Setari Cookie-uri

Studenții români vor să reinventeze piața saloanelor de coafură cu o imprimantă pentru păr

Provocarea a fost lansată de L'Oréal în cadrul business game-ului BRANDSTORM, care provoacă în fiecare an studenții și masteranzii să fie inventivi, inovatori și să revoluționeze industria frumuseții.

comunicat de presa:

Brațe robotice, perii electrice, oglinzi inteligente, mixere automate pentru nuanțe unice sau un „matching app” care găsește cel mai potrivit salon în funcție de nevoile clientului sunt câteva dintre inovațiile cu care studenții români au răspuns provocării de a inventa salonul de înfrumusețare al viitorului. Provocarea a fost lansată de L'Oréal în cadrul business game-ului BRANDSTORM, care provoacă în fiecare an studenții și masteranzii să fie inventivi, inovatori și să revoluționeze industria frumuseții.

Alexandra Gîrba, Irina Paraipan și Ionel Gălbinașu, studenți la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor, Universitatea Politehnică București, au câștigat finala națională a competiției BRANDSTORM și vor reprezenta România în finala internațională, organizată sub forma unui târg de inovație la Paris, în luna mai. Cei trei au convins juriul local cu invenția lor – Shadetastic – un dispozitiv care le permite coaforilor sa creeze, direct în salon, sute de nuanțe de vopsea de păr personalizate și unice pentru clienții lor. Inovația va fi prezentată executivilor L'Oréal în cadrul finalei și poate câștiga unul dintre premiile în valoare totală de 30.000 euro.

Citește și:

Cu o istorie de 26 de ani, BRANDSTORM este cea mai mare competiție pentru studenți la nivel mondial. Inițial destinată studenților din facultățile de business, ea este deschisă de anul acesta tuturor universităților, indiferent de profil. Participanții concurează pentru premii multiple în trei categorii: marketing, tehnologie și CSR. În România, competiția a atras în cei cinci ani de la lansare peste 1500 de studenți care pun la îndoială constant status quo-ul și urmăresc să evolueze și să se reinventeze în mod constant.

Dincolo de șansa de a câștiga unul dintre marile premii, studenții beneficiază de o experiență unică: competiția le permite să treacă dincolo de modelele teoretice din facultate și să experimenteze situații reale de business, să lucreze pe studii de caz concrete, să aibă acces la date de piață complexe și la îndrumarea unor profesioniști recunoscuți.

Citește și:

Pentru L'Oréal, BRANDSTORM este o ocazie de a descoperi și de a crește tinere talente, profiluri antreprenoriale și inovatoare.

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.