Setari Cookie-uri

Brush&Go™, pudra translucidă cu SPF 30, esențială în lunile de vară

Estetiq Solutions anunță preluarea distribuției pentru România a soluțiilor de îngrijire cutanată, Noon Aesthetics. Datorită DermShield, ingredientul activ inovator (în curs de brevetare), produsele Noon Aesthetics oferă cele mai bune rezultate în îngrijirea pielii, fără a provoca efectele adverse asociate concentrațiilor mari de substanțe active.

Comunicat de presă

Gama Noon Aesthetics include peste 40 de produse dedicate atât utilizării în clinicile de specialitate, cât și tratamentului ulterior, la domiciliu.

Unul dintre cele mai performante produse ale gamei este pudra translucidă cu SPF 30, Brush&Go™.

Pudra Brush&Go™ este obținută din minerale 100% naturale și oferă protecție imediată împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UVA/UVB, contribuind la prevenirea leziunilor specifice sezonului estival, precum arsurile solare și tulburările de pigmentare. Combinația dintre oxidul de zinc și dioxidul de titan din formula Brush&Go™ creează un scut eficient împotriva razelor UVA/UVB și IR. Pudra acționează ca un set de “micro-oglinzi” care reflectă lumina soarelui, pielea fiind protejată de acțiunea dăunătoare a acestuia. Mineralele de la Marea Moartă combat radicalii liberi, hidratează, detoxifică și catifelează pielea, oferindu-i un aspect întinerit.

Citește și:

Pudra translucida

Brush&Go™ este disponibilă atât în varianta pentru ten normal, cât și în varianta dedicată tenului gras sau problematic. Aceasta are la bază aceeași formulă protectoare puternică, îmbogățită cu ingrediente active antibacteriene și purifiante precum uleiul din arbore de ceai, uleiul esențial din frunze de eucalipt și argint, recunoscut pentru eficiența sa în tratamentul profilactic al arsurilor.

Ambele variante Brush&Go™ oferă o acoperire mată, reducând efectul inestetic de strălucire și nu conțin talc. Asigură astfel protecție completă împotriva razelor ultraviolete, cu 0 riscuri pentru sănătate.

Pudra Brush&Go™ este disponibilă în showroom-ul Estetiq Solutions si în saloanele partenere. Prețul produsului este 230 RON

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Africa Studio

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.