Comunicat de presă

Cum ar fi dacă ai putea da RESET într-o singură noapte?

Prezent în România de 12 ani, L'OCCITANE continuă să dezvăluie parfumul poveștilor mediteraneene și deschide un nou magazin în Constanța, City Park Mall, într-un nou concept – HOME, ce oferă o atmosferă plină de aromele magice provensale consacrate.

L'OCCITANE Romania

Iubitor al frumuseții simple și autentice, L'OCCITANE oferă game dedicate îngrijirii întregului corp: îngrijirea pielii și părului, parfumuri deosebite, produse pentru bărbați, dar și produse pentru casă. Fiecare ingredient folosit spune o poveste și oferă o experiență unică, iar cele mai cunoscute dintre acestea sunt: imortelele, untul de Shea, verbina, migdalele, levănțica.

L'OCCITANE Romania

Noutatea sezonului este gama Aqua Réotier, infuzată cu apa de izvor Réotier, bogată în minerale și conținut ridicat de calciu. L’OCCITANE combină proprietățile incredibile ale acestei ape de izvor cu cele ale acidului hialuronic, luând naștere o gamă hidratantă și plină de prospețime, care conține: gel ultra-hidratant, cremă ultra-hidratantă, spray hidratant, loțiune, gel demachiant.

Vino în magazinele dedicate L’OCCITANE din toată țara, în spațiile special amenajate din farmaciile Sensiblu selecționate sau intră pe http://ro.loccitane.com/ și alege produsele potrivite pentru o vară plină de prospețime și răsfăț!

L'OCCITANE Romania

Împărtășește momentele tale cu L’OCCITANE: #LOccitaneRomania #SpoiledByLOccitane

Lansare Moroccanoil Body Shower Gel
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: