Setari Cookie-uri

Mierea de manuka- cel mai bun tratament pentru ten

Mierea de manuka este extrasă direct din florile de manuka și este indicată în cazul mai multor afecțiuni, cu utilizări diferite.

miere de manuka Un consum regulat de miere de manuka ori doar la nevoie, poate trata afecțiuni la nivelul gâtului, stomacului, pielii, dar și altele. Beneficiile majore pornesc de la faptul că are proprietăți antibacteriene, dar și calități care pot înlocui cu succes antibioticele.

Iată și alte beneficii importante pe care trebuie să le cunoști despre mierea de manuka!

Poate înlocui zahărul. Poți consuma miere de manuka de la Planteea deoarece este un bun înlocuitor al zahărului, aliment care, consumat în exces nu este deloc sănătos pentru organism. Este un produs natural, oferit de natură și poate reprezenta un aliment de bază pe care îl poți folosi și în prepararea mai multor gustări.

Este un antibiotic natural. Mierea de manuka este o sursă de sănătate pentru organism deoarece conține peroxid de oxigen, un antiseptic care este benefic pentru mai multe tipuri de afecțiuni.

Citește și:

Repară țesutul celular. Mierea de manuka poate fi de ajutor și în producerea de colagen. Semnele ușoare lăsate de cicatrici pot fi vindecate cu ajutorul mierii de manuka deoarece repară țesutul celular, hidratează tenul și îl protejează împotriva radicalilor liberi. Are acțiune antiinflamatorie și poate reduce foarte repede inflamațiile și durerile acestora.

Cum să folosești miere de manuka

Produsul este disponibil în mai multe variante și îl vei găsi atât în produsele de machiaj, cremă de față, balsam de buze, cât și în compoziția mai multor medicamente, cum ar fi cele pentru dureri în gât.

Și pentru că mierea de manuka îți poate ajuta tenul să se regenereze, iată cum ar trebui să îți faci acasă o mască de îngrijire cu un produs natural.

Citește și:

Mierea de manuka are un puternic impact asupra pielii și o hidratează atunci când are cea mai mare nevoie.

Pentru început, trebuie să ai pielea perfect curată și uscată pentru a te asigura că mierea poate avea rezultate favorabile. Pentru masca cu miere de manuka nu mai ai nevoie de alte ingrediente. O poți aplica pe ten, pe toată suprafața, într-un strat subțire, evitând zona ochilor și o lași să acționeze în medie pentru aproximativ 30 de minute.

Trebuie să știi că, dacă este pentru prima dată când folosești mierea de manuka pe ten, până se obișnuiește, trebuie să o lași să acționeze pentru un timp mai scurt, respectiv 5-10 minute. Pentru a-ți da masca jos, poți să folosești un scrub, care poate conține tot o cantitate mică de miere și sare mare. Poți folosi masca cu miere și pentru tratarea acneei, iritațiilor sau a eczemelor apărute la nivelul pielii.

Citește și:

După ce te-ai curățat pe ten și cu apă călduță, folosește o cremă hidratantă, în funcție de tipul tenul tău. Crema poate să conțină și ea miere de manuka.

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.