Top 5 tratamente non-chirurgicale 2017 si tendinte pentru 2018

Top 5 tratamente non-chirurgicale 2017 si tendinte pentru 2018
Kudika
10 Aprilie 2018

Efectele imbatranirii sunt inevitabile, dar grija pentru prevenirea aparitiei lor poate prelungi tineretea pielii.

comunicat de presa

Pe măsură ce tehnologia evoluează într-o industrie de frumusețe in plin avant, noile tehnologii și metode de combinare a tratamentelor non invazive de estetica nu mai sunt un secret, ele sunt ceva ce în mod constant regasim in societatea din jurul nostru.

Efectele imbatranirii sunt inevitabile, dar grija pentru prevenirea aparitiei lor poate prelungi tineretea pielii. Ce puteti face pentru a avea grijă de pielea dv? Vizitați un specialist și solicitați una dintre cele mai bune proceduri de întinerire a pielii disponibile.

Nu numai că aceste tratamente oferă rezultate durabile, dar și ele vă vor lăsa să aratati mai tânăr și mai revigorat decât oricând

Injectarile cu acid hialuronic sau botox, peelingul chimic, dermabraziunea si remodelarea cutanata cu laser pot fi optiuni pentru persoanele a caror piele prezinta deja urme medii de imbatranire sau care vor sa mentina aspectul tanar al acesteia.

1. Ridurile faciale superficiale si profunde pot fi tratate cu diferite substante de umplere, ca acidul hialuronic , grasime proprie sau implanturi. Colagenul si acidul hialuronic sunt tipuri de substante de umplere care se folosesc pe cale injectabila pentru umplerea ridurilor, liniilor fine ale pielii sau cicatricilor. Acidul hialuronic se gaseste in mod natural in tesutul conjunctiv. Utilizat pentru estomparea semnelor imbatranirii, acesta poate contribui semnificativ la intinderea pielii din jurul ochilor, buzelor si sprancenelor sau pentru atenuarea aspectului unor cicatrici.

2. Tratamentul cu toxina botulinica poate contribui la ameliorarea ridurilor fruntii, ridurilor din jurul ochilor, gatului sau buzelor, ajuta la reducerea transpiratiei excesive a palmelor si axilelor, iar rezultatele se obtin destul de rapid. "Liftingul lichid" al injectărilor medicale cosmetice combină ambele metode de întinerire a feței (injecții antirid botox și umpluturile dermice cu acid hialuronic ) pentru a imbunatati sau mări caracteristicile feței, inclusiv bărbia, buzele, obrajii și tamplele.

3. Peelingul chimic consta in aplicarea unei solutii chimice pe piele, care determina exfolierea pielii. Procedura poate fi folosita pentru a reduce liniile fine de sub ochi si din jurul gurii, tratarea ridurilor cauzate de soare, dar si ca urmare a imbatranirii, imbunatatirea aspectului cicatricilor minore, tratarea anumitor tipuri de acnee, reducerea petelor, pistruilor si melasmei, rezultate in urma inaintarii in varsta sau a utilizarii anticonceptionalelor.

4. Principalul rol al dermabraziunii este de a ameliora cicatricile provocate de diferite accidente sau boli, dar si ridurile mai putin profunde, provocate de expunerea excesiva la soare.

5. Remodelarea cutanata cu laser este un tratament pentru reducerea ridurilor faciale, dar si a altor iregularitati ale pielii, cum ar fi petele sau cicatricile provocate de acnee. In cadrul acestei tehnici se folosesc fascicule de lumina, pentru a se elimina o serie de straturi ale pielii. Daca aveti linii fine sau riduri in jurul ochilor, fruntii sau gurii sau cicatrici adanci, atunci ati putea fi un candidat potrivit pentru aceasta tehnica.

Top 5 tratamente in rejuvenarea oro-faciala 2018

2018 aduce in prim plan noile tehnologii și metode de combinare a tratamentelor non invazive de estetica ale caroro efecte nu doar ca sunt imediat vizibile, dar sunt si de durata. Efectele imbatranirii sunt inevitabile, dar grija pentru prevenirea aparitiei lor poate prelungi tineretea pielii. Medicul Florina Dospinecu, specialist in estetica orofaciala la clinica Dentiful. Doctors of Beautiful ne ofera cateva ponturi despre cum sa pastram tineretea pielii cat mai multa vreme.

rejuvenare oro-faciala

Top 5 proceduri pentru mentinerea tineretii recomandate de medic

  1. Ridurile faciale superficiale si profunde pot fi tratate cu diferite substante de umplere, ca acidul hyaluronic, grasime proprie sau implanturi. Colagenul si acidul hialuronic sunt tipuri de substante de umplere care se folosesc pe cale injectabila pentru umplerea ridurilor, liniilor fine ale pielii sau cicatricilor. Acidul hialuronic se gaseste in mod natural in tesutul conjunctiv. Utilizat pentru estomparea semnelor imbatranirii, acesta poate contribui semnificativ la intinderea pielii din jurul ochilor, buzelor si sprancenelor sau pentru atenuarea aspectului unor cicatrici.
  2. . Peelingul chimic consta in aplicarea unei solutii chimice pe piele, care determina exfolierea pielii. Procedura poate fi folosita pentru a reduce liniile fine de sub ochi si din jurul gurii, tratarea ridurilor cauzate de soare, dar si ca urmare a imbatranirii, imbunatatirea aspectului cicatricilor minore, tartare anumitor tipuri de acnee, reducerea petelor, pistruilor si melasmei, rezultate in urma inaintarii in varsta sau a utilizarii anticonceptionalelor. Principalul rol al dermabraziunii este de a ameliora cicatricile provocate de diferite accidente sau boli, dar si ridurile mai putin profunde, provocate de expunerea excesiva la soare.
  3. Faţetele dentare au devenit din ce in ce mai innovative. In sectorul esteticii dentare ele imbunătăţesc într-un timp foarte scurt aspectul danturii. Daca vrei sa ai dinti la fel de frumosi precum vedeta ta preferata poti opta pentru acoperirea lor cu fatete ceramice la o clinica dentara. Poartă cu încredere un zâmbet strălucitor, estetic şi mereu alb, obţinut cu ajutorul tratamentelor cu fațete dentare de ultimă generaţie
  4. Tratamentul cu toxina botulinica poate contribui la ameliorarea ridurilor fruntii, ridurilor din jurul ochilor, gatului sau buzelor, ajuta la reducerea transpiratiei excesive a palmelor si axilelor, iar rezultatele se obtin destul de rapid.
  5. Remodelarea cutanata cu laser este un tratament pentru reducerea ridurilor faciale, dar si a altor iregularitati ale pielii, cum ar fi petele sau cicatricile provocate de acnee. In cadrul acestei tehnici se folosesc fascicule de lumina, pentru a se elimina o serie de straturi ale pielii. Daca aveti linii fine sau riduri in jurul ochilor, fruntii sau gurii sau cicatrici adanci, atunci ati putea fi un candidat potrivit pentru aceasta tehnica.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri