Setari Cookie-uri

Top 5 beneficii ale uleiului de macese, supranumit si 'elixirul tineretii'

Uleiul de macese este o sursa incontestabila de vitamina C, responsabila pentru un sistem imunitar puternic.

Macesele sunt un dar al naturii de care stramosii nostri, de la egipteni pana la mayasi si indigeni americani se foloseau inca de acum 2000 de ani. De asemenea, se cunoaste faptul ca britanicii preparau, in timpul razboiului, un sirop de macese ce avea scopul de a-i proteja pe cei mici impotriva infectiilor.

Aceasta introducere explica de ce laboratoarele BottegaVerde.ro au elaborat o gama completa de produse pe baza de ulei de macese din Chile, avand ca unic deziderat frumusetea si sanatatea pielii tale.

Dar care sunt totusi principalele beneficii ale uleiului de macese? Noi am intocmit un top 5 ce te va convinge cu siguranta de eficacitatea sa!

ulei de macese Proprietati anti-imbatranire

Uleiul de macese este supranumit si „elixirul tineretii”, gratie proprietatilor sale antioxidante si a capacitatii de a penetra pielea pana in cele mai adanci straturi. De asemenea, este bogat in vitaminele C si A, cu rol in stimularea productiei de colagen esential elasticitatii pielii. Este indicat sa stabilim un ritual de ingrijire zilnica, personalizat conform nevoilor tenului nostru. Poate cel mai important pas este alegerea cremei potrivite pentru zi.

Citește și:

Ajuta in tratarea eczemelor si cicatricilor post-acnee

Acizii grasi esentiali din uleiul de macese ajuta pielea sa lupte cu eczemele si cu efectele neplacute ale acestora. De asemenea, daca adolescenta ti-a marcat tenul cu niste cicatrici post-acnee de care nu esti tocmai mandra, afla ca uleiul de macese lupta impotriva acestora, sustinand regenerarea pielii. Tenul sensibil, rosiatic, cu tendinta acneica are nevoie de o ingrijire speciala pana in cele mai mici detalii. Tocmai de aceea iti punem la dispozitie Demachiantul cu ulei de macese.

Intareste sistemul imunitar

Uleiul de macese este o sursa incontestabila de vitamina C, responsabila pentru un sistem imunitar puternic. Putini stiu insa ca tot de vitamina C depinde si productia de colagen, un element important in structura oaselor si a muschilor.

Hidrateaza in profunzime

Citește și:

Uleiul de macese este unul delicat, ce se absoarbe rapid in piele si o hraneste si revitalizeaza. Tenul nostru se regenereaza cel mai bine pe timpul somnului, de aceea iti recomandam sa introduci in rutina zilnica de beauty Uleiul de macese de la Bottega Verde.

ulei de macese Protectie impotriva petelor

Cu cat inaintam in varsta, pielea noastra sufera mici modificari, astfel ca nu se mai poate apara singura de factorii externi, iar efectele negative ale acestora se citesc pe tenul nostru. Antioxidantii din uleiul de macese combat radicalii liberi ce favorizeaza petele pigmentare cauzate de expunerea prelungita la razele soarelui.

BottegaVerde.ro propune gama de cosmetice pe baza de extracte naturale, in alcatuirea fiecarui produs din aceasta regasindu-se ulei de macese pur, cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante si rolul in imbunatatirea aspectului general al tenului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.