Setari Cookie-uri

Păr curat și protejat cu noua gamă Detox de la Le Petit Marseillais®

Zi de zi, părul tău este afectat de vânt, praf, impurități sau poluare, factori care nu sunt benefici pentru sănătatea sa. De aceea, pentru a-l proteja de efectele acestora, trebuie să îi acorzi o îngrijire adecvată la fiecare spălare.

Comunicat de presă

Cu ingrediente special alese din inima naturii, Le Petit Marseillais® aduce în România gama Detox, creată pentru a curăța în profunzime firul de păr, chiar de la rădăcină. Formula sa specială ajută la revigorarea scalpului și oferă părului prospețimea de care are nevoie. Astfel, părul va deveni cel mai frumos accesoriu al tău, pentru o vară plină de experiențe de neuitat.

Gama Detox conține șamponul și balsamul Freshness Detox, care au la bază o rețetă cu infuzie de frunze de verbină și infuzie de frunze de ceai verde. Datorită ingredientelor speciale, produsele contribuie la purificarea firelor de păr de la rădăcină până la vârf, protejând scalpul și părul de impurități.

Gama Detox

„Ca orice femeie, țin extrem de mult la părul meu și îmi doresc să îi asigur o îngrijire corectă, cu fiecare spălare. Factorii externi îl afectează, așa că este bine să încercăm să îl protejăm cât mai mult. Noua gama de la Le Petit Marseillais® este un ajutor rapid, oferind părului o curățare în profunzime și lăsându-l moale, cu un parfum plăcut.”, spune artista Adela Popescu.

Citește și:

Atent selectate din regiunea Provence, frunzele de ceai verde și verbină au proprietăți de curățare și împrospătare, fiind utilizate frecvent în rețete cosmetice. Ceaiul verde este renumit pentru proprietățile sale revigorante și folosit adesea în ritualurile de frumusețe. Acest ingredient este bogat în vitamine și antioxidanți care neutralizează efectele radicalilor liberi. Verbina din gama Le Petit Marseillais® este culeasă manual din sudul Franței. Odată ce este infuzată, ea are proprietăți excelente de calmare și relaxare.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Lithian

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.