Setari Cookie-uri

Răsfață-te cu noutățile Dove

Momentul tău de răsfăț este acel ritual zilnic în care, pentru câteva minute, te bucuri de timp pentru tine. Nu lăsa să treacă nicio zi fără să îți acorzi un moment de răsfăț, plin de relaxare, îngrijire delicată, încredere, respect și frumusețe. Dove este alături de tine pentru a te ajuta să te bucuri de toate aceste momente.

Comunicat de presă

Cu noile produse lansate primăvara aceasta, săpunul -cremă Dove Pink și cremele de mâini Dove Nourishing Secrets, Dove te ajută să îți transformi ritualul zilnic de îngrijire în acel răsfăț care este doar despre tine și despre frumusețea ta.

Aceeași îngrijire Dove, acum și în varianta roz

Te poți bucura de toate beneficiile săpunului-cremă Dove cu Dove Pink, săpunul cremă de culoare roz, cu un parfum deosebit. Cu ¼ cremă hidratantă, săpunul Dove Pink îți hrănește pielea în timp ce îndepărtează impuritățile acumulate de-a lungul zilei.

Noul produs se bucură de aceeași formulă delicată Dove și un pH neutru, ce curăță blând și menține bariera naturală de protecție a pielii în stare optimă, lăsând-o hidratată și catifelată.

Citește și:

Dove Nourishing Secrets

Îngrijire inspirată din ritualurile de frumusețe ale femeilor din întreaga lume

Noile creme de mâini Dove Nourishing Secrets combină îngrijirea superioară Dove cu puterea ingredientelor naturale, oferind pielii tale o îngrijire completă. Inspirate de ritualurile de îngrijire practicate de femei din întreaga lume, cremele de mâini Dove Nourishing Secrets sunt disponibile în două variante: cu ulei de cocos și lapte de migdale sau cu avocado și gălbenele.

Acestea vin în completarea gamei de geluri de duș și loțiuni de corp Dove Nourishing Secrets, produse cu ingrediente din toate colțurile lumii și parfumuri care îți vor încânta simțurile, lăsându-ți pielea catifelată, revigorată și cu o strălucire naturală.

Citește și:

Bucură-te și tu de noutățile Dove și fă-ți cadou momente de răsfăț.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Bborriss.67

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.