Setari Cookie-uri

Bucură-te de razele soarelui fără teama ridurilor sau a petelor pigmentare, cu gama Melascreen de la Ducray

Cui nu-i place să-și lase chipul mângâiat de razele soarelui? Cu timpul însă, acesta poate deveni prieten, dar și dușman. Atunci când ne expunem la soare la soare timp îndelungat, se accentuează procesul de îmbătrânire al pielii, pot apărea pete, iar epiderma devine uscată și mai puțin elastică.

Comunicat de presă

Soluții eficiente, care ne permit să ne bucurăm doar de beneficiile expunerii la soare și să corectăm micile imperfecțiuni sunt dezvoltate de Laboratoarele Ducray prin gama Melascreen, ce protejează pielea împotriva foto-îmbătrânirii și estompează petele solare.

Când mergem la plajă, ritualul de îngrijire al pielii trebuie să includă creme sau loțiuni cu factor de protecție solară, care să ne protejeze de efectele mai puțin știute, și aparent inofensive, ale expunerii la soare.

Produse Melascreen de la Ducray

În gama Melascreen avem acest tip de produse:

Cremă bogată și cremă lejeră cu SPF 50+ cu acțiune împotriva foto-îmbătrânirii – Acestea limitează și reduc hiperpigmentarea. Datorită conținutului de Vitamina E, previn efectele negative ale soarelui asupra pielii, precum îmbătrânirea prematură.

Citește și:

Ser dermatologic global cu acțiune împotriva foto-îmbătrânirii – Produsul ajută la eliminarea petelor maronii, netezește pielea, hidratează și revitalizează epiderma și, în plus, are acțiune anti-oxidantă.

Cremă de noapte cu acțiune împotriva foto-îmbătrânirii – Ajută la uniformizarea culoarii tenului, corectarea petele maronii, hidratează și revitalizează epiderma.

Dacă soarele și-a pus deja amprenta într-un mod negativ pe tenul sau mâinile voastre, nu trebuie să vă îngrijorați. Ducray a creat soluțiile potrivite și pentru aceste probleme:

Cremă cu acțiune intensă împotriva petelor maronii – Ajută la reducerea petelor și oferă luminozitate zonelor cu hiperpigmentare localizată.

Citește și:

Cremă lejeră și cremă bogată împotriva petelor pigmenare – Luminează și uniformizează culoarea pielii, încetinesc producția de melanină, au acțiune anti-oxidantă și asigură protecție UVA/UVB.

Cremă de mâini cu acțiune anti-pete maronii, anti-rid&SPF50+ – Elimină petele maronii, hidratează și revitalizează epiderma. În plus, are și factor de protecție împotriva razelor UV de 50+.

Laboratoarele Ducray inovează de peste 85 de ani în domeniul dermato-cosmeticelor.

Toate produsele Ducray fac parte dintr-un program sistematic de evaluare al principiilor active, inclusiv teste sub control dermatologic. Formula rezultată este întodeauna în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță, asigurând o calitate constantă, cu eficiență și toleranță maximă.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Maksim Shmeljov

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.