Setari Cookie-uri

Cea mai tare perie rotativă încercată până acum: BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare [review și păreri după testare]

Spun cu cea mai mare bucurie că, fără doar și poate, am testat cea mai bună perie rotativă de până acum. Și n-aș avea cum să spun altfel, după o relație de prietenie foarte strânsă, de mai bine de 10 ani, cu produsele de coafat și hairstyling Babyliss. Peria rotativă BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite este minunată pentru coafuri simple, dar cu volum și textură, rezistente și cu look natural. Ca atunci când tocmai ai plecat de la salon.

Peria rotativă BaByliss BeLiss AS250E este de departe unul dintre cele mai surprinzătoare și plăcute aparate de coafat pe care le-am testat până acum. Mai ales că te aștepți de la o perie rotativă să aibă cel mult două capete și să coafeze părul ușor, cu volum, într-un look natural și simplu, fără bătăi de cap, cu unele onduleuri (după caz), eventual în timp ce îl usucă. Dar această perie rotativă Babyliss chiar îți depășește așteptările! Chiar și dacă ești dintre cele mai pretențioase.

Așadar, deși am eu o preferință specială pentru brandul de produse de styling și îngrijire personală Babyliss, trec peste și spun că nu asta e motivul principal pentru care am fost foarte bucuroasă să am în mâini un astfel de produs și să mă „joc” cu el. :) Dar nu vă stric surpriza din prima!
Iată mai jos de ce peria rotativă BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite m-a convins!

Citește și:

👉 Peria rotativă BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite: primele impresii

👉 Peria rotativă mare din setul de aparat de coafat BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite

👉 Peria rotativă mică pentru bucle și onduleuri din trusa de coafat BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite

👉 Peria ovală pentru coafare și întins părul cu volum din setul BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare

👉 Accesoriul pentru îndreptarea părului din cadrul trusei de coafat cu perie rotativă BaByliss BeLiss AS250E

👉 Concluzii după utilizarea periei rotative BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare

Noi am testat două persoane această trusă de coafat cu perie rotativă BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare, pentru că am vrut să vedem ce poate pe lungimi de păr diferite și pe tip de păr diferit, mai subțire sau mai gros.

Citește și:

Peria rotativă BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite: primele impresii

Recunosc că, în primul rând, ceea ce mi-a atras atenția în mod plăcut la acest aparat de coafat este că nu e o simplă perie rotativă, precum cele obișnuite de la alte branduri, pe care le-am mai încercat, ci mai vine și cu ceva (a se traduce prin destul de mult) în plus.

Pe lângă peria mare rotativă și peria mai subțire, pentru onduleuri și bucle și păr mai scurt, pe care o găsești de regulă la astfel de aparate de coafat, peria rotativă BaByliss BeLiss AS250E are în trusă și alte două capete: perie de coafat ovală pentru îndreptat cu volum tip perie electrică, perie specială cu „dinți” pentru îndreptare totală și finisare. În plus, are o geantă tip etui ca pentru cosmetice, în care poți lua peria și celelalte capete în vacanță, când călătorești. Sau chiar le poți păstra acolo, într-un mod mai ergonomic, economisind spațiu.

Citește și:

Perie rotativa BaByliss BeLiss AS250E review si pareri cu foto Vezi mai multe detalii

Trecând peste faptul că este produsă de unul dintre cele mai bune branduri de produse și aparate de coafat și îngrijire personală, și în topul preferințelor mele personale, peria rotativă BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite este un aparat de hairstyling foarte bun, profesional, cu care vei obține rezultate excelente, indiferent de dorințe, preferințe și ocazii.

Mie mi-a luat destul de mult timp să reușesc să le testez pe toate și să văd ce oferă fiecare accesoriu în parte, ce să mai spun așadar de cât de tare e faptul că, la un preț atât de convenabil, ba încă la reducere în acest moment (verifică aici oferta de preț actualizată), scurtezi atât de multe vizite la salonul de coafură și economisești timp și bani. E wow cât de multe poți face cu o astfel de trusă de coafat!

Citește și:

În plus, faptul că am reușit să testez această perie rotativă mi-a îndeplinit oarecum o dorință mai veche: să văd cum este o astfel de perie electrică ovală cu aer cald pentru îndreptat părul cu volum, în timp ce-l periezi. Un asemenea model de perie electrică a apărut în tendințele de produse de coafat cam de vreo 2 ani și tot am zis că îl încerc cu prima ocazie. Iată că asta a fost! :)

Peria rotativă este împachetată inițial într-o cutie destul de mare, cu toate piesele sale, bine securizate antișoc și ambalate, fiecare în parte, în câte o pungă individuală:

  • corpul de bază – care, utilizat simplu, ca atare, poate să funcționeze ca un uscător obișnuit;
  • peria rotativă mare cu funcție bidirecțională (interior și exterior) de manevrat din corpul de bază – pentru coafare cu volum prin periere și ondulare, îndreptare cu volum, întors vârfurile părului, buclat în interior sau în exterior, după preferințe;
  • perie rotativă mică - pentru finisare, onduleuri mici și bucle lejere;
  • accesoriu pentru îndreptare perfectă;
  • perie ovală pentru coafare în stil natural și așezare, periere și îndreptare cu volum;
  • geantă compactă și ergonomică tip etui pentru depozitare și transportare ușoară a tuturor accesoriilor.
  • manual de utilizare în toate limbile de circulație internațională.

perie rotativa BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafat review si pareri Vezi mai multe detalii

Citește și:

Ca funcții generale, așadar, peria rotativă cu 4 capete diferite BaByliss BeLiss AS250E usucă părul, îl îndreaptă și îl coafează cu stilizare în multiple moduri, în funcție de ocazie și preferințe. Peria rotativă cu 4 capete BaByliss BeLiss AS250E poate fi folosită atât pe păr uscat, cât și pe păr umed, proaspăt spălat – practic, îl coafează perfect natural și frumos în timp ce îl usucă. În plus, vine și cu tehnologia de ionizare.

Totodată, corpul de bază al periei rotative BaByliss BeLiss AS250E, cel care se bagă în priză pentru a fi pus în funcțiune aparatul, are ca butoane inclusiv pentru a emite jet de aer rece Cool-Shot, cu rol în fixarea coafurii după folosirea de aer cald pentru aranjare și „disciplinare” a părului în modul dorit. Are așadar buton de setare a temperaturii și vitezei. Să nu mai spun că peria rotativă mare practic oferă două tipuri de coafuri cu onduleuri și volum: vârfuri buclate și ondulate înspre interior sau înspre exterior, ori chiar în stil combinat, după caz.

Citește și:

Peria rotativă este destul de gălăgioasă când e pusă în funcțiune; nu face însă atât de mult zgomot precum un uscător de păr obișnuit. Dar frumusețea cere sacrificii. :P

perie rotativă cu 4 capete de coafare BaByliss BeLiss AS250E review cu foto dupa testare

Vezi aici detalii

Peria rotativă mare din setul de aparat de coafat BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite

Aceasta este practic accesoriul principal din orice perie rotativă. Este ea însăși peria rotativă din setul de coafat BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite. Că o avea ea trusa și alte accesorii, peria rotativă mare este cea care dă totuși și denumirea de bază a produsului de hairstyling. Și chiar oferă de departe cea mai tare dintre coafuri. Deși, parcă, din tot setul, preferata mea rămâne altă piesă – imediat afli care, în caz că nu ți-ai dat seama! ;)

Chiar dacă ai achiziționa trusa de coafat BaByliss BeLiss AS250E doar și pentru această perie rotativă, ar merita din plin! Este peria de coafat centrală, baza. Îți oferă onduleuri superbe la vârful părului, în timp ce în rest îl îndreaptă și îl coafează cu volum.

Perie rotativa BaByliss BeLiss AS250E accesoriu perie mare review si pareri cu foto dupa testare Vezi alte detalii

Are înveliș ceramic, care nu are efecte neplăcute asupra părului; din contră, îi conferă un luciu natural aparte, îl lasă moale și foarte plăcut la atingere, arată sănătos. Peria rotativă mare BaByliss BeLiss AS250E nu smulge părul, se dirijează ușor și nu este grea, deci este ușor de ținut în mână. O poți folosi atât pe păr uscat, cât și umed, după spălare. Așadar, în timp ce usucă părul, poți să te coafezi impecabil.

Capătul de perie rotativă mare oferă posibilitatea de coafuri și stilizări multiple ale părului – atât uscat, cât și umed. De asemenea, este singura care funcționează cu rotire în ambele direcții (de fapt, butoanele din corpul de bază pentru direcțiile de rotire ale periei nu funcționează decât pentru manevrarea acestei perii mari rotative); astfel, cu peria rotativă mare BaByliss BeLiss AS250E poți obține onduleuri diverse: întoarse înspre interior, înspre exterior, sau chiar mai complex: onduleuri complexe – atât spre interior, cât și spre exterior.

Personal, spun că este cea mai bună perie rotativă pe care am pus mâna până acum și o recomand din plin, dincolo de faptul că mai vine cu încă 3 capete de coafare, cel puțin la fel de grozave.

Peria rotativă mică pentru bucle și onduleuri din trusa de coafat BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite

Cam ca orice perie rotativă pentru coafat, BaByliss BeLiss AS250E vine și cu o perie mai mică, pentru finisare și coafare cu bucle și onduleuri lejere, mai micuțe și mai strânse. Acestea vor părea foarte naturale și vor arăta excelent mai ales dacă le coafezi atât pe părul uscat, cât și umed / proaspăt spălat.

De reținut însă că, spre deosebire de alte perii rotative care au și un capăt mic îngust precum acesta, pentru onduleuri și bucle lejere, aceasta nu funcționează însă cu butoanele de rotire în exterior sau exterior. Pur și simplu coafează ca orice perie electrică. Așadar, funcțiile de rotire stânga/dreapta sunt doar pentru peria mare rotativă – peria de bază. Aceasta este singura bidirecțională.

Perie rotativa BaByliss BeLiss AS250E_accesoriu perie mica pentru onduleuri lejere_reviw si pareri cu foto dupa testare Vezi detalii despre ofertă

Dar poți să faci onduleuri întoarse în ambele părți inclusiv și cu această perie mică, în ciuda faptului că nu e rotativă și bidirecțională. De ce? Pentru că are peri foarte buni, bine aderenți la firele de păr și apucă atât cât trebuie din șuviță, nemaifiind nevoie să rotești tu din buton. Este suficient să rulezi șuvița pe ea, ca pe un ondulator, în timp ce aparatul va emite aerul cald. Peria se va rula natural după păr, este făcută pentru asta și nu e nevoie să o rotești din buton – este astfel, din acest punct de vedere, excelent concepută. Ca o perie de coafor, doar că electrică.

Ai grijă să delimitezi bine șuvițele de păr între ele, ca să nu se prindă una de alta și să îți încâlcești părul! Cu o astfel de perie ai toate șansele dacă nu ești atentă, pentru că este are aderență foarte bună la șuvița de păr.

Rezultatul însă este unul bun, și nu doar la nivelul aspectului coafurii, ci și ca textură: părul va arăta foarte îngrijit și va străluci natural. Este o perie bună, iar pentru bucle lejere și onduleuri cu aspect natural, chiar merită!

Perie rotativa BaByliss BeLiss AS250E_accesoriu perie mica pentru onduleuri lejere_review si pareri cu foto Vezi detalii de preț

Peria ovală pentru coafare și întins părul cu volum din setul BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare

Vă spuneam mai sus că această perie ovală pentru coafat și întins părul cu volum era pe lista de încercat cât mai curând. Așa că că ea reprezintă motivul pentru care m-am bucurat extrem de tare să testez setul de coafat cu perie rotativă BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare.

Și da, ea este piesa care, pe lângă peria mare rotativă, de bază, m-ar determina fără doar și poate să cumpăr o astfel de trusă de hairstyling. Desigur, sunt subiectivă, pentru că uite, de exemplu, colega care a mai testat peria rotativă BaByliss BeLiss AS250E nu a fost atât de entuziasmată și încântată de ea precum am fost eu.

Perie rotativa BaByliss BeLiss AS250E_accesoriu perie ovala pentru indreptare cu volum si finisare_review si pareri dupa testare cu foto Vezi mai multe detalii

Am folosit peria ovală de coafat din prima, înaintea periei rotative propriu-zise, care e baza acestui set de coafat Babyliss. Atât de încântată eram că, în sfârșit, am parte de ea! Eu am testat-o atât pe părul uscat (prima dată), cât și umed. În acest ultim caz, am uscat părul prin periere cu peria ovală cu aer cald (eu) stând cu capul în jos, pentru un plus de volum în timp ce îl așeza și întindea natural. Rezultatul a meritat – e vizibil în foto.

Mie mi se pare incredibil ce poate oferi o astfel de perie – și e doar unul din capetele de coafare excelente din trusa de perie rotativă BaByliss BeLiss AS250E. Oricum, după uscarea părului sau în timpul uscării lui cu un foehn, era nevoie să periez frumos părul ca să îl așez. Ei bine, cu această perie ovală de întins părul cu volum, periezi și usuci frumos părul în același timp.

Accesoriul pentru îndreptarea părului din cadrul trusei de coafat cu perie rotativă BaByliss BeLiss AS250E

Acest accesoriu pentru îndreptarea părului are niște „dinți” groși tip pieptene mai mare, cu dinți lați. În capăt, prezintă un mic accesoriu care se rotește în două direcții – nu m-am prins, spre rușinea mea, nici până acum, ce face. Practic, rezultatul oferit după periere cu acest accesoriu este la fel, indiferent de cum rotesc acel capăt. So…

Acest accesoriu funcționează cel mai bine pentru întins părul atunci când e utilizat pe păr ued, proaspăt spălat. Practic, îl întinde mai bine în timp ce îl usucă. Totuși, eu nu l-am folosit foarte mult. Pentru întins părul, îmi place cel mai mult ce face peria ovală din cadrul acestei truse de coafat BaByliss BeLiss AS250E, pentru că întinde părul și cu volum, îl ordonează și așază natural.

Perie rotativa BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite_capat pentru indreptare perfecta_Review si pareri cu foto dupa testare Vezi detalii de preț pentru trusă

În schimb, acest capăt special pentru îndreptarea părului nu oferă atât de mult volum, iar pentru o astfel de întindere perfectă a părului prefer să folosesc de obicei placa de păr.

Însă ca să îți așezi natural și frumos părul, să îl potolești în timp ce îl usuci, este foarte ok și un astfel de accesoriu. Mai ales că vine în trusă ca accesoriu în plus. De fapt, într-o super trusă cu perie rotativă BaByliss BeLiss AS250E.

Perie rotativa BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare_accesoriu pentru indreptare_review cu foto Vezi detalii

Concluzii după utilizarea periei rotative BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare

Cu mai multe capete de coafare și stilizare, pe lângă funcțiile de bază (uscare, coafare cu uscare prin periere cu rotații în două direcții principale – exterior și interior), potrivită atât pentru păr lung, cât și mai mediu, peria rotativă BaByliss BeLiss AS250E este mai mult decât ce îi spune denumirea.

Dacă ar fi însă să îi reproșez ceva, acesta ar fi faptul că firul de alimentare, pentru introdus în priză ca peria să funcționeze, este cam scurt și trebuie să stai destul de aproape de priză ca să te coafezi. Or, dacă ai oglinda mai departe, ca să vezi și tu ce faci în timp ce îți coafezi singură părul, este destul de dificil cu un astfel de cablu de alimentare. Dar nu e chiar un foarte mare impediment ca să folosești totuși aparatul de coafat BaByliss BeLiss AS250E cu perie rotativă.

Dincolo de faptul că, față de o perie de coafat obișnuită, este net superioară ca eficiență și calitate, ca mod de îngrijire a părului și ca rezultat final, fiind de la un brand bun și recunoscut în domeniu, peria rotativă BaByliss BeLiss AS250E mai vine și cu alte accesorii de coafat foarte bune și moderne, la fel de eficiente și calitative pe care, să fiu sinceră, aș fi fost dispusă să dau banii separat, fiind de la Babyliss. Dar nu-i nevoie, cu acest pachet la ofertă de perie rotativă Babyliss cu 4 capete le primești pe toate. Chiar nu m-aș fi așteptat!

Perie rotativa BaByliss BeLiss AS250E cu 4 capete de coafare diferite Vezi aici mai multe detalii

Este de departe o investiție excelentă și foarte convenabilă ca preț. Ca să nu mai spun și că este, de fapt, inclusiv o investiție bună în sănătatea și protecția părului tău, pentru că Babyliss chiar creează produse de coafat de calitate, ce protejează și au o grijă aparte de părul tău, în primul rând! Rezultatele cu o astfel de perie rotativă Babyliss sunt uneori mai bune ca la salon profesional.

Aproape la un preț obișnuit de perie rotativă simplă (vezi aici oferta actuală), primești aproape 3 tipuri de aparate de coafat diferite și foarte eficiente fiecare în parte. Iar părul tău va arăta mai bine și mai frumos decât oricând, în mod natural, îngrijit. Eu din trei preferate, aproape că nu mă pot hotărî care e cea mai tare și la care nu aș mai renunța deloc. Deși v-am spus deja un „secret”: mie îmi place mult peria ovală pentru îndreptare cu volum, pe care oricum îmi doream de ceva vreme să o testez.

Înlocuiește uscătorul de păr obișnuit și în maximum 15 minute ai un păr superb, coafat în mod natural!

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.