Setari Cookie-uri

5 parfumuri florale de primăvară cu adevărat inedite

Spune-ne, care este primul lucru la care te gândești, atunci când auzi de primăvară? Libertate, energie, renaștere, flori și încredere. Cel puțin așa funcționăm noi. Cu ceva în plus - mirosuri de prospețime. Așa ajungem la parfumuri, la cele mai interesante arome care te pot îmbrăca în acest sezon. Care crezi că sunt cele mai cool parfumuri de primăvară?

Dacă este un lucru pe care l-am învățat este că nimănui nu îi plac parfumurile care nu au o poveste. Pentru că poveștile trezesc sentimente și fiecare parfum are o semnătură care îl face diferit.

Și de asta primăvara este interesantă: pentru că oferă parfumuri cu combinații de ingrediente pe cât de diferite, pe atât de potrivite. Distractive, cool și moderne, tropicale și bogate, deosebite și ideale pentru o vreme care se traduce cu grade multe în termometre.

Parfumuri florale naturale toscane inedite și originale prin idee

Inspiră puțin din naturalețea Italiei și simte că te plimbi prin grădini toscane, proaspăt tunse din care s-au cules cele mai aromate flori.

Apele de toaletă Giardini Toscani sunt ideale ca parfumuri de primăvară, având ca ingrediente principale nectarine, piersici, lămâie, cedru, frunze de violete, trandafiri, ananas, zmeură, grapefruit și multe alte detalii naturale intense, dulci și romantice, feminine.

Citește și:

Parfumuri florale

Vezi aici pret

Parfumuri de iasomie pentru o primăvară de poveste

O aromă care inspiră - iasomia - este un ingredient care face diferența în parfumerie între ceva banal și ceva memorabil. Floarea albă conferă un miros îmbietor de prospețime, ușor picant, în acord cu vremea de afară, mereu schimbătoare.

Tinerească și dulce, suculentă și senzuală, aroma de iasomie este extrem de puternică, trimițându-ți simțurile la un nivel înalt, încărcându-te cu energie și cu ceva delicios.

Parfumuri de iasomie

Descopera aici propunerile

Parfum L'Eau d'Issey - o aromă potrivită pentru primăvară

Un parfum care înflorește în acorduri acvatice, ca o odisee în note citrice. Cu mandarine ca ingrediente principale, L'Eau d'Issey este un parfum pur care pare că îți sărută pielea cu miresme de citrice.

Citește și:

Jovial, persistă întreaga zi pe piele, este delicat și cu o aromă când caldă, când răcoritoare. Exact ca o zi capricioasă de primăvară.

Parfum L'Eau d'Issey

Afla aici detalii

Chloe Nomade: parfumuri de primăvară pentru tine

Floral - încearcă parfumul de primăvară Chloe Nomade care are ca note de bază mușchii de stejar, ca note de centru freziile și ca note de vârf corcodușele.

Este un parfum elegant, potrivit de purtat întreaga zi, ușor dulce, seducător și profund, sofisticat. Un parfum contemporan în care se mai simt miresme de piersici albe și alte flori primăvăratice care se remarcă în acest anotimp - trandafir, iasomie și frezie - un chypre autentic.

parfum Chloe Nomade

Descopera-l aici

Dolce & Gabbana Floral Drops: miresme florale pentru primăvară

Un parfum grațios și luxuriant, cu neroli, piersică, măr, floare de papaya, narcisă, crin, nufăr, amestecate în doze echilibrate, fără să fie intense sau dominante.

Citește și:

Dolce & Gabbana Floral Drops este recomandat pentru momentele casual, se pulverizează la nevoie și conferă cu minim de efort puțin mister, poftă de viață și încredere în propriile forțe. Plus chef de a te bucura de primăvara care abia s-a instalat.

parfum Dolce & Gabbana Floral Drops

Urmareste aici pret

La revedere iarna, bun-venit primăvara! Este clar că am așteptat mai mult decât am fi vrut să spunem asta, dar așteptarea a meritat. Rezoluțiile s-au spus, dorințele s-au scris și suntem gata să rock this spring!

Pune deoparte aromele alea orientale, potrivite în sezonul rece și înlocuiește-le cu ceva fresh, ușor și everfescent. Trebuie să reții că sunt multiple opțiuni, noi ți-am oferit doar câteva - fructate, citrice sau florale - sigur vei găsi ceva care te va cuceri.

Sursa foto Front Page: pixabay

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.