Setari Cookie-uri

9 uleiuri minune hidratante și reparatoare din cap până în picioare

Cu diverse miresme aromatice și ingrediente terapeutice, uleiurile pentru corp îți hidratează pielea și o îngrijește, asigurând un echilibru natural al acesteia. Diverse formule repară și restructurează micile imperfecțiuni și te vor face să te simți mai bine cu tine, pe măsură ce rezultatele vor începe să apară. Și nu este neapărat vorba despre frumusețe, cât mai ales de sănătate.

Tratamentele la nivelul părului sau pielii cu diverse uleiuri esențiale profesionale sunt ideale pentru a oferi o stare complexă de relaxare simțindu-te ca la un salon de înfrumusețare, doar ca unul mai practic, făcut chiar în intimitatea căminului tău.

Hrănitoare și calmante, uleiurile de corp și păr conțin diverse substanțe care acționează rapid. Pentru a-ți fi mai ușor, am selectat pentru tine câteva dintre cele mai bune produse delicate pe care să le folosești în funcție de ce vrei să repari. Plus că le recomandăm și pentru că te vei elibera de stresul strâns în timpul zilei. Vei experimenta adevărate sesiuni de destindere, la finalul cărora vei observa îmbunătățiri pentru o piele mai fină și păr mai rezistent.

Ulei reparator și reconstructiv pentru păr Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir

Pentru firul de păr deteriorat, slăbit și care are nevoie de un boost de energie, uleiul reparator de la Wella care acționează ca un elixir nutritiv ar putea fi ce ai nevoie ca să combați probleme cum ar fi lipsa de regenerare.

Citește și:

Prin combinația de uleiuri de jojoba, de migdale și argan vei obține un păr moale și catifelat, ușor de aranjat în diverse forme, având grijă să protejeze cheratina și textura acesteia.

Vezi aici pret

Ulei reparator și reconstructiv pentru păr Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir

Ulei pentru cuticule intens hidratant Jessica Phenomen Oil Intensive Moisturizer

Și cuticulele uscate ale unghiilor au nevoie de o îngrijire specială, putându-și recăpăta elasticitatea cu tratamentul adecvat care accelerează creșterea și rezistența lor. Astfel, manichiura va fi una mai frumoasă din punct de vedere estetic.

În plus, uleiul Jessica Phenomen Oil Intensive Moisturizer va hidrata și pielea uscată din zona coatelor, tălpilor și genunchilor.

Intră în profunzime și vindecă acolo unde este nevoie. Vitamina E și complexul de uleiuri din jojoba, migdale și orez vor preveni descuamarea pielii.

Citește și:

Vezi aici pret

Ulei pentru cuticule intens hidratant Jessica Phenomen Oil Intensive Moisturizer

Ulei de strălucire pentru corp și păr L'Óreal Professionnel Mythic Oil Huile Scintillante

Pentru păr și corp - uleiul LÓreal Professionnel Mythic Oil Huile Scintillante dispune de o formulă concentrată cu particule minerale.

Acesta are un parfum intens și plăcut, însă este recomandat pentru că uleiul de susan și de migdale vor oferi luciu mai intens la nivelul pielii și al părului.

Printre alte beneficii promise de acest ulei profesional, se remarcă: efectul anti-umiditate, protecția anti-frizz, volumul de durată, aspectul catifelat și lejeritate în coafare, dar și piele mai netedă.

Vezi aici pret

Ulei de strălucire pentru corp și păr L'Óreal Professionnel Mythic Oil Huile Scintillante

Ulei calmant natural pentru post epilare cu mușețel Prima After

Mușețelul este cunoscut pentru efectul calmant și liniștitor, având diverse întrebuințări de tip plafar.

Citește și:

Pentru pielea afectată după epilat, uleiul natural de la Prima After va acționa ca antiinflamator și va funcționa ca un remediu regenerator cutanat.

Cu acțiune blândă mulțumită mușețelului, acest ulei calmant se recomandă tuturor tipurilor de piele, având totodată și proprietăți antiseptice - va curăta și va calma zonele sensibile, mai ales pe cele vătămate după acționarea termică asupra pielii cu ceară.

Vezi aici pret

Ulei calmant natural pentru post epilare cu mușețel Prima After

Ulei de noapte pentru față reparator Skeyndor Eternal Sleeping Oil Night Restoring Oil

Pentru un ten frumos, pentru îngrijirea zonei gâtului și a pieptului, uleiul de noapte de la Skeyndor are beneficii anti-age fără să fie unsuros.

Miresmele de iasomie vor încuraja un somn odihnitor, însă mai degrabă acțiunea asupra pielii va mulțumi.

Citește și:

Un mix excelent între extract de Cramble Maritimă, Chiretta Indiană și uleiuri naturale nobile care se recomandă mai ales tenului uscat, deshidratat. Va fi mai revigorat și cu densitatea pielii recâștigate - celulele stem epidermice vor fi stimulate pentru un efect anti-îmbătrânire.

Vezi aici pret

Ulei de noapte pentru față reparator Skeyndor Eternal Sleeping Oil Night Restoring Oil

Ulei de masaj natural pentru picioare obosite +B.O. Tired Legs

După multele umblete de-a lungul zilei - muncă, întâlniri, plimbări - picioarele tale se simt și arătă obosite. Masându-le cu uleiul +B.O. Tired Legs, acestea vor primi o infuzie de tonifiere, umflăturile și articulațiile dureroase fiind reduse sau chiar eliminate.

Mentă, Eucalyptul și extractul de Arnică vor decongestiona țesuturile acționând și ca emolient sau ca produs care dă o senzație de răcorire.

Citește și:

Diverse simptome care vin la pachet cu picioarele obosite fiind diminuate, și picioarele vor deveni mai energice.

Vezi aici pret

Ulei de masaj natural pentru picioare obosite +B.O. Tired Legs

Ulei uscat pentru accelerarea bronzului Naturys Sun

Se apropie vara și curând scoatem din garderobă costumul de baie ca să defilăm în el la plajă, la piscină.

Pentru că știm că vânezi un bronz de invidiat, poți trișa puțin, folosind un ulei uscat care va grăbi asimilarea bronzului.

Pe lângă faptul că bronzul va fi câștigat mai repede, acesta va arăta și mai bine fiind uniform. La nevoie, uleiul uscat Naturys Sun se poate aplica și după expunerea la soare pentru a stabili și prelungi efectul bronzului de la nivelul pielii.

Vezi aici pret

Ulei uscat pentru accelerarea bronzului Naturys Sun

Ulei profesional pentru barbă

Și pentru domnii preocupați de aspectul lor, există diverse trucuri care le asigură un aspect senzațional pentru barba pe care o prețuiesc.

Citește și:

Cu diverse formule, compozițiile uleiurilor profesionale vor hrăni și hidrata barba, întreținând firul de păr care va fi mai strălucitor și catifelat.

Aceste produse cosmetice profesionale pentru bărbați pot reprezenta un cadou potrivit domnilor care au grijă să fie îngrijiți și pun un accent mare pe aspectul bărbii sau al mustății, parte din personalitatea lor.

Vezi aici pret

Ulei profesional pentru barba

Ulei de hair styling pentru coafare Sebastian Professional Flow Dark Oil

Uleiul esențial de argan va facilita coafarea părului, care va deveni mai moale și mai flexibil cu o catifelare îndelungată.

Netezire, strălucire, regenerare și hidratare - uleiul Sebastian Professional Flow Dark Oil le va bifa pe toate când vine vorba despre îmbunătățirea calității părului.

Tratamentul este cunoscut mai ales pentru că oferă strălucire și celui mai tern păr, asta pentru că are tripla acțiune - protecție anti-termică, tratament pentru strălucire extra și produs de styling.

Vezi aici pret

Ulei de hair styling pentru coafare Sebastian Professional Flow Dark Oil


Beneficiile pe termen lung în cazul folosirii uleiurilor pe piele și păr sunt multiple. Pe lângă cele evidente - hrănire și reparare celulară - acestea sunt, cum punctasem deja, adjuvante pentru relaxarea minții. Au parfumuri subtile care vor energiza și vor invita la liniște, încărcându-te cu o doză de revitalizare.

În plus, cu cât sunt mai bune calitativ, uleiurile profesionale de îngrijire te vor ajuta să te protejezi împotriva arsurilor solare, să îți cureți tenul, pielea și părul de diverși factori nocivi și vor preveni efectul de îmbătrânire prematură. Sunt sigure, eficiente și hipoalergenice, așa că nu trebuie să te temi de diverse efecte adverse. Mai ales că ingredientele lor sunt naturale și cu acțiuni complexe.

Sursa foto Front Page: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.