Setari Cookie-uri

Dr. Elena Martin lansează programul Esthetic Boost

Secolul XXI este fără doar și poate era perfecțiunii și a tinereții fără bătrânețe. Chiar dacă mulți dintre noi realizează că frumusețea este în ochii celui care privește, deceniile în care ni s-au impus standarde de simetrie ale fetei și, mai ales, ale corpului, și-au pus amprenta asupra mentalității noastre.

Comunicat de presă

Tocmai de aceea avem nevoie de îmbunătățiri constante pentru a ne simți mai încrezători în forțele proprii și în felul în care arătam.

Este foarte important însă, ca atunci când alegem o intervenție estetică, să plecăm de pe patul de operație la fel de sănătoși precum am venit, dar mai frumoși. Primul pas în acest sens este alegerea medicului potrivit.

FELLOW EBROPRAS (European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery), cu peste 1000 de intervenții la activ, doamna dr. Elena Martin aduce în România programul Esthetic Boost, creat în urma experienței sale din Statele Unite. După ce a efectuat stagii de perfecționare în spitale precum celebrul Mayo Clinic, Cleveland Clinic și Miami Clinic, doamna doctor a ales să se întoarcă în România pentru a oferi pacienților săi intervenții estetice de nivel internațional.

Citește și:

Doctor Elena Martin

Blefaroplastia- trend al momentului în chirurgia estetică

Întrebată care sunt cele mai frecvente operații estetice pe care le realizează românii și care este plusul pe care îl aduce pe piața chirurgiei plastice din România, dr. Elena Martin a răspuns:

“Am observat că, în țara noastră, cele mai frecvente operații sunt cele de mărire a sânilor și blefaroplatistia (remodelarea estetică a pleoapei). Datorită tehnicii pe care am deprins-o în SUA și a folosirii unor instrumente cum ar fi pensa Ellman, care asigură o tehnică minim-traumatică în perioada operatorie, recuperarea postoperatorie este rapidă, cu cicatrici extrem de mici. Spre exemplu, recuperarea unei operații la sâni în urma unei intervenții realizate conform programului Esthetic Boost, va dura între 2 și 4 zile. Asta înseamnă de 7 ori mai puțin decât recuperarea într-un caz obișnuit, care se întâmplă în 2-4 săptămâni. Fac asta pentru că mă preocupă atât sănătatea fizică, cât și cea psihică a pacientului și îmi doresc ca experiența alături de mine să fie una cu rezultate extraordinare.”

Citește și:

Oricât de tentant ar fi să tratăm anumite defecte, există câteva reguli pe care medical ni le recomandă cu privire la intervenții, mai ales în zona fetei:

“Cu toții ne dorim rezultate grăitoare și de obicei începem cu remodelarea facială, acolo unde ridurile sunt principala problemă, apoi cearcănele și relaxarea cutanată. Totuși anumite intervenții pot face diferența, sunt minim invazive și se recomandă înaintea operațiilor estetice radicale. Dacă ar fi să aleg o ordine corectă pentru realizarea acestor intervenții, aș recomanda inițial injectarea de grăsime proprie, asta pentru că este extrem de eficiență și este și ușor asimilată, făcând parte din corpul nostru; apoi ar urma injectarea de acid hialuronic; apoi firele de lifting și în cele din urmă, la vârste ceva mai înaintate și pentru rezultate extreme timp de zeci de ani, recomand facelift”, declară dr Elena Martin.

Citește și:

Calitatea pielii și stilul de viață au și ele un cuvânt de spus în demersul realizării unei operații estetice, spune dna chirurg plastician:

“Dacă mă gândesc la dorința oamenilor de a avea o piele perfectă, tind să îmi amintesc de prelgerile celebrului dr. Zein Obagi, care spunea că pielea perfectă este doar cea de bebeluș și că singurul lucru pe care îl poate face un medic este să o trateze cu produse adecvate și prin intervenții benefice care să poată ținti realizarea acestui tel. Iar eu mă aliniez aceastei credințe.

În ceea ce privește stilul de viață, am o veste mai puțin bună pentru fumători: există intervenții care sunt mai mult decât riscante pentru ei. De exemplu abdominoplastia cu liposucție în aceeași intervenție; ridicarea de sâni și facelift-ul în cadrul aceleiași operații. Vascularizația fiind foarte scăzută în cazul unui fumător, sunt riscuri mult mai mari atunci când se ridică o cantitate mare de piele în timpul operației, iar de acolo pot apărea complicații.”

Citește și:

Și pentru că suntem în sezonul cald și multe dintre persoane se feresc să facă intervenții vara, dr Elena Martin demitizează acest subiect.

“Operațiile estetice se pot face indiferent de anotimp. Regula postoperator este însă să se folosească cremă cu SPF 50, care se aplică din două în două ore, pentru a avea efectul scontat. Experiența la Miami, unde 90% din populația de pe stradă avea minim o intervenție estetică la activ, mi-a demonstrat faptul că anotimpul cald nu este un impediment pentru atingerea țelurilor în domeniul frumuseții.”

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.