Setari Cookie-uri

Noua linie DEFENSE de la Paula’s Choice Skincare: Repararea daunelor cauzate de factorii poluanți din mediul extern

Cea mai bună formă de protejare a pielii este o bună apărare, folosind produse cu ingrediente ale căror efecte întrerup cascada de daune celulare cauzate de factorii de mediu.

comunicat de presa

Paula's Choice Nu doar radiațiile UV cauzează daune celulare la nivelul pielii; daunele cauzate de mediul extern sunt de asemenea cauza apariției semnelor de îmbătrânire prematură a tenului: culoare neuniformă, aspect tern, piele deshidratată și pori congestionați. Expunerea zilnică la diverse forme de poluare accelerează apariția semnelor de îmbătrânire a pielii chiar și la 20 de ani!

Truth in beauty: impurițățile și toxinele din mediul extern sunt aproape la fel de dăunătoare pielii cum sunt radiațiile solare, dar din fericire când vine vorba de protejarea pielii împotriva factorilor din mediul extern există soluții cosmetice potrivite.

Cea mai bună formă de protejare a pielii este o bună apărare, folosind produse cu ingrediente ale căror efecte întrerup cascada de daune celulare cauzate de factorii de mediu.

Citește și:

Ultimele cercetări au dovedit că un cocktail de antioxidanți potenți împreună cu ingrediente nutritive, reparatoare și iluminante este soluția pentru a reduce semnele de îmbătrânire a pielii cauzate de cei mai dăunători cinci factori de mediu: noxele cauzate de automobile, fumul, smog-ul, impurități și toxine din aer și lumina albastră emisă de dispozitivele electronice cu ecran.

Indiferent că locuiești în oraș sau în zone rurale, pielea ta are nevoie de protecție împotriva factorilor de mediu – de aceea Paula’s Choice a formulat linia DEFENSE, care include amestecuri exclusive de ingrediente anti-poluare (Anti-Pollution Factors - APFs).

Noua linie DEFENSE include amestecuri APFs în formule, amestecuri formate din ingrediente dovedite de ultimele cercetări ca soluție pentru protejarea pielii de distrugerile cauzate de factorii poluanți din mediul extern. De asemenea, am inclus în linia DEFENSE ingrediente hidratante și anti-aging, ingrediente pentru uniformizarea culorii pielii, decongestionarea porilor și estomparea micilor imperfecțiuni.

Citește și:

DEFENSE este o gamă simplă de produse potente, potrivite pentru toate tipurile de ten. Rutina Defense în trei pași (curățare, hidratare de zi și de seara, exfoliere) are ca scop apărarea pielii împotriva factorilor poluanți și repararea daunelor vizibile pe piele pentru ca pielea ta să aibă o culoare mai uniformă și aspect neted și luminos. În timp, linia Defense întărește bariera naturală a pielii pentru ca pielea să fie mai puțin afectată de mediul extern.

Pasul 1: Curăță

Defense Hydrating Gel-to-Cream Cleanser (198 ml)

Un complex de trei ingrediente active (ceai verde, lemn dulce și soia) care ajută la neutralizarea poluanților de pe suprafața pielii și îndepărtează impuritățile cu blândețe. Produsul de curățare cu textură catifelată este un gel răcoritor care se transformă în spumă cremoasă în contact cu apa. Se limpezește complet de pe piele, nu conține sulfați, lasă pielea catifelată și curată.

Citește și:

Pasul 2: Purifică

Defense Antioxidant Pore Purifier (30 ml)

Ser cu textură de gel lichid, conține acid salicilic (0.5%) și un derivat de acid azelaic cu efecte de estompare a petelor și reducerea imperfecțiunilor minore. Serul conține un amestec de antioxidanți și ingrediente reparatoare (niacinamide, ceramide, retinol, vitamina C) care întăresc bariera naturală a pielii și protejează pielea împotriva factorilor de mediu. Se aplică dimineața și/sau seara, înainte de crema hidratantă.

Pasul 3 (Dimineața): Protejează

Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 (60 ml)

Loțiune hidratantă cu textură lejeră, protejează pielea de radiațiile solare cu ajutorul filtrelor minerale (titanium dioxide și zinc oxide). Amestecul de peptide și 12 antioxidanți (vitamine, extracte de plante) opresc daunele cauzate de lumina albastră, iar cocktailul de ingrediente inhibitoare de melanină (resveratrol, niacinamide, vitamina C, kojic dipalmitate, lemn dulce) îmbunătățesc vizibil luminozitatea și uniformizează culoarea pielii.

Citește și:

Pasul 4 (Seara): Hidratează

Defense Nightly Reconditioning Moisturizer (60 ml)

Gel souffle concentrat, cu ingrediente reparatoare și nutritive, netezește liniile fine, uniformizează culoarea pielii și ajută la prevenirea erupțiilor cutanate. Conține peptide, acid azelaic, ceramide, vitamine și antioxidanți, repară și întărește bariera naturală a pielii, hidratează și estompează semnele cauzate de factorii poluanți.

Paula's Choice

Lansare și disponibilitate: Toamna 2018 pe https://www.paulaschoice.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.