Setari Cookie-uri

Cum să cumperi cosmetice bune la prețuri mici și să economisești

Economii cu produsele de înfrumusețare? Ai fi tentată să spui că doar cosmeticele scumpe merită investiția, dar te contrazicem și îți spunem că sunt câteva trucuri care te pot ajuta să salvezi din banii pe care îi dai pe astfel de produse.

Se spune că frumusețea costă. Doar că nu trebuie să coste prea mult, iar această afirmație trebuie întărită de câteva alegeri pe care le facem cu bună știință.

Ar trebui să ne facem un plan sigur atunci când vine vorba despre cumpărături de orice fel, mai ales în ceea ce privește cosmeticele pe care suntem tentate să dăm bani pe care nu îi avem neapărat. Dacă vrei să faci câteva economii și să pui în frâu acel impuls de a cumpăra orice, oricând, îți spunem că este mai ușor decât ai crede. Iată câteva dintre sfaturile noastre favorite demne de împărtășit cu cea mai bună prietenă.

Ai încredere să faci cumpărături din magazinele online specializate

Există câteva mituri deloc favorabile care încurajează ideea că dacă vei face navigări pe internet ca să găsești cosmeticele care ți se potrivesc, nu ai garanția calității sau că pierzi prea mult timp. Nimic mai greșit.

Citește și:

Nu doar că vei câștiga timp - nu mai cutreieri prin magazine unde ești tentată să încerci cât mai mult, dar există și detalii privind furnizorii pe care îi poți verifica doar cu un click. Pe lângă faptul că poți consulta informațiile extrem de rapid, o să faci economii și la prețul de achiziție pentru că nu se face adaos așa cum se întâmplă în mod normal în unitățile fizice.

Înainte de a cumpăra cosmetice, informează-te

Acum nu spunem să faci ceva radical cum ar fi un sondaj, dar te poți folosi de multele review-uri ale clienților sau păreri ale cunoscuților care recomandă sau nu un anumit brand sau produs.

O metodă ar fi să te folosești de platformele de socializare ca să citești cronicile făcute de vizitatorii paginilor, o alta să citești comentariile făcute pe pagina web a magazinelor. Sau poți să urmărești câteva bloguri de beauty care primesc în testare diverse și fac recenzii sincere despre experiența folosirii lor.

Citește și:

Urmărește concursurile făcute online

Nu trebuie să te transformi într-un vânător de concursuri, dar dacă tot urmărești unele pagini sau site-uri specializate în review-uri de produse cosmetice vezi și dacă sunt campanii în desfășurare.

Că vorbim depre Instagram, Facebook sau Twitter credem că ar fi păcat să nu te înscrii la concursuri atunci când sunt. Se oferă seturi cadou, un singur produs și de cele mai multe ori efortul din partea ta este minim. Trebuie doar să ai puțin noroc la tragerea la sorți.

Fii atentă la perioada promoțiilor atunci când cumperi cosmetice

Sunt ocazii diverse pe care magazinele se pliază atunci când aleg să fidelizeze cumpărătorii. Că vorbim despre evenimente de deschidere sau de lichidări de stoc sau despre sărbători - 8 martie, Paște, Crăciun - toate au în comun aceeași goană după reduceri.

Citește și:

Într-un interval de câteva zile poți să faci achiziții generoase cu discounturi care depășesc zeci de procente. Astfel cumperi două la preț de unul sau cadouri în avans pentru mamă sau prietenă.

magazine online cosmetice

Nu te grăbi să faci cumpărături: impune-ți o limită

De cele mai multe ori, așa cum ziceam la început, tindem să cumpărăm produse de care nu avem nevoie și le luăm doar pentru că sunt la promoții sau că știm noi că le vom folosi cândva.

Nimic mai greșit. Dacă deja ai un fond de ten, folosește-l până aproape de terminare. Nu lua unul în plus doar ca să fie acolo. Nu o să folosești niciodată două produse în paralel, două rujuri, două rimeluri sau zeci de farduri de pleoape. Stabilește-ți un buget și nu te abate de la el.

Alege să fii reprezentantă pentru un brand de cosmetice

Printre cele mai cool programe de loializare sunt cele făcute pentru reprezentanții unei companii de produse de înfrumusețare. Avon s-a impus drept unul dintre cele mai bune în acest domeniu.

Citește și:

Pe lângă comisioanele pe care le poți câștiga asigurându-ți câștiguri suplimentare, vei beneficia de cadouri periodice, personalizate nevoilor și performanțelor tale. Plus multe alte surprize care îți rămân ție să le descoperi pe parcurs.

Află de ce un produs ar putea fi mai bun decât altul

Este evident că un produs este mai convenabil decât un altul. Dar nu doar în ceea ce privește prețul de achiziție ca să faci economie, ci mai ales ca diferență de calitate.

Și aici ajungem la concluzia că sunt unele produse în care chiar merită să investești și ar cam trebui să știi care sunt acestea. Poate cele care dispun de ingrediente noi și active, de tehnologii avansate de producție. O variabilă demnă de luat în seamă când cumperi produse de înfrumusețare este chiar aceasta - uită-te la preț.

Citește și:

Nu ar mai fi prea multe de completat. Poate doar faptul că tu oricum ești frumoasă - cu sau fără machiaj. Și că trebuie să îți repeți asta des, că poate uiți. Ar fi păcat să nu te bucuri în fiecare zi de delicatețea și inocența ta. Cosmeticele doar scot în evidență ceea ce tu știi deja. Avem dreptate?

Sursa foto front page pixabay, articol unsplash.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.