Setari Cookie-uri

Keune Haircosmetics lansează gama Care Silver Savior, menită să păstreze reflexele gri ale părului blond

Keune Haircosmetics, brand internațional de produse profesionale de îngrijire și colorare a părului, lansează gama Care Silver Savior. Această gamă a fost creată special pentru cei care își doresc să obțină nuanțele metalice atât de fashion pe care cu toții le admiram în paginile revistelor de beauty.

Comunicat de presă

Gama include un șampon blând, ce conferă strălucire și un balsam ce stabilizează efectul șamponului și hidratează. Produsele sunt create pentru a menține nuanțele de gri și argintiu, dând astfel un refresh parului blond. Silver Savior conține pigmenți violet care anulează reziduurile aurii din fondul de colorare. În plus, fomula conține agenți de stabilizare care păstrează nuanțele de blond rece, gri, alb și argintiu.

Keune Haircosmetics

Formula Silver Savior este pe cât de blândă în îngrijirea părului, pe atât de puternică în ceea ce privește proprietățile de neutralizare. Provitamina B5 din compoziția șamponului hrănește podoaba capilară și o lasă mătăsoasă, iar balsamul este îmbogățit cu ingredienți activi ce lasă părul sănătos și ușor de coafat.

Citește și:

Silver Savior este creat pentru cei care au par natural sau vopsit în nuanțe de blond. Această gama va înlocui produsele din gama Design: Silver Reflex șampon și balsam, care vor fi delistate în perioada următoare.

Conceptul fiecărui produs al companiei noastre se aliniază la moștenirea științifică a brandului Keune, lansat în 1922. Formulele sunt dezvoltate în concordanță cu principiile și practicile științifice prestabilite de creatorul Keune și se prezintă în ambaleje premium, ce au ca sursă de inspirație sticlele din farmacia pe care Jan Keune le folosea în momentul lansării acestei companii. Suntem o instituție cu mare respect pentru mediul înconjurător și viețuitoare, tocmai de aceea produsele Keune nu sunt testate pe animale.

Citește și:

    Keune Haircosmetics

    Despre KEUNE

    Keune Haircosmetics a fost fondată în 1922, de către un tânăr chimist olandez, Jan Keune. În farmacia sa din Amsterdam a fost creat primul produs. După 95 de ani de la lansare, Keune este un brand profesional de haircare, disponibil în peste 70 de țări, din toate colțurile lumii. Compania are în continuare un patronat ce descende din familia fondatorului, fiind considerat în continuare un business de familie. Produsele brandului sunt create cu grijă, dragoste și pasiune, în Soest, Olanda. Toate gamele brandului sunt concepute pentru utilizarea în salon.

    Vizionare placuta


    Kudika
    27 Iunie 2018
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.