Setari Cookie-uri

Descoperă noutățile Dove și bucură-te de fiecare experiență

Acea nouă prietenie, curajul de a descoperi un loc necunoscut, senzația unică a unui răsărit surprins pe plajă – sunt acele tipuri de momente de care îți aduci aminte zâmbind. Dove crede că adevărata frumusețe a verii stă în experiențe, în puterea de a avea încredere în tine și de a te bucura de fiecare clipă.

Comunicat de presă

Ai încredere în frumusețea și în alegerile tale și lasă-te inspirată de magia verii indiferent de anotimp. Descoperă noile produse Dove și bucură-te de emoția fiecărei experiențe.

Oferă-i pielii tale o îngrijire superioară cu noile scruburi pentru corp

Dove Deseori poți simți nevoia unui nou început. Să evadezi de acasă, să îți schimbi job-ul sau pur și simplu să încerci să faci ceva nou. Și pielea ta are uneori nevoie de același lucru. De aceea, exfolierea este un pas important în ritualul de îngrijire.

Noile scruburi Dove au o textură cremoasă și aerată ce se întinde ușor și nu formează bule pe piele. Prin masarea pielii folosind scrubul pentru corp Dove, celulele moarte sunt îndepărtate datorită particulelor exfoliante din conținut, iar pielea rămâne fină și catifelată.

Citește și:

Noua gamă de scruburi pentru corp Dove este disponibilă în trei variante:

  • Scrub pentru corp Dove cu parfum de Unt de Shea și semințe de rodie (225ml)
  • Scrub pentru corp Dove cu parfum de Aloe Vera și semințe de Kiwi (225ml)
  • Scrub pentru corp Dove cu parfum de lapte de orez și nuci de Macadamia (225ml)

Dove Romania

Lasă-te răsfățată de noile spume de duș Dove

Noua gamă de spumă de duș Dove dedicată experiențelor senzoriale asigură un răsfăț instant datorită notelor de parfum unice și ingredientelor benefice pielii, precum și o îngrijire superioară prin curățarea și hidratarea pielii. Inovația noilor produse constă și în dubla lor utilitate, acestea putând fi folosite atât pentru duș, cât și pentru ras.

Gama de Spumă de Duș Dove pentru femei este disponibilă în 3 variante ce oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei:

Citește și:
  • Dove Spumă de Duș Rose Oil (200ml)
  • Dove Spumă de Duș Coconut Oil (200ml)
  • Dove Spumă de Duș Argan Oil (200ml)

Surprinde un bărbat drag din viața ta, fie că îți este iubit, prieten sau tată, cu noua gamă de spumă de duș Dove Men+Care – un produs avantajos, de tip 3-în–1, care curăță, hidratează și este totodată potrivit pentru ras. Acest format tip spumă este ușor de folosit, se aplică și se clătește cu ușurință, permițând o dozare eficientă a fiecărei aplicări. Gama este disponibilă în două variante:

  • Dove Men+Care spumă de duș Clean Confort (200ml)
  • Dove Men+Care spumă de duș Extra Fresh (200ml)

Încearcă Dove Invisible Care și bucură-te de o viață în culori

Dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori, antiperspirantele Dove Invisible Care cu parfum floral plăcut și discret oferă protecție antiperspirantă eficientă timp de 48 de ore. Pielea subrațului va fi fină și catifelată, iar tu te poți bucura de libertatea de a purta cele mai strălucitoare și mai îndrăznețe culori, fără grija urmelor albe rămase pe haine.

Citește și:

Cu ¼ cremă hidratantă și formula cu 0% alcool, acestea îngrijesc delicat pielea subrațului, prevenind apariția iritațiilor pielii. Simte-te liberă să dansezi, să te bucuri și să îmbrățișezi fiecare nouă experiență care apare în viața ta.

Antiperspirantele Dove Invisible Care sunt disponibile în variantele:

  • Dove Invisible Care Floral Touch Spray (150ml)
  • Dove Invisible Care Floral Touch Stick (40ml)

Bucură-te de o piele curată și hidratată în profunzime cu gelurile de duș Dove cu tehnologie micelară

Noua gamă ultra-delicată Dove cu tehnologie micelară îndepărtează impuritățile și hidratează pielea, lăsând-o fină și catifelată. Gama conține două geluri de duș și un săpun-cremă Dove, special create pentru a curăța pielea de toxine și particule poluante.

Citește și:

Săpunul-cremă Dove Sensitive Skin Micellar cu tehnologie micelară conține ¼ cremă hidratantă și este special creat pentru pielea sensibilă, fiind hipoalergenic și fără parfum.

Noile geluri de duș Dove cu tehnologie micelară păstrează aceeași formulă hrănitoare și ultra-delicată Dove și o combină cu puterea de curățare a apei micelare pentru a curăța delicat și a hrăni pielea în profunzime. Acestea sunt disponibile în două variante:

  • Gel de duș Dove Anti-Stress Micellar Water (250ml; 500ml; 750ml) ce protejează pielea împotriva factorilor de stres zilnici.
  • Gel de duș Dove Sensitive Skin Micellar Water (250ml; 500ml; 750ml) este hipoalergenic, fără săpun, coloranți și sulfați, cu pH neutru, fiind special creat pentru pielea sensibilă.

Oferă-i un plus de energie cu antiperspirantul Dove Men+Care Clean Comfort

Citește și:

Arată-i că ai grijă de el și ajută-l să aibă un plus de încredere și energie cu antiperspirantul spray Dove Men+Care Clean Comfort. Cu un parfum subtil de mosc și ambra, acesta asigură protecție eficientă împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute până la 48 de ore.

Cu agenti de hidratare și formula cu 0% alcool, antiperspirantul spray Dove Men+Care Clean Comfort îngrijește delicat pielea subrațului, prevenind apariția iritațiilor pielii.

Răsfață-te, ai grijă de frumusețea pielii tale și fii pregătită în fiecare zi să pășești încrezătoare spre o nouă experiență.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By RossHelen

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.