Vă povesteam acum ceva scurt timp că mă vopsesc pe păr acasă, de când am început să cochetez cu acest lucru – și se întâmplă de vreo câțiva ani. Bineînțeles, tot astfel ajung să mă informez constant despre ce vopsea de păr merită, ce mai apare nou pentru vopsit părul și, mai ales, ce vopsea de păr poate fi utilizată acasă, nu doar la salon, dar e și de top, ca să mă asigur că iese treabă bună, dacă tot aleg să mă fac singură.

👉Vopsea de păr profesională Fanola

👉Vopsea de păr Lorvenn Beauty Color

👉Vopsea de păr profesională naturală Phyto Sensitive

Așadar, am căutat, m-am informat și m-am documentat care sunt cele mai căutate tipuri de vopsea de păr profesionale de top, ce pot fi utilizate și acasă. Și iată-le mai jos!

Vopsea de păr profesională Fanola: foarte apreciată de bloggerițele de beauty!

Am citit despre vopseaua profesională pentru păr Fanola la toate bloggerițele de la noi și din afară, ceea ce mi-a dat de înțeles că da, este vorba de o vopsea foarte bună, profesională, utilizată în saloanele de coafură, doar că pe care o poți folosi cu succes și acasă, dacă preferi să te vopsești la tine, de una singură ori ajutată de o prietenă sau rudă.

De fapt, pe scurt, ideea cu care am rămas legat de această vopsea de păr Fanola este că multe persoane la care am citit despre ea povesteau că au ales să se vopsească acasă cu această vopsea, pentru că se mai vopsiseră cu ea la salon și au fost foarte încântate de rezultate. Adică e tocmai genul acela de vopsea de păr grozavă de salon, dar pe care o poți comanda pentru utilizare și acasă.

Vezi mai multe nuanțe de vopsea Fanola

Fanola este o vopsea de păr profesională, dar utilizată și pentru vopsit acasă, foarte apreciată pentru că:

    Are consistența de cremă și este o vopsea de păr permanentă, durabilă și rezistentă; Are o formulă clasică, cu puțin amoniac și PPD, însă în cantități mai mici decât la alte vopsele de păr, dar îmbogățită cu Ginkgo Biloba, care, în timp ce vopsește cu succes fiecare firicel de păr, chiar și dintre cele mai dificile, protejează părul, dar, totodată, și mai ales, scalpul. Părul este hidratat, strălucitor într-un mod aparte și mătăsos chiar și după câteva săptămâni. Conține activi naturali. Nu are un miros înțepător, insuportabil pentru persoanele sensibile sau cu alergii din acest punct de vedere. Oferă rezultate excepționale de fiecare dată, indiferent de tipul de păr și culoare, acoperire 100% chiar și a firelor albe; Rezultatele obținute sunt de durată. E disponibilă într-o paletă foarte largă de 114 culori diverse și vibrante: negru abanos, roșu intens ca de foc, extrablond – uimitoare toate de fiecare dată. Nuanțele de blond deschid treptat la culoare chiar și părul brunet, care chiar dă spre blond și nu spre roșcat, cum se întâmplă în cazul decolorării cu blond de la alte branduri de vopsea. Așadar, aceasta pare a fi printre singurele tipuri de vopsea de păr care poate asigura schimbări de look destul de drastice și adaptate, chiar dacă alegi trecerea deodată de la o culoare foarte închisă la un blond foarte deschis. Acest lucru este însă posibil prin alegerea nuanței potrivite de vopsea și combinarea cantității optime de vopsea și a concentrației de oxidant.

Vopseaua de păr profesională Fanola este disponibilă într-un flacon de 100 ml, dar pentru folosire acasă, trebuie să mai comanzi și oxidant pentru colorare Fanola – recomand să îți iei un flacon mai mare de astfel de produs, dacă obișnuiești să te vopsești des acasă și, mai ales, dacă vrei să deschizi părul cu mai multe tonuri de culoare. ;) De exemplu, la un tub de vopsea colorantă de 100 ml, este necesar oxidant de 6% în cantitate de 150 ml, ca să te asiguri că vei obține o nuanță uniformă. Este un oxidant de calitate și foarte bine parfumat, care nu irită scalpul.

Fanola este un brand profesional italian de cosmetice pentru păr, destinate uzului la salon. Pe lângă vopsea de păr, gama include și produse profesionale de hair styling și de îngrijire a părului, specializate. Diferența față de alte branduri de produse pentru păr și styling profesionale este că acestea se adresează și sunt disponibile și pentru publicul larg.

Tot de la marca Fanola găsești vopseaua de păr profesională Oro Therapy, la fel de apreciată chiar și de către saloane. La fel, fără amoniac și considerată mai mult un fel de tratament pentru păr, datorită modului aparte și sănătos în care arată părul după vopsire, vopseaua de păr Oro Therpy surprinde prin pigmenți de înaltă calitate cu putere mare de acoperire în totalitate, chiar și a firelor complet albe. Se regăsește în numeroase nuanțe, de la blond auriu platinat, blond platinat super deschis, blond bej deschis, arămiu roșcat închis și până la șaten deschis, castaniu, alună, ciocolată amară, negru etc.

Vopsea de păr profesională Lorvenn Beauty Color: ia-o din Grecia când mergi în vacanță!

Cunoscută tot pentru faptul că nu irită scalpul aproape deloc, vopseaua de păr Lorvenn Beauty Color (produsă o vreme sub brandul Seventeen) mai vine la pachet cu o chestie despre care am citit la cei care au utilizat-o: nu are nici un fel de efect negativ la nivelul părului: nu îl deteriorează, dar mai ales nu face în nici un fel să cadă părul nici în timpul colorării, nici în timpul spălării, chiar dacă de regulă îți cade părul foarte mult, indiferent de ce aplici pe el.

Lorvenn Hair Professionals este un brand grec de produse profesionale complete pentru colorarea părului și hair styling, create cu cele mai avansate tehnologii. Brandul aparține de Hellenica S.A., cu sediul central în Atena.

Ce promite vopseaua profesională pentru păr Lorvenn Beauty Color:

    Vopsea de tip cremă colorantă cosmetică permanentă cu formulă avansată pe bază de ingrediente de calitate înaltă precum cheratină, ulei de măsline organic și vitamina C; Gamă largă de nuanțe pentru vopsea de păr, ceea ce permite combinarea de culori pentru a obține nuanțele dorite din tendințele actuale; Acoperire optimă, formulă îmbunătățită din grijă pentru părul și scalpul tău; Strălucire perfectă; Culori frumoase intense și durabile; Testată dermatologic pe voluntari și nu pe animale; Disponibilă și sub varianta fără amoniac;

În afară de faptul că este foarte utilizată de către blogerițele din afară, iar la noi în România mult mai sporadic decât acolo, nu am găsit foarte multe detalii despre această vopsea. Am observat doar că pe foarte multe forumuri aceasta reprezintă o vopsea profesională de păr foarte căutată. Cu toate astea, nu am identificat niciun magazin, offline sau online, unde să se găsească această vopsea de păr. Așadar, e foarte căutată, se discută destul de mult despre ea, dar greu de găsit totuși în România!

Atenție: nu o confunda cu vopseaua Beauty Hair Color de la Eric Favre, mai recentă, care nu are nimic în comun cu vopseaua de păr Lorvenn, în afara numelui asemănător. Însă nu e nici această vopsea Eric Favre de ocolit – am citit că ar fi bună și, mai ales de luat în seamă, pentru că este organică, fără amoniac, fără parabeni, fără silicon, fără SLS.

Dacă totuși pleci în vacanță în Grecia vara asta, poate reușești să îți iei de acolo vopseaua profesională Lorvenn Beauty Color! 😉 Din moment ce la noi e mai greu de găsit…

Vopsea de păr profesională Phyto: o vopsea pur naturală de salon

Vopseaua de păr Phyto este o vopsea care, după cum sugerează și numele, are o formulă botanică, fiind concepută din ingrediente naturale, extracte din plante și uleiuri organice, dar rămânând în același timp o vopsea tradițională, în sensul că se aplică și se utilizează întocmai ca orice altă vopsea obșinuită, dar cu amoniac (nu ca henna, de exemplu).

Vezi tipuri de vopsea Phyto Sensitive

Chestiuni importante de reținut despre vopseaua de păr profesională Phyto:

    Procent de acoperire integrală a firelor de păr albe Rezistență foarte bună în timp pentru o vopsea naturală: patru săptămâni de culoare intensă Respectă sănătatea părului tău și nu îi afectează condiția în timpul vopsirii Fără amoniac, pur organică, din ingrediente naturale; cu amestec de esențe de lemn – de pildă brazilian și indian; protejează astfel sănătatea ta și a părului și scalpului tău; Textură lejeră care pătrunde ușor în firele de păr și se întinde perfect și uniform; Protejează și reface cuticulele firului de păr; Nuanțe intense și bogate în gamă variată; Lasă păr strălucitor, luminos, moale și mătăsos, cu o textură vizibil ameliorată; este ca un tratament protector pentru păr, care îl și colorează totodată. Phyto are o variantă de vopsea de păr special concepută pentru scalp sensibil

Vopseaua de păr Phyto, deși naturală, din plante, este considerată vopsea de păr profesională, și încă una foarte apreciată, chiar și în saloanele de coafură. O găsești disponibilă în mai multe nuanțe și variante inclusiv online.

Phyto este un brand de cosmetice, fondat în 1967 de către stilistul si vizionarul francez - Patrick Alès. Dezgustat că majoritatea produselor de îngrijire sunt pline de chimicale ce pot afecta sănătatea noastră, acesta a decis să aduca pe piață propriile sale cosmetice.

Astfel, Phyto se mândrește cu faptul că produsele sale conțin 95% ingrediente naturale. În prezent, pentru fabricarea lor se folosesc aproximativ 500 de extrase din diferite tipuri de plante, arbuști și arbori. Din convingerea că cele mai bune sunt materiile prime neprelucrate, Phyto preferă sa-și cultive propriile ingrediente.

Phyto a reușit să dezvolte produse care combat eficient chiar și alopecia (termen medical și de specialitate pentru căderea părului). Dar oferta de produse este extinsă pentru a include și cosmetice pentru persoanele care suferă de mătreață, scalp sensibil, iritat sau gras.

Din fericire, iată că putem obține și acasă, întocmai ca la salon, păr vopsit profesionist, fără prea mulți bani cheltuiți. E chiar minunat că se găsesc astfel de tipuri de vopsea de păr profesionale și în afara saloanelor de coafură! Eu chiar abia aștept să le testez și pe acestea și să vă povestesc experiența. 😉

Voi ați folosit vreuna dintre aceste tipuri de vopsea de păr profesională? Acasă sau la salon? Care e părerea voastră? Eu o aștept cu interes. 😊

Sursă main page photo: Unsplash

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: