Setari Cookie-uri

Forme de unghii la modă anul acesta: se poartă unghiile rotunde sau unghiile pătrate? 

Moda nu mai este reprezentată doar de haine. Moda conține pantofii, gențile, accesoriile, bijuteriile. Moda conține trendurile de machiaj și de coafură dar și modelele de manichiură. Toate evoluează. Toate se schimbă cu fiecare sezon, cu fiecare colecție. Și, pentru că manichiura este importantă în look-ul unei femei, astăzi vorbim despre cele mai importante forme de unghii la modă în 2018. Se poartă unghiile rotunde anul acesta sau se poartă formele de unghii ascuțite? Se poartă formele de unghii ovale ori se poartă unghiile pătrate în 2018? Știm toate secretele!

Ce secrete? Vei zice! Desigur că se poartă unghiile rotunde anul acesta, mai ales că trendul natural este aproape de preferințele creatorilor și stiliștilor! Da, se poartă formele de unghii ascuțite, toate vedetele le afișează! Se poartă formele de unghii ovale, la fel de aproape de firesc, natural și effortless, care pare fi crezul sezonului. Și se poartă unghiile pătrate în 2018, dar dacă ar fi lucrurile atât de simple!

Oh, nu sunt! Sunt atât de complexe, încât s-au inventat denumiri noi pentru diversele forme de unghii la modă în 2018! Ce înseamnă unghii stiletto? Dar despre manichiura Sicriu (coffin) ce spui? Sau despre pătroval, de exemplu? Dacă ai dedus că stiletto se referă la unghii ascuțite, cu vârf, atunci ai dedus bine. Dacă ți-ai imaginat că unghiile cu forma ”sicriu” sunt cu vârf, pentru a avea partea superioară tăiată (vârf pătrat), ai dedus și mai bine.

Citește și:

Despre unghiile pătrovale, ele sunt și pătrățoase, și ovale! Da, da, sezonul acesta este complex, în ceea ce privește manichiura. Dar despre cele mai interesante forme de unghii la modă în 2018, și despre înțelesurile lor ascunse, vorbim mai jos.

Realizează forme de unghii la modă în 2018 cu aceste accesorii de manichiură

Forme de unghii la modă în 2018: se poartă formele de unghii ovale și manichiura migdală

Lungi ori scurte, se poartă formele de unghii ovale în 2018. Rămân o variantă câștigătoare, indiferent de vârstă și stil. Este poate cea mai versatilă formă și cea mai flatantă, întrucât vârful oval mimează forma cuticulei, oferind o simetrie plăcută ochiului, În plus, se potrivește oricărei forme de unghie.

Citește și:

Mai departe, la capitolul forme de unghii la modă în 2018, amintim și surata unghiilor ovale, doar că puțin mai exagerată. Este vorba despre manichiura migdală, adesea cu unghii foarte lungi, cu o formă lunguiață, cu vârf subțiat, dar rotunjit. Atenție, însă: la unghii naturale, poți suferi fracturi ale patului unghial, așa că mai bine, pentru astfel de formă, alege acrilicele!

Forme de unghii la modă în 2018: se poartă formele de unghii ovale și manichiura migdală

Tot ce ai nevoie pentru manichiura semipermanentă

Se poartă unghiile rotunde anul acesta, dar și cele semi-rotunde, semi-pătrațoase

Cu siguranță manichiura rotundă este printre cele mai des realizate. Se poartă unghiile rotunde, deci vești bune, doamnelor! Nu este necesar să alegeți forme de unghii la modă în 2018, mai ciudate! Naturalul este la el acasă. Adesea scurte, simple, ușor rotunjite, aceste unghii conturează un look clasic, potrivit pentru femeile ce nu își doresc o manichiură greu de întreținut. În plus, este cea mai rezistentă manichiură, fiind apropiată de forma naturală a unghiei.

Citește și:

Mai departe, există și unghiile pe care le alintam (cam urât!) mai sus drept unghii ”pătrovale”. Pentru că se poartă unghiile pătrate în 2018, dar și formele de unghii ovale. Și varianta dintre ele. Cu marginile drepte, cu un vârf curbat, unghia oval-pătrățoasă este perfectă și echilibrată. Marginile rotunjite nu agață precum unghia pătrată și nici nu se rup atât de ușor precum unghiile-migdală.

Se poartă unghiile rotunde în 2018 dar și cele semi-rotunde, semi-pătrațoase

Totul pentru unghii profi

Se poartă unghiile pătrate: pătrate sau și semi-rotunde, cu vârful pătrat, așa zisele unghii coffin („sicriu”)

Iată că am ajuns și la macabrele unghii-sicriu. Doamnelor, nu mi-s eu de vină, așa le-au intitulat stiliștii! Și avem să le mulțumim lor și instagramului că aceste forme de unghii au devenit atât de populare. De ce se poartă aceste forme de unghii la modă în 2018? Păi… pentru că toate vedetele (mai ales clanul Kardashain-Jenner) le poartă!

Citește și:

Aceste unghii sunt foarte lungi, sunt pilite așa încât să pară că sunt niște unghii lungi cu vârf, ascuțit. Și totuși, vârful este tăiat, fiind lăsat pătrat. Este derivata unghiei stiletto, despre care vor vorbi mai jos, doar că i se taie vârful. Indicat ar fi să alegi aceste manichiuri din acrilic, întrucât se rup ușor.

Se poartă unghiile pătrate în 2018 – pătrate sau și semi-rotunde, cu vârful pătrat, așa zisele unghii coffin (sicriu)

Formele de unghii ascuțite, denumite unghii stiletto din cauza vârfului super ascuțit (potrivite la unghii semipermanente și acrilice)

Spuneam că vom discuta despre unghiile stiletto. Ca un toc stiletto, aceste unghii sunt super lungi și se termină cu un vârf ascuțit. Se poartă unghiile ascuțite în 2018, însă nu le alege pe unghii naturale, întrucât sunt sensibile și casante.

Dincolo de stiletto, menționez și unghiile cu vârf triunghi, tot pentru fashioniste. Ele nu sunt atât de lungi precum surorile de mai sus, și au marginile drepte, până la vârf. Care vârf, în loc de stiletto se finisează în triunghi ascuțit. Unghiile naturale se vor înmuia având aceste formă, deci tot acrilice ar fi recomandat!

Citește și:

Se poartă formele de unghii ascuțite, denumite unghii stiletto din cauza vârfului super ascuțit (potrivite la unghii semi permanente și acrilice)

Produse pentru o manichiură cu acrilic

Și acum că am discutat despre toate cele mai interesante forme de unghii la modă în 2018, rămâne să stabilești tu mai exact cum alegi și cum le porți. Să fie unghii naturale, cu forme firești? Ai noroc, se poartă unghiile rotunde anul acesta!

Să fie unghiile cu vârf? Și ele pot fi încercate, căci se poartă formele de unghii ascuțite. Se poartă formele de unghii ovale, și scurte și lungi! Și se poartă unghiile pătrate anul acesta, deci orice femeie are cel puțin o preferată printre variantele de top. Toate suntem câștigate și dacă ești curajoasă, le poți etala pe toate, prin rotație!

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.