Setari Cookie-uri

UFO mini: Ingrijirea pielii intalneste tehnologia de varf

Incorporând multe dintre tehnologiile de ultima generatie ale modelului original, toate ambalate intr-o carcasa siliconica futurista si ultra-igienica, UFO mini aduce tratamentele faciale de nivel spa la mana utilizatorilor.

comunicat de presa:

UFO mini: Ingrijirea pielii intalneste tehnologia de varf pentru a demonstra ca marimea nu conteaza cand vine vorba de frumusete

Dupa ce a entuziasmat o lume intreaga cu revolutionarul UFO smart mask, FOREO, brandul beauty-tech cu cea mai rapida crestere din lume, dezvaluie alternativa entry-level a dispozitivului.

Incorporând multe dintre tehnologiile de ultima generatie ale modelului original, toate ambalate intr-o carcasa siliconica futurista si ultra-igienica, UFO mini aduce tratamentele faciale de nivel spa la mana utilizatorilor.

● Ofera un tratament facial de nivel spa intr-un ritual de 90 de secunde - comparativ cu 20 de minute pentru mastile textie traditionale;
● Termoterapia si pulsatiile T-Sonic imbunatatesc absorbtia in piele a ingredientelor active ale mastilor activate de UFO;
● Ca si UFO-ul original, UFO mini ofera fototerapie cu spectru complet LED;
● Fiecare dispozitiv are o rutina de tratament unica pre-programata pentru mastile compatibile, activate de UFO;
● Mastile viitorului se conecteaza cu aplicația FOREO;
● Alternativa la nivel de intrare a tratamentului revolutionar FOREO pentru masca inteligentă OZN;
● Reincarcabil cu USB, 100% rezistent la apa si cu o garantie de doi ani.

Citește și:

Cuprinzand o versiune originala si una mini, precum si o selectie de masti activate de dispozitiv, gama UFO combină expertiza mastilor coreene cu cea mai buna tehnologie suedeza, ducand ingrijirea acasa la un nivel complet nou. Ambele promit un tratament facial de nivel spa in 90 de secunde, ce cuprind terapii accesate de obicei in cabinetele de dematologie.

Cu convingerea ferma ca lucrurile bune vin si in pachete mici, FOREO prezinta acum un mini UFO, mai subtire si mai simplu - care nu compromite eficienta si este perfect pentru iubitorii de frumusete entry-level!

UFO mini combina cinci tehnologii diferite pentru un tratament facial luxuriant la domiciliu eradicand in acelasi timp nevoia de masti traditionale textile subtiri. O functie de termoterapie ajuta la curatarea porilor si atunci cand este aplicata impreuna cu efectele de masaj ale pulsatiilor T-Sonic, ajuta la o absorbtie dermica mai profunda a ingredientelor active din masca.

Citește și:

Pentru a servi toate tipurile de piele la fel ca omologul sau de dimensiuni mari, UFO mini ofera fototerapie ful-spectu la domiciliu. Tratamentul LED cu lumina rosie reduce semnele de imbatranirie, stimuland in acelasi timp productia de colagen; Verdele lumineaza tenul si uniformizeaza culoarea pielii; in timp ce Albastrul ucide bacteriile cauzatoare de acnee si stimuleaza circulatia sangelui.

Ceea ce diferentiaza UFO mini de la modelul original este gama limitată de măști compatibile. Cu toate acestea, alegand mai putin nu trebuie să insemne si mai putina stralucire, iar dispozitivul de dimensiuni mai mici funcționează cu o selecție incitantă de măști din microfibră originare din Coreea, infuzate cu cele mai pure ingrediente. Acestea includ cea de hidratarea și anti-poluare "Make My Day", ce contine alge roșii și acid hialuronic; si "Call It A Night", care este infuzata cu ulei de măsline si ginseng pentru a umple ridurile si uniformiza aspectul pielii.

Citește și:

Dispozitivul este pre-programat cu ambele masti compatibile cu UFO mini pentru utilizare usoara. Cand dispozitivul este pornit, rutina de 90 de secunde este simpla, placuta si rapida. Utilizatorii trebuie doar să treaca cu miscari circulare dispozitivul pe suprafata tenului pentru a se bucura de tehnologiile de incalzire si pulsatiile T-Sonic, ce scot la suprafata calitttile si aromele hranitoare ale mastilor, incurajand in acelasi timp stimularea in profunzime a regenerarii cutanate.

Ca si UFO, UFO mini poate fi folosit cu aplicatia FOREO (disponibila pentru iOS si Android).

UFO mini este disponibil in trei culori atractive Fuchsia, Mint si Pearl Pink la pretul de 179 euro in magazinele www.douglas.ro pe www.emag.ro si www.foreo.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.