Comunicat de presă

Cum folosesti uleiul de cocos in ritualul de infrumusetare. Utilizari neasteptate!

Pionier în domeniul uleiurilor esențiale și al extractelor din plante, René Furterer a creat conceptul de HAIR SPA.

Astăzi, împreună cu rigoarea științifică a laboratoarelor Pierre Fabre, brandul René Furterer dezvoltă formule din ce în ce mai inovatoare, ce conțin extracte din plante prețioase.

Produse Rene Furterer

Ritualul de îngrijire René Furterer

ÎNGRIJIRE PRE-ȘAMPONARE: Secretul René Furterer pentru un par sănătos – Complexe 5 – începe ritualul prin stimularea scalpului cu Complexe 5 concentrat din plante, produsul emblematic al brandului. Acest fluid concentrat stimulant din plante, un elixir bogat în uleiuri esențiale, activează microcirculația de la nivelul scalpului și intensifică acțiunea altor produse de îngrijire. Aplicarea concentratului Complexe 5 este pasul esențial în cele mai multe ritualuri și reprezintă o oportunitate pentru un masaj relaxant al scalpului

EXPERIENȚA ȘAMPONĂRII: Ingredientele active din fiecare șampon sunt alese cu grijă, astfel încât să corespundă nevoilor scalpului. Șamponul potrivit nevoii tale îți conferă o stare de bine și confort în timp ce parfumează delicat părul.

ÎNGRIJIRE INTENSĂ: René Furterer crează produse de îngrijire intensă, care acționează în profunzimea scalpului și în interiorul fibrei capilare. Acest pas este esențial pentru a avea un păr sănătos. Aceste produse de îngrijire îți vor dezvalui frumusețea naturală a părului zi după zi.

Brandul René Furterer este compus din două categorii de ritualuri - ritualul de îngrijire intensă și ritualul de frumusețe.

Îngrijire pre-șamponare

Complexe 5 – concentrat din uleiuri esențiale ce stimulează microcirculația de la nivelul scalpului, curăță în profunzime. 53% uleiuri esențiale de portocală și lavandă.

Astera Fresh – fluid calmant cu efect de prospețime pentru scalpul iritat. Concentrat din uleiuri esențiale reci

Îngrijire specifică

Triphasic – ritual împotriva căderii părului. Cele două seruri – Triphasic și RF 80 acționează împotriva căderii progresive sau reacționale.

Absolute Kératine – ritual de regenerare pentru părul deteriorat și fragil

Karité Hydra – ritualul de hidratare pentru părul uscat

Produse Rene Furterer

Ritual de frumusețe

Lumicia – ritual dedicat părului tern. Conferă luminozitate părului fără a-l îngreuna.

Volumea – ritual de îngrijire pentru părul fin și lipsit de volum.

Naturia – ritual extra-delicat pentru uz frecvent. Gama poate fi folosită de întreaga familie începând cu vârsta de 3 ani. Gama Naturia are în componență șamponul uscat pe bază de uleiuri esențiale de mentă, chimen și busuioc curăță delicat părul.

René Furterer, un inovator în domeniul îngrijirii părului: “Părul frumos crește pe un scalp sănătos, precum o plantă într-un sol fertil.”

#renefurterer

Sursa Foto Front Page: Pixabay

Greseli frecvente in ingrijirea parului. Cum sa ai mai mult volum
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: