele antiacneice, dedicate tenurilor acneice.

Citește și:

În 2017, cu ocazia aniversării de 50 de ani a brandului Gerovital, a fost lansată gama Gerovital H3 Dema + Premium Care, incluzând două produse ambalate în fiole. Programul intensiv de îngrijire este un concept unic, prevăzut sub forma unui kit cu 7 fiole, fiecare cu acțiune complementară pentru îngrijirea tenului matur, specifice rutinei particulare a fiecărei zile din săptămână. Booster-ul exfoliant cu AHA conține 4 fiole, recomandate pentru utilizarea săptămânală, și contribuie la uniformizarea tenului, diminuarea liniilor fine și a ridurilor.

Cea mai recentă gamă care întrunește produse de îngrijire în fiole este Gerovital H3 Hyaluron C, lansată în luna noiembrie a anului trecut. Fiolele cu Acid Hialuronic din această gamă conțin un ser bogat atât în acid hialuronic pur, în concentrație de 2%, cât şi lipozomal. Complexul de acid hialuronic acționează sinergic cu Vitamina C și stimulează procesul de reînnoire celulară, umplând ridurile din interior, menținând totodată fermitatea pielii. În ceea ce privește utilizarea acestor produse, pentru protejarea mâinilor, fiolele se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere, iar conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică pe tenul proaspăt curățat prin masaj uşor pe zona tratată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.