Setari Cookie-uri

Îngrijirea potrivită pentru o viață echilibrată: Barnängen se lansează în România

Produse autentice și delicate pentru o piele bine îngrijită: Brandul suedez Barnängen este acum disponibil și în România. Fondat în Stockholm în 1868 de către comerciantul Johan Wilhelm Holmström, Barnängen este astăzi unul dintre cele mai populare branduri suedeze, fiind, de asemenea, și furnizor al casei regale din Suedia.

Comunicat de presă

Cele două linii de produse Barnängen - Nordic Care și Nordic Rituals - conțin un unt de corp hidratant, loțiuni de corp și creme de duș, precum și geluri de duș și un ulei de corp de inspirație scandinavă, oferind pielii tot ceea ce are nevoie. Barnängen reprezintă o ilustrare a conceptului „lagom”, ce definește abordarea suedezilor în ceea ce privește viața – nici prea mult, nici prea puțin, ci exact cât trebuie.

Produse Barnangen

Intens, dar și delicat, energizant, dar și relaxant, hrănitor, dar și revigorant: Barnängen repezintă frumusețea născută din „senzația de lagom”. Acest concept suedez descrie un stil de viață echilibrat și înseamnă că lucrurile sunt “exact așa cum trebuie” să fie. Nici prea mare, nici prea mic. Nici prea rapid, nici prea încet. Nici prea mult, nici prea puţin. Cu alte cuvinte, echilibrat. Este un concept pe care femeile suedeze, renumite la nivel mondial pentru frumusețea lor, îl îmbrățișează pe deplin, mai ales în rutina lor de înfrumusețare. Ele sunt moderne, și, în același timp, tradiționaliste, sunt cosmopolite, dar și mereu în contact cu natura, abordează un stil de viață echilibrat, alegând produse din ingrediente naturale.

Citește și:

Suedezii se folosesc de puterea miraculoasă a naturii din cele mai vechi timpuri. Peisajul, lumina, oceanul și pădurile au creat o oază unică pentru diverse plante rare cu ingrediente active pe care suedezii le-au folosit cu încredere de-a lungul secolelor. Acesta este și motivul pentru care fructele tipice Scandinaviei, precum murul pitic, dar și mesteacănul și florile de soc, sunt folosite în produsele de îngrijire a corpului Barnängen. Formulele produselor conțin ingredientul unic Cold Cream și un serum hidratant și asigură o protecție pe termen lung pielii, fiind completarea perfectă pentru ingredientele de inspirație nordică.

Gama de îngrijire a pielii Nordic Care de la Barnängen combină ingrediente naturale cu ingredientul protector unic Cold Cream, ce conferă pielii o senzație plăcută de răcorire. Formula este inspirată din săpunul care a făcut marca Barnӓngen celebră și datorită căruia brandul a devenit furnizorul casei regale suedeze în 1876. Formula sa unică are la bază o emulsie hidratantă, combinată cu ingrediente precum ceara de albine, uleiul de floarea-soarelui și mușețelul. A fost creată pentru a oferi protecție și hidratare pentru toate tipurile de piele.

Citește și:

Gama Nordic Care:

Barnängen Unt de corp All Over Rescue, 200 ml, 33,49 RON

Conține ingredientul original al mărcii Barnängen: Cold Cream, ce oferă o senzație plăcută de răcorire atunci când este aplicată pe piele. Conceput să ofere îngrijire pentru întreg corpul, acesta se absoarbe rapid și hidratează, regenerează și reface delicatețea și suplețea pielii.

Barnängen Loțiune de corp Caring pentru piele normală și uscată, 400 ml, 33,49 RON

Barnängen Cremă de duș Caring pentru piele normală și uscată, 400 ml, 24,99 RON

Ovăzul – îndrăgit în Suedia – și conținutul de 5% Cold Cream se îmbină pentru a crea o formulă hrănitoare ce răsfață cu blândețe pielea normală și uscată. Loțiunea de corp și crema de duș hrănesc delicat pielea, lăsând-o catifelată și hidratată. Testate dermatologic.

Citește și:

Barnängen Loțiune de corp Nutritive pentru piele uscată și foarte uscată, 400 ml, 33,49 RON

Barnängen Cremă de duș Nutritive pentru piele uscată și foarte uscată, 400 ml, 24,99 RON

Formula bogată a acestor produse combină murele pitice sălbatice, atât de iubite în Laponia, cu 7% Cold Cream. Loțiunea de corp și crema de duș hrănesc intens pielea uscată și foarte uscată. Testate dermatologic.

Barnängen Loțiune de corp Sensitive pentru piele sensibilă, 400 ml, 33,49 RON

Barnängen Cremă de duș Sensitive pentru piele sensibilă, 400 ml, preț 24,99 RON

Cu extract de flori de soc și 5% Cold Cream. Loțiunea de corp și crema de duș hidratează delicat pielea sensibilă și oferă protecție de lungă durată. Testat dermatologic.

Gama Nord Rituals este inspirată din tradiții suedeze străvechi, cum ar fi sauna, baia în apă înghețată și “midsommar” (solstiţiul de vară). Aceasta conține un serum hidratant – compus din ulei de floarea soarelui și merişoare, extract de muşeţel şi alantoină, ce se îmbină cu arome ce descriu ritualurile tradiţionale nordice, permiţându-ţi să te relaxezi şi să te bucuri de timpul petrecut la duş.

Citește și:

Gama Nordic Rituals:

Barnängen Gel de duș Sauna Relax, 400 ml, 24,99 RON

Gel de duș relaxant cu extract de mesteacăn și serum hidratant, inspirat din ritualul de saună scandinav. Testat dermatologic.

Barnängen Gel de duș Glacier Breeze, 400 ml, 24,99 RON

Acest gel de duș inspirat din ghețarii scandinavi conține sare de mare naturală și serum hidratant. Parfumul lui proaspăt are efectul stimulant al unei “isvaksbad” (baie în apă înghețată). Testat dermatologic.

Barnängen Gel de duș Midsommar Glow, 400 ml, 24,99 RON

Barnängen Ulei de corp Midsommar Glow, 150 ml, 39,99 RON

Cu uleiuri florale delicate, gelul de duș și uleiul de corp Midsommar Glow sunt inspirate din festivalul de vară antic al suedezilor, midsommar, și oferă pielii o hidratare intensă și un strat de protecție. Testate dermatologic.

Citește și:

Un brand inspirat din tradițiile suedeze avea nevoie de un ambalaj conceput în Suedia. De aceea, Barnängen a apelat la agenția Ström & Jag pentru a crea vizualul acestuia prin îmbinarea elementelor suedeze tradiționale cu un aspect modern – ce ilustrează în totalitate spiritul "lagom".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Olena Yakobchuk

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.