Setari Cookie-uri

Balsamul de buze tip figurină simpatică bufniță roz Puckator Owl [review cu foto]

Buzele hidratate sunt frumoase și atrăgătoare. Nu este un mit, este un fapt. Iar de cele mai multe ori acest aspect al corpului este ignorat, dar buzele sunt ca o carte de vizită pentru multe dintre noi. Până la urmă, asta denotă interes pentru modul în care ne îngrijim și ne răsfățăm. Iar ca să nu uiți de hidratarea buzelor mai ales vara (nu că nu ar fi mega necesară indiferent de anotimp), încearcă ceva simpatic, care să fie o reală plăcere de purtat oriunde în geantă și care să-ți amintească de „uns” buzele, de fiecare dată când îl vezi. Uite, de exemplu, îți recomandăm acest balsam de buze tip figurină simpatică bufniță roz Owl, pe care tocmai l-am testat și e o adevărată plăcere să îl privești, dar să îl și folosești.

Un balsam de buze ar trebui să existe în geanta oricui - femei sau bărbați. Lucrul extrem de interesant la acest produs cosmetic este faptul că acesta diferă prin arome și nuanțe, până la eficacitatea pe buzele fiecăruia. De asta este important ca atunci când îl găsești pe cel care ți se potrivește, să îl folosești zilnic. Și ca să nu uiți să îl folosești zilnic, alege un model simpatic, drăgălaș, care să îți reamintească să te dai cu el.

Din curiozitate, am ajuns să testăm și noi balsamul de buze simpatic tip figurină în formă de bufniță roz Owl de la Cărturești online.

De ce balsamul de buze Owl cu înfățișare în formă de bufniță drăguță? Pentru că eram curioase cum se comportă un balsam de buze fără un brand popular (acesta este creat de Puckator, un brand specializat în cadouri), care nu are în spate vreo moștenire anume locală. Și surpriza a fost că ne-a plăcut acest balsam de buze în formă de figurină drăgălașă, ideal atât pentru copii, dar și pentru copiii din noi, ăștia care ne dăm maturi.

Citește și:

Ambalajul balsamului de buze tip figurină bufniță roz Owl - perfect de oferit cadou, dar și de refolosit

Primul lucru cu care te cucerește acest produs de îngrijire este ambalajul super simpatic. Care, evident, așa cum îi spune și numele are forma unei bufnițe roz, cu ochi mari. Până la urmă cui nu îi plac bufnițele? Sunt al doilea cel mai popular trend pe rețelele sociale, după pisicuțe și, mai nou, unicorni.

Culoarea ambalajului - un plastic rezistent, care nu se sparge prea ușor - este roz, dar la Cărturești online sunt disponibile mai multe culori, dar și figurine. Asta ni s-a părut o opțiune mai de vară, mai veselă. Și dacă urmărești diverse DYI de make-up în online, să știi că te poți folosi de multe trucuri de machiaj cu această cutiuță, putând gândi diverse chestii pe care să le porți cu tine - propriul balsam, un ruj, farduri, agrafe micuțe etc.

Citește și:

balsam de buze in figurina simpatica bufnita roz de oferit cadou pe carturesti online - review cu foto

Mai multe cosmetice în figurine simpatice

Astfel, cutia tip figurină bufniță poate fi refolosită, dacă ești genul ce obișnuiește să-și facă propriile cosmetice handmade acasă. Sau pur și simplu o poți reumple cu crema ta de mâini preferată. Ideală de luat astfel în călătorii, inclusiv când zbori cu avionul. Să nu mai spunem că pentru copii, această cutie magică cu balsam de buze în formă de bufniță roz simpatică reprezintă un cadou drăguț și original de care garantăm că orice micuț s-ar bucura! Mai ales o fetiță cochetă de mică. ;) Dar, fie vorba între noi, chiar și o „fetiță” mai mare, o tânără, s-ar bucura de el. :D

Balsam de buze în cutie în formă de bufniță roz Owl: hidratează; e eficient?

Consistența balsamului de buze în figurină de bufniță roz este una untoasă, dar nu foarte grasă, astfel că nu vei avea neplăceri să îți lase buzele încărcate cu aspect onctuos - știm cum este să îți zboare un fir de păr și să rămână prins de buze (câh!). Nu a fost cazul aici.

Citește și:

Deși se absoarbe relativ rapid, nu îți lăsă buzele fără tratament, acționând constant. Se recomandă aplicarea la nevoie, folosindu-se extrem de ușor: răsucești capacul, pui pe buze și închizi la loc. Ready To Go!

balsam de buze in figurina simpatica bufnita roz de oferit cadou

Mai multe cosmetice în figurine simpatice

Este vizibil faptul că buzele sunt răsfățate cu un balsam, lăsându-se un pigment rozaliu discret, transparent pe piele, poate cu un ușor ton de roz pal, pastelat. Însă lucrul demn de menționat este că, după o săptămână de purtat pe buze - a se folosi cu regularitate pentru rezultate optime -, am observat cu încântare că buzele sunt mai mătăsoase și deloc crăpate. Pentru că, până la urmă, asta trebuie să facă un balsam de buze, și anume să hidrateze.

Iar pentru o jucărie de balsam de buze în primul rând, fără să fie de la un brand renumit de cosmetice, această minune chiar e foarte eficientă. Să nu uităm că, totuși, înainte de toate, acest balsam de buze este destinat, mai ales prin forma atractivă pentru copii, celor mici, iar ei au inclusiv pielea buzelor mai sensibilă. Și au nevoie de hidratare maximă. Pe care bufnița roz pe post de balsam de buze o asigură din plin! ;)

Citește și:

Ingredientele din balsamul de buze în figurină simpatică de bufniță roz Owl, de oferit cadou

Balsamul de buze în figurină simpatică de bufniță roz Owl creează aspectul fin de buze pline, curate, și lasă o strălucire subtilă, delicată (ca pentru o tânără domnișoară), nu este lipicios, lăsă o senzație plăcută. Iar lucrul cel mai frumos la acest aspect este că atunci când trebuie să porți un ruj colorat - preferabil mat - o să se vadă așa cum trebuie, uniform, elegant și discret.

balsam de buze figurina simpatica bufnita carturesti review cu foto dupa testare Mai multe cosmetice în figurine simpatice

Ingredientele menționate pentru acest balsam de buze în figurină simpatică de bufniță roz sunt: polibuten, acid hidroxistearic, parafină lichidă, salicilat de benzil, benzoat de benzil, benzil alcool, Hydroxicitronellal, parfum, eugenol, hexil cinamaldehidă, acetat de tocoferil.

Citește și:

    Data viitoare când cauți niște cosmetice simpatice dar și eficiente sau când trebuie sa cumperi un cadou unei prietene ori unui copil, ar fi bine să iei în considerare și un balsam de buze în figurină simpatică, pentru că nu e doar ambalajul de ele, cum ai tinde să crezi. Opțiunile de cosmetice în figurine simpatice la Cărturești online sunt variate si pot veni livrate într-un amabalaj cool, gata de dăruit.

    Vizionare placuta


    Kudika
    1 Iulie 2018
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.