Setari Cookie-uri

Adela Popescu te ajută să descoperi partea însorită a fiecărei zile, împreună cu produsele de îngrijire Le Petit Marseillais®

Realizate după rețete tradiționale din zona Provence a sudului Franței, produsele Le Petit Marseillais® sunt renumite în întreaga lume pentru proprietățile lor excelente, datorită ingredientelor naturale pe care le conţin. În prezent, brandul Le Petit Marseillais® deţine în România un portofoliu diversificat de game şi produse care oferă îngrijire pentru păr și corp, realizate din combinații de ingrediente naturale, cu efect de curăţare şi hidratare, lăsând o aromă proaspătă și delicată.

Comunicat de presă

„Pentru noi, femeile, rutina de îngrijire este un moment esențial al fiecărei zile. Ne place să fim atente la aspectul pielii și al părului nostru, ne place să fim în cea mai bună formă și să arătăm extraordinar. Dar, ca să avem rezultatele pe care ni le dorim, trebuie să ținem cont de tot ce presupune rutina zilnică de îngrijire și să o respectăm cu strictețe. Pielea și părul au nevoie de atenția noastră în fiecare zi, de aceea, este important ca produsele pe care le alegem să corespundă tipului de ten și păr al fiecăreia dintre noi. Mie îmi place să acord o atenție deosebită produselor de îngrijire pe care le folosesc și le aleg pe cele care îmi oferă beneficiile pe care le caut. Desigur, le prefer pe cele care au la bază ingrediente naturale și care mă ajută să mă relaxez cât mai bine.”, a spus Adela Popescu.

Citește și:

Le Petit Marseillais

„Le Petit Marseillais® își propune ca, prin gamele pe care le produce și comercializează, să ofere consumatoarelor sale beneficiile pe care acestea le caută atunci când vine vorba de îngrijire. Suntem extrem de atenți la ingredientele pe care le folosim, de aceea le alegem în combinații inspirate de natura din Provence, care să se completeze reciproc, precum uleiuri esențiale sau extracte din plante.”, explică Bogdan Berdea, Customer Development Manager, Johnson & Johnson.

Parfumuri și ingrediente naturale din Provence, în noile sortimente disponibile în România

Produsele Le Petit Marseillais® sunt disponibile în game variate, potrivite pentru diferitele nevoi de îngrijire ale corpului și părului. Ingredientele folosite provin din regiunea Provence, astfel că aromele produselor sunt proaspete și naturale.

Citește și:

Pentru curățarea de impurități a părului și a scalpului, Le Petit Marseillais® a creat gama Detox, ce conține infuzie de ceai verde și infuzie de frunze de verbină, pentru un ritual de detoxifiere complet. Șamponul curăță delicat firul de păr, în timp ce balsamul îl lasă ușor și revigorat.

Produsele din gama gelurilor de duș intens hidratante hrănesc pielea în profunzime, lăsând-o catifelată și parfumată pentru 24 de ore de confort. Ingredientele sale sunt folosite în combinații încântătoare pentru toate cele șase variante de gel de duș: crin alb și ulei de caise, unt de argan, ceară de albine și ulei de trandafir, unt de karite și migdale dulci, unt de cocos, ceară de albine și ulei de karite, ulei de argan și flori de portocal sau alge mediteraneene și minerale marine.

Citește și:

De asemenea, gama gelurilor de duș pentru piele sensibilă protejează și îngrijește pielea uscată, cu nevoi de hidratare. Aceste geluri sunt disponibile în trei variante: gel de duș cremă cu extract de Aloe Vera și flori de migdal, gel de duș micelar cu extract de Aloe Vera și flori de măr și gel de duș cu extract de Aloe Vera și unt de migdale.

Le Petit Marseillais

Cremele de uz general, cu formulă hidratantă, sunt create special pentru a fi folosite zilnic, pe toate tipurile de piele. Crema poate fi aplicată pe corp, față și mâini, având o formulă ușoară, care se absoarbe repede în piele, hidratând și lăsând un parfum delicat, datorită texturii fluide și non-grase. În gamă sunt disponibile două variante, cu flori de portocal sau cu piersică albă.

„Este recunoscut faptul că cele mai bune produse de îngrijire sunt cele care au la bază ingrediente naturale. Natura ne oferă toate elementele de care avem nevoie pentru a ne simți în formă și pentru a avea grijă de noi. Pielea și părul pot fi excelent întreținute cu ajutorul a ceea ce găsim în natură, iar când acestea sunt utilizate în produsele de îngrijire, este cu atât mai bine. Uleiurile esențiale, extractul de plante, toate au rezultate foarte bune, mai ales că unele dintre ele sunt testate de sute de ani de femei. Atunci când natura este generoasă, merită să profităm și să alegem produsele de îngrijire zilnică ce au la bază extracte din plante.”, a spus Dr. Iuliana Marcu, medic dermatolog.

Citește și:

Produsele Le Petit Marseillais® aduc bucurie în fiecare moment de îngrijire din rutina zilnică, iar ingredientele naturale și aromele proaspete oferă protecția de care avem nevoie. Folosite cu regularitate, pielea va fi hidratată și hrănită, cu un aspect sănătos, iar părul îngrijit și mătăsos.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.