Setari Cookie-uri

Machiajul, stresul nostru de toate zilele

Sau nu. Pentru multe dintre doamne și domnișoare potrivirea corectă a culorilor, descoperirea fondului de ten perfect, elaborarea liniei de tuș potrivite sunt adevărate provocări.

Cum ar trebui să ne alegem machiajul și cât de importante sunt produsele de calitate ne spune Mona Constantinescu, Beauty & Product trainer și specialist în cosmetică.

1. Cât de importantă este folosirea unor produse de calitate în machiaj?

Fiecare femeie este diferită, prin modul de viață, obiceiuri sau preferințe. Produsele de calitate ne pot îndeplini dorințele noastre: un machiaj rezistent, care sa păstreze intensitatea nuanței întreaga zi, textura potrivită nevoilor noastre (opacă, transparentă, catifelată sau mătăsoasă) ingredientele atent alese și, bineînțeles, în concordanță cu tendințele momentului. În plus, produsele de calitate sunt noncomedogenice, testate dermatologic, alergologic și oftalmologic, când vine vorba de cele pe care le folosim în jurul ochilor.

Citește și:

2. Ne puteți spune câteva “așa nu” de care să ținem cont atunci când ne machiem?

Nu aplicați niciodată machiajul pe un ten care nu a fost corect demachiat, tonifiat și hidratat. Machiajul nu va rezista, nu va arăta bine și, în plus, va afecta pielea. Nu alegeți un fond de ten prea închis sau prea deschis la culoare. El trebuie să se potrivească tonului și subtonului pielii dumneavoastră. Un fond de ten prea închis îmbătrânește, un fond de ten prea deschis nu arată natural. Nu demachiați ochii cu demachiantul folosit pentru față. Folosiți un demachiant special de ochi, delicat, care să îndepărteze cu ușurință machiajul. O demachiere agresivă a ochiului poate stimula o ridare mecanică. Daca doriți un machiaj intens, alegeți zona pe care doriți sa o evidențiați, ochii sau buzele, niciodată ambele. Evitați nuanțele închise la culoare, aplicate pe întreaga pleoapă, daca aveți ochii mici. În cazul ochilor apropiați, nu aplicați nuanță închisă la culoare în colțul intern al ochilor. Daca pleoapa ochilor este căzută, nu folosiți în zona respectivă un fard strălucitor. Daca doriți un machiaj al buzelor de durată, nu aplicați rujul fără contur dermatograf.

Citește și:

Sfaturi de machiaj

3. Ce nu trebuie să lipsească din geanta unei femei din zilele de vară?

Un produs care să ofere o protecție solară bună, BeautyBalm cu SPF30 sau Color Corecting Cream cu SPF 50 și luciu de buze, pentru o hidratare de durată, dar și pentru aspectul de moale și umed pe care-l oferă buzelor. Daca tenul este gras, în poșeta noastră putem avea mereu o pudră translucidă sau un fond de ten compact, cu control de sebum.

4. Ce recomandări aveți când vine vorba despre produse de machiaj?

Fondurile de ten Artistry sunt pe primul loc în preferința mea și a doamnelor care folosesc Artistry. Le putem alege în funcție de vârstă, tip de ten sau nevoi. Ele protejează tenul de poluare și de radiațiile solare, având SPF și UVA/UVB. Fondul de ten lifting pentru uniformizare Artistry YouthXtend, pentru toate tipurile de ten, are efect de lifting asupra epidermei si un sistem optic de reflexie a luminii de înaltă rezoluție, care estompează imperfecțiunile si vizibilitatea ridurilor. Fondul de ten rezistent, în special pentru tenul normal spre gras, rezistă la transfer, la caldură și umiditate timp de 24 de ore. Mai recomand și fondul de ten lejer care oferă o acoperire diafană și menține hidratarea , dar și pe cel pudră pentru un ten perfect și finisare mată, naturală. Un alt produs îndrăgit, care este absolut necesar, este crema iluminatoare CC Artistry Ideal Radiance. Corectează culoarea, protejează (SPF50, UVA/UVB PA+++), iluminează și uniformizează tenul. Mascara pentru volum ARTISTRY SIGNATURE EYES, conferă un volum cu până la 600% mai mare iar rujurile cremă Artistry păstrează intensitatea și culoarea timp îndelungat, sporind consistent hidratarea buzelor.

Citește și:

Sfaturi de machiaj

Sursa Foto: Shutterstock/ By Mike Laptev

5. Cât de importantă este inovația în domeniul cosmeticelor?

Foarte importantă. De exemplu, istoria Artistry, care împlinește anul acesta 50 de ani, se bazează pe alianța dintre știință și frumusețe. Vorbim despre produse performante, eficiente, cu rezultate vizibile tocmai datorită inovației și aducând cele mai avansate soluții științifice în domeniul frumuseții. În spatele lor stau 900 de oameni de știință, cercetători și specialiști în modă, care prevăd viitoarele tendințe.

6. Cum le învățați pe doamne să arate? Preferați naturalul sau machiajul mai puternic?

Machiajul natural sau intens este alegerea fiecărei femei, în funcție de stilul și personalitatea ei. Când recomand un machiaj mă gândesc, în primul rând, să pun în valoare frumusețea fiecărei femei. Un machiaj care să o reprezinte, să-i protejeze tenul și să reziste la toate provocările unei zile încărcate.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Anna Demianenko

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.