Setari Cookie-uri

5 produse de îngrijire a părului care îmblânzesc cârlionții neascultători

Află secretul îmblânzirii părului creț și vezi care sunt cele 5 produse de mare ajutor în această misiune!

par carliontat Un adevărat dar pentru anumite reprezentante ale sexului frumos, dar o reală corvoadă pentru altele - vorbim, după cum probabil că ți-ai dat seama, despre părul creț. Indiferent de care parte a liniei ai fi, că niște cârlionții perfect definiți sunt dificil de obținut, dacă nu ai puțină îndemânare și dacă nu folosești produse de îngrijire a părului special create. Află secretul îmblânzirii părului creț și vezi care sunt cele 5 produse de mare ajutor în această misiune!

1. Șampon pentru păr creț

Prima etapă pe care trebuie s-o urmezi în domolirea firelor rebele constă în spălarea podoabei capilare folosind un șampon special pentru părul creț. Prin natura sa, părul creț are o textură aspră, de aceea este predispus degradării mai rapide. Un șampon special conceput pentru părul creț îi va conferi finețe și elasticitate, redându-i strălucirea naturală. Încearcă șampoanele cu agenți hidratanți puternici, cum ar fi cele cu unt de shea sau cu ulei de măsline.

Citește și:

2. Balsam de păr

Aplicarea balsamului de păr este un pas căruia nu ar trebui să-i dai ”skip” în niciun caz, cu atât mai mult dacă ești posesoarea unui păr cârlionțat. Pentru tipul tău de păr, cel mai potrivit produs ar putea fi un balsam de tip leave-in, care să ofere un grad intens de hidratare. Pe de altă parte, dacă ești o fire ceva mai practică și nu-ți dorești să petreci prea mult timp sub duș, poți încerca și un balsam care necesită clătirea și care nu are nevoie de minute în șir pentru a acționa. Indicat ar fi să optezi pentru produse de îngjirire a părului bogate în proteine.

3. Mască hidratantă

Masca de păr poate fi utilizată alternativ cu balsamul. Concret, dacă obișnuiești să-ți speli părul de trei ori pe săptămână, folosește masca de păr cel puțin o dată. Deși ambele tipuri de produse funcționează pe același sistem, masca are o acțiune mai intensă, de aceea face parte din categoria tratamentelor pentru păr. Acest produs va hrăni părul, îi va conferi vitalitate și te va ajuta să descâlcești cârlionții buclucași!

Citește și:

4. Cremă pentru definirea buclelor

Părul creț este destul de greu de aranjat acasă. În plus, dacă te gândești că o placă de păr te-ai ajuta, e foarte posibil să te înșeli, pentru că ai nevoie de multă răbdare pentru a-ți netezi podoaba capilară. Mai mult decât atât, placa de păr, utilizată frecvent în cazul părului creț, devine un real inamic pentru că favorizează degradarea acestuia. Așadar, singura soluție pe care o ai este să îți păstrezi părul exact așa cum este, creț. Folosește o cremă pentru definirea buclelor, care te va ajuta să îți aranjezi coafura și evită fixativul, care ar putea fi destul de agresiv pentru părul tău cârlionțat.

5. Ser anti-frizz

Pentru zilele în care simți că părul tău creț nu vrea deloc să te asculte, iar tu nu ai timp să-l aranjezi așa cum ți-ai dori, n-ar strica să ai la îndemână un ser anti-frizz. Acesta netezește firele de păr rebele, cu tendință de electrizare și, pe lângă asta, îi oferă părului un luciu plăcut, natural.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.