Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Comunicat de presă

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Charrier Parfums a luat naștere în urmă cu 125 de ani, la Grasse, Capitala Mondială a Parfumurilor.

În fabrica de la Valluris este creat, dezvoltat, conceput și produs fiecare parfum care te alintă cu arome rafinate și atrăgătoare.

Parfumuri Charrier Parfums

Iată de ce merită să-ți răsfeți simțurile cu parfumurile Charrier Parfums, distribuite de Laboratoarele Fiterman:

Tendre Folie - Învăluie femeia mai întâi în note de mandarină și pepene galben, pentru ca apoi să se transforme într-o explozie de arome proaspete de trandafir, frezie, lemn de santal și rădăcină de iris.

Air de France Croyance Or - Răsfață simțurile femeilor grațioase cu aroma delicată a violetelor, cu parfumul suav al prunelor, trandafirilor și orhideelor și cu notele puternic lemnoase.

Air de France Pour Homme - Este un parfum bărbătesc, ușor picant, care îmbină perfect notele de mandarină și portocală cu cele marine, cu piperul, cedrul, moscul alb și ambră pentru a emana eleganță și siguranță de sine nestudiată.

Les Parfums de France, o colecție de trei parfumuri:

Love Romantic, eau de parfum - Îmbină notele din familia citricelor și a fructelor (mango, măr verde, lamâie, grapefruit, coacăze negre) cu note florale de liliac, iasomie, trandafir și note de bază lemnoase.

Lovelys French, eau de parfum - Este o explozie de arome care îți trezesc simțurile, începând cu mireasma atrăgătoare de iasomie, pară și portocală, terminând cu note orientale de vanilie și mosc.

Love Elegant, eau de parfum - Emană eleganță prin îmbinarea aromelor suave de pară, flori albe si trandafir, cu cele puternice de lămâie, grapefruit și mosc.

Parfumuri Charrier Parfums

Ne găsiți și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman/

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: