Setari Cookie-uri

Reinventează #TrusaDeVacanță cu produse cosmetice bio

Numărătoarea inversă până la mult așteptatele zile de aventură (sau, din contră, de tihnă deplină) la malul mării este aproape de final. Dacă te întrebi ce să pui în #TrusaDeVacanță pentru a fi sigură că pielea ta nu are de suferit în urma condițiilor extreme la care va fi supusă, îți recomandăm să alegi produse certificate bio, fără parabeni, care tratează cu blândețe pielea, previn iritațiile și îmbătrânirea.

Comunicat de presă

Și, pentru că vorbim despre soare și plajă, produsele cu SPF și cele after sun sunt primele pe lista noastră. Cosmeticele certificate bio din această categorie au la bază filtre naturale. Acestea sunt săruri minerale care reflectă razele ultraviolete, acționând asemeni unei oglinzi. În acest mod, razele soarelui nu penetrează pielea deloc, asa cum se întâmplă în cazul filtrelor chimice. Filtrele minerale rămân la suprafața pielii și au eficacitate imediat după aplicare, atât împotriva razelor UVA, UVB, cât și împotriva razelor infraroșii. Datorită ingredientelor naturale precum uleiul de cocos, untul de cacao și untul de shea, aloe vera, nalba și coaja de nucă, produsele bio cu SPF lasă pielea hidratată și fină. Extractele de hena și morcov ajută la obținerea unui bronz auriu, iar aroma de monoi lasă pielea plăcut parfumată.

Citește și:

Trăiește din plin momentele de libertate în natură, fără grija deodorantului tău care îți mai joacă feste uneori. Alege să incluzi în #TrusaDeVacanță un produs antiperspirant sub formă de cremă, 100% natural, fără săruri de aluminiu și potasiu, dar cu parfum proaspăt obținut din uleiuri esențiale de mentă, citrice și flori, Aceste deodorante bio conțin extracte de plante medicinale toscane, cunoscute pentru proprietățile lor antibacteriene și au o consistență lejeră, care acționează pe parcursul întregii zile.

La finalul unei zile în care îți resimți pielea încărcată din cauza sebumului și a particulelor de nisip din atmosferă, dar și sensibilizată de razele soarelui, ritualul de curățare este esențial pentru a reveni din vacanță cu un bronz perfect. Alege o apă micelară ce conține extracte de fructe de pădure și albăstrele, recomandată chiar si pentru pielea sensibilă. Înlătură senzația de piele agresată de soare cu un gel de duș bio cu cedru și patchouli. Datorită formulei 100% naturale, bogată în ingrediente active calmante, acest gel de duș hrănește pielea în profunzime, iar aroma proaspătă este un adevărat răsfăț pentru simțuri.

Citește și:

#TrusaDeVacanță poate fi completă abia după ce ai adăugat și produsele hidratante pentru ten și pentru corp. Alege un serum regenerant ce are la bază o sinergie de uleiuri prețioase antioxidante, dermoprotective și emoliente, cu ingrediente active care îmbunătățesc nivelul de hidratare a pielii și o protejează împotriva acțiunii radicalilor liberi, dându-i un aspect mai luminos.

Pentru hidratarea pielii de pe corp, alege un produs care îmbină proprietățile energizante din grapefruit cu efectul calmant al piersicii, pentru o experiență de relaxare completă. Mierea, lăptișorul de matcă, uleiul de trandafir sălbatic, melisa și migdalele dulci, au proprietăți hrănitoare și elasticizante așa că trebuie să folosești un produs care le include.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.