Setari Cookie-uri

Dezvăluie-ți strălucirea cu noile geluri de duș Palmolive Aroma Sensations So Luminous și Just Fabulous

Palmolive vine în completarea gamei de geluri de duș Aroma Sensations cu două arome noi, care vă vor oferi o experiență senzorială încântătoare: Palmolive Aroma Sensations So Luminous și Palmolive Aroma Sensations Just Fabulous.

Comunicat de presă

Ambele arome sunt îmbogățite cu uleiuri esențiale și conțin parfumuri aromate, concepute special pentru a vă desfăta, pentru a vă încânta simțurile și pentru a vă dezvălui strălucirea.

Noul gel de duș Palmolive Aroma Sensations So Luminous are o formulă bogată în ulei de macadamia și bujor ce hidratează pielea și o lasă cu un miros plăcut care îți va delecta corpul și mintea și îți va completa înfățișarea de zi cu zi.

Uleiul de avocado și floarea de iris din gelul de duș Palmolive Aroma Sensations Just Fabulous te învăluie într-un moment de plăcere adevărată ce te va ajuta să evadezi din rutina zilnică. Uleiul esențial de avocado îți va hrăni pielea, iar mireasma florii de iris îți va oferi un moment de răsfăț.

Citește și:

Geluri de dus Palmolive

Descoperă emoția potrivită cu Palmolive Aroma Sensations

Gama Palmolive Aroma Sensations oferă variante diferite de geluri de duș perfecte pentru a-ți învălui simțurile, a-ți transforma dușul zilnic în momente de delectare și pentru a te ajuta să ai starea de spirit pe care o vrei. Gama este compusă din următoarele produse:

  • Palmolive Aroma Sensations Feel the Passion – gel de duș cu mac, neroli și ulei de portocale;
  • Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous – gel de duș cu mure, vanilie de Bourbon și fructul dragonului;
  • Palmolive Aroma Sensations Feel the Massage – gel de duș cu efect exfoliant delicat, cu săruri minerale de la Marea Moartă, aloe vera și mentă;
  • Palmolive Aroma Sensations So Relaxed – gel de duș cu ulei de lavandă, Ylang Ylang și cardamom.

Gama Palmolive Aroma Sensations este disponibilă în hypermarketuri și supermarketuri în variantele de ambalaj de 250 ml și 500 ml.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By VGstockstudio

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.