Setari Cookie-uri

Încearcă un look nou à la Hollywood: poartă lentile de contact colorate cât mai natural!

Sunt mare purtătoare de lentile de contact cu dioptrii, pentru că nu întotdeauna ochelarii de vedere îmi sunt cei mai potriviți pentru ochii de mioapă cu vechime. Nu intru acum în prea multe detalii privind chestiunea ochelari de vedere versus lentile de contact, dar, odată ce descoperi lentilele de contact potrivite pentru tine, confortabile și foarte plăcute în purtare, e foarte dificil să te mai întorci la ochelari.

Însă astăzi nu vreau să vă vorbesc despre lentile de contact cu dioptrii. Ci vreau să vă povestesc experiența mea cu cele mai cool lentile de contact colorate, fără dioptrii, descoperite de curând. Este vorba de un brand de lentile de contact cosmetice (i.e. se poartă strict pentru motive de înfrumusețare, pentru schimbarea nuanței naturale a ochilor, și nu pentru motive medicale, de corectare a anumitor probleme de vedere), recent apărut și la noi în România: Solotica, mai precis.

Lentilele de contact colorate Solotica se folosesc inclusiv de către starurile de la Hollywood întrucât principalul lor atu este că schimbă culoarea ochilor într-una fresh, foarte plăcută, însă nu radical, ci natural. Adică aceia care nu te cunosc și te văd pentru prima dată purtând aceste lentile de contact cosmetice Solotica, vor crede că sunt ochii tăi naturali, pentru că, pe ochi, lentilele nu par a fi… lentile, spre deosebire de alte branduri de lentile de contact colorate.

Citește și:

Așadar, colorarea ochilor prin intermediul acestor lentile nu va fi una drastică, dramatică, astfel încât cine te vede pe stradă să spună: „Ce lentile în culoare tare poartă!”. Dimpotrivă, reacția ar putea fi mai naturală, la rândul ei: „Ce ochi frumoși are fata asta / băiatul acesta!”. :)

Și iată că am avut ocazia să port și eu lentile de contact colorate Solotica întocmai ca actorii de la Hollywood și chiar m-am „jucat” cu mare bucurie cu ele! Au fost o surpriză foarte plăcută, mai ales că da, schimbarea a fost una semnificativă, dar nu exagerată, forțată, non-naturală. Pe de altă parte, chiar am avut ocazia să testez două dintre variantele de nuanțe pentru lentile de contact colorate Solotica Natural Colors.

Lentile de contact colorate Solotica Natural Colors în nuanță naturală

Această gamă de lentile de contact colorate Solotica este reprezentată de regulă, după cum îi spune și denumirea, de nuanțe mult mai naturale, care fuzionează perfect cu ochii tăi și nu vor frapa considerabil. De altfel, vorbim de culori mai puțin dramatice în această categorie, chiar dacă în cadrul ei vei descoperi și culori ca topaz ori verde smarald. Dar și acestea vor arăta perfect natural pe ochii tăi.

Citește și:

Lentilele de contact colorate Solotica Natural Colors au un aspect cât mai apropiat de cel al irisului tău, întrucât au un grad de pigmentare uniformă, dar prezintă inel limbal delicat pe partea exterioară a lentilei. De asemenea, au accente negre pe întreaga zonă colorată a lentilei, ceea ce le face să pară mai întunecate de la distanță.

Lentilele de contact cosmetice din linia Solotica Natural Colors se înlocuiesc la 6-12 luni de la prima utilizare, interval care variază în funcție de calitatea întreținerii, frecvența utilizării și de modul în care le depozitezi. Mai mult, lentilele de contact Solotica pot fi purtate zilnic sau ocazional, timp de un an de la desigilarea recipientului, fără probleme și în condiții de bună depozitare, în soluție specială de întreținerea a lentilelor de contact.

Citește și:

lentile de contact colorate Solotica Natural Colors nuanța Avela căprui review Vezi mai multe detalii și nuanțe

Întrucât sunt pur cosmetice, fără dioptrii sau pentru tratarea diverselor afecțiuni ale ochiului, acestea se pot achiziționa fără prescripție medicală în prezent. Astfel că, dacă ești obișnuită să porți lentile de contact, te poți juca timp îndelungat și cu nuanțele naturale din gama Solotica Natural Colors. La achiziționare, în pachet vei primi două lentile de contact colorate. Așadar, se comercializează doar în cutie de două bucăți.

Prin ce se mai remarcă lentilele de contact Solotica Natural Colors? Se pare că au un grad foarte ridicat de acoperire chiar și a ochilor de culoare foarte închisă, cum ar fi cei negri sau căprui-închis. Dar, cu toate acestea, rămân foarte potrivite pentru persoanele care nu-și doresc o schimbare foarte dramatică a ochilor. Desigur, ele sunt perfecte și pentru cei care au o culoare a ochilor foarte deschisă, din naștere. Acoperirea este totală oricum, indiferent de caz.

Citește și:

Experiența mea cu gama Natural Colors a Solotica a început prin a testa nuanța Avela căprui, fără să fiu prea atentă la un amănunt esențial: eu am ochii căprui spre verde. :))) Desigur, nici nuanța de lentile de contact Solotica Avela nu e chiar un căprui tipic, precum al ochilor mei. Sunt mai degrabă spre o nuanță de miere, caldă. Așa că o diferență tot există. Dar, chiar și așa, gradul de acoperire a fost foarte bun – vă las mai jos foto cu felul în care sunt ochii mei naturali și, imediat lângă, cum arată cu lentila de contact colorată Solotica Natural Colors Avela. Se poate observa că, datorită nuanței Avela a lentilelor de contact colorate Solotica Natural Colors, ochii mei sunt mult mai deschiși la culoare - au devenit căprui deschis spre culoarea mierii. ;)

lentile de contact colorate Solotica Natural Colors nuanța Avela căprui Foto sus: nuanța de căprui naturală a ochilor mei
Foto jos: nuanța de căprui Avela a lentilelor de contact colorate Solotica Natural Colors

Citește și:

Vezi mai multe nuanțe de lentile de contact cosmetice Solotica

Eu le-am aplicat foarte ușor pe ochi, le-am scos de pe ochi la fel de ușor și nu am simțit nicio diferență între cum erau ele pe ochi și cum era fără ele. Nici un fel de disconfort, mai precis! Confortabile așadar, chiar și pe timp îndelungat de purtare. De asemenea, ca om cu experiență deja în purtarea de lentile de contact, pot spune că acestea sunt inclusiv foarte ușor de manevrat până la aplicare / scoatere de pe ochi, spre deosebire de alte lentile de contact, chiar și colorate.

Nu am întâmpinat nici un fel de problemă în purtarea acestor lentile de contact. Doar că nuanța aleasă (Avela) nu a avut un efect wow pe ochii mei, tocmai pentru că a fost foarte apropiată de a ochilor mei. Însă aceasta este strict greșeala mea. Totuși, cu atenție, se poate observa cum arată lentilele de contact Solotica Natural Colors pe ochii mei.

Citește și:

    lentile de contact colorate Solotica Natural Colors Vezi mai multe nuanțe de lentile Solotica

    Foto dreapta jos: în stânga, ochiul cu lentila de contact colorată Natural Colors nuanța Avela / în dreapta, ochiul meu natural căprui

    Rămâi însă pe fază pentru a afla (de mai jos) experiența mea cu lentilele de contact Solotica într-o nuanță de culoare mult mai diferită de cea a ochilor mei, mult mai vizibile și mai sesizabile decât acestea Avela! ;)

    Lentile de contact cosmetice în nuanțe wow! Solotica Natural Colors

    Eu nu am redus însă experiența cu lentilele de contact colorate Solotica Natural Colors la o singură nuanță. Am vrut să încerc și ceva mai vibrant, mult diferit de culoarea naturală a ochilor mei. Așa că m-am îndreptat și înspre un ton de culoare mai viu, mai deosebit, precum… albastru.

    De această dată am testat nuanța Topazio, un fel de combinație între albastru-deschis și verde, ca un turcoaz foarte deschis, ce amintește de culoarea oceanului limpede. Aceasta este o nuanță estivală, plină de vibe în sezonul cald, se asortează perfect cu marea și soarele! :)

    lentile de contact colorate Solotica Natural Colors nuanța Topazio Vezi și alte nuanțe de lentile Solotica

    Inclusiv aceste lentile de contact, într-o nuanță complet contrastantă cu cea a ochilor mei, au avut un grad de acoperire foarte mare pe ochii mei căprui (culoare închisă așadar) și, după cum puteți vedea și din foto, acoperă perfect irisul ochiului, astfel încât, cine nu-ți cunoaște culoarea naturală, nu va sesiza că ai lentile de contact colorate și poate crede că exact cu acei ochi superbi te-ai născut. La acest lucru contribuie foarte mult și faptul că, deși sunt în nuanțe vibrante, vii, uneori, complet diferite de ale tale sau ale altor persoane, în general, ele își păstrează totuși niște tonuri cromatice naturale, nu foarte dramatice, șocant de intense.

    Ceea ce trebuie însă să reții este că, totuși, nuanța lentilelor de contact colorate pe ochii tăi poate varia cu mult față de aspectul lor în ambalaj, înainte de purtare, sau, de altfel, față de nuanța pe care o „iau” lentilele pe ochii altcuiva. ;) Așa că, dacă ai văzut lentilele de contact colorate Solotica în aceeași nuanță, la altă persoană, s-ar putea ca pe ochii tăi ele să nu mai aibă exact același ton de culoare, chiar dacă vorbim de fix aceeași nuanță aleasă.

    lentile de contact colorate Solotica Natural Colors nuanța Topazo review Vezi detalii și alte nuanțe pentru lentilele Solotica

    Concluzii personale după purtarea de lentile de contact colorate Solotica Natural Colors

    Cum mi s-au părut mie aceste lentile de contact Solotica? Foarte naturale, dar asta se subînțelege deja. :) Ce îmi place mie foarte mult însă la acest brand de lentile de contact este că sunt extrem de plăcute în purtare, foarte confortabile, nu jenează nicicum ochii. Am impresia uneori că nu sunt acolo, parcă fuzionează cu globul ocular. Iar acest lucru este principal în momentul în care porți lentile de contact. Le pot purta o zi întreagă de lucru la birou și nu am nici un fel de problemă – mare plus din acest punct de vedere!

    Faptul că lentilele de contact colorate Solotica, indiferent de gamă, sunt foarte comode pentru ochi se datorează în primul rând modului în care sunt concepute – din 62% polymacon și 38% parte apoasă hidratantă, ceea ce imită foarte bine textura ochiului și face ca aceste lentile să adereze foarte bine la suprafața oculară și să nu prezinte nicio jenă sau risc de iritații. Sunt niște lentile moi și fine, ceea ce înseamnă că abia le sesizezi sau le simți pe ochi.

    Dacă ar fi totuși să le dau un minus, s-ar datora mai mult faptului că au diametru ceva mai mare decât al altor lentile de contact de pe piață, cu care sunt deja obișnuită, și anume: 14,2 mm. Astfel, o persoană cu un iris mai mic, cu un diametru mai mic chiar de 14 mm, s-ar putea să le simtă altfel pe ochi și chiar mai puțin confortabil decât mine, de pildă. Sau poate chiar nu le-ar putea ține pe ochi, dacă are ochii mici.

    Ce nuanță e potrivită pentru tine când alegi lentilele de contact colorate Solotica Natural Colors?

    În funcție de cât de mare vrei să fie schimbarea sau cât de dramatică, alege o nuanță apropiată de cea naturală a ochilor tăi (ca mine mai sus, care am testat Solotica Natural Colors prin Avela căprui - un căprui mai spre miere, puțin diferit de nuanța naturală de căprui spre verzui a ochilor mei) ori optează pentru o nuanță mai deosebită, complet diferită de culoarea ochilor tăi, pentru un look schimbat, aparte, dar la fel de rafinat, și anume pentru un albastru sau un verde, dacă tu ai ochi căprui sau negri, de pildă (cum am ales eu nuanța Topazio, la ochii căprui, o combinație excelentă de verde și turcoaz).

    Tocmai acesta e farmecul lentilelor de contact Solotica Natural Colors - că, indiferent de cât de diferită e nuanța aleasă de cea a ochilor tăi, tu tot vei arăta excelent, ca și cum te-ai fi născut cu acei ochi, în culoarea respectivă. Cool, nu?

    Lentilele de contact Solotica sunt fabricate în Brazilia, au fost aduse pe piața din România abia acum vreo 2 ani și, după cum spuneam, te ajută să ai ochi ca de actor / actriță de Hollywood, fără să șochezi prea tare, să dai înspre kitsch, să pară o diferență exagerată, non-naturală, chiar dacă îți schimbă complet culoarea ochilor, inclusiv a celor de culoare închisă. Astfel, în acest moment, în România, ele sunt cele mai naturale lentile de contact cosmetice de pe piață. Și singurele care se poartă cu adevărat și printre sstarurile de la Hollywood.

    Un raport calitate-preț corect pentru lentilele de contact colorate Solotica Natural Colors

    În plus, în perioada 1-30 aprilie, în singurul magazinul online din România care comercializează lentilele de contact colorate Solotica, se desfășoară campania de De3xWoW, în cadrul căreia beneficiezi de următoarele vouchere de reducere: WOW50 - 50 RON la cumpărături de minimum 299 RON WOW100 - 100 RON la cumpărături de minimum 499 RON WOW150 - 150 RON la cumpărături de minimum 749 RON la categoriile: ochelari de soare, ochelari de vedere și lentile colorate.

    Prețul acestor lentile de contact colorate fără dioptrii Solotica Natural Colors este cel corect (vezi aici oferta actualizată), având în vedere calitatea lor superioară, nuanța care arată atât de natural ca și cum te-ai fi născut cu acea nuanță la ochi, precum și faptul că le poți purta timp îndelungat, în decursul unui an, dacă ai grijă și ești atentă în regulile de bază în ceea ce privește purtarea de lentile de contact.

    Enjoy! ;) Sunt convinsă că indiferent ce nuanță de lentile de contact colorate Solotica vei alege, nu vei regreta.

    Vizionare placuta


    Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.